Το νέο κραγιόν Signature Rouge της L’Oreal Paris

 

 

«Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι η µεγάλη διάρκεια που έχει, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη όπως άλλα µατ κραγιόν. Το Rouge Signature γίνεται ένα µε τα χείλη, χαρίζοντας πλούσιο, φωτεινό χρώµα  που δεν ξεθωριάζει.

 

 

 

 

Είναι πολύ ανάλαφρο και έχει πινελάκι  ακριβείας που κάνει ακόμα πιο εύκολη την εφαρμογή του!» δήλωσε η Val Garlard, Global Makeup Artist της L’Oréal Paris για το νέο κραγιόν της μάρκας που κυκλοφόρησε σε 12 πλούσιες αποχρώσεις από παιγνιδιάρικο ροζ µέχρι και βαθύ µώβ, αλλά αν ρωτήσετε εμένα,  αυτό που θέλω είναι το τρίτο από αριστερά.

 

 

 

 

 

Σύνθεση µε βάση το νερό και τα έλαια, βάφει τα χείλη µε πλούσιες χρωστικές  και έχει  λεπτή υφή που στέκεται ανάλαφρα  πάνω τους, χωρίς να τα βαραίνει.

 

 

 

 

 

«Εδώ και αρκετά χρόνια οι γυναίκες έχουν µία σχέση αγάπης & µίσους για τα  κραγιόν µακράς διάρκειας: όλες αγαπούν τη διάρκεια και το πλούσιο χρώµα  στα χείλη τους, αλλά µισούν το γεγονός ότι τα αισθάνονται βαριά και κάποιες  φορές αφυδατωμένα. Μπορεί τα long last lipstics να µην χρειάζονται ανανέωση, οι γυναίκες όμως δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι το φορούν.

 

 

 

 

Βρήκαμε τον τρόπο να αλλάξουµε το πως αισθάνονται, µε τη σειρά Rouge Signature. Το μυστικό είναι η µοναδική σύνθεση, που προσφέρει απίστευτη άνεση στα χείλη, έντονο χρώµα και µεγάλη διάρκεια ταυτόχρονα. Για µένα το Rouge Signature, είναι ένα κραγιόν  νέας γενιάς, ακριβώς γιατί δεν αισθάνεσαι καν ότι το φοράς!» δήλωσε ο Zak Yopp, αντιπρόεδρος του brand L’Oréal Paris

 

 

 

 

Τιμή: 14,99Ε  ωραίες αποχρώσεις, μια χαρά δωράκι το βρίσκω,  από μας για μας μεθαύριο.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Μου αρεσει η συσκευασια, μου αρεσουν και τα χρωματα, ειναι τελεια

  2. Ωραία χρώματα (να πάρω το δεύτερο από δεξιά, παρακαλώ;) και με την εγγύηση της L’Oreal!

  3. Υπέροχη συσκευασία 🥰θα πάω να δω τα χρώματα απο κοντα😄

  4. Noμίζω πως το μυστικό για τα long lasting lipsticks (κι όχι μόνο) είναι να έχει προηγηθεί ένα καλό lip scrub….
    Eγώ λάτρεψα τις αποχρώσεις I REBEL (μοβ) και Ι ΕΧPLORE (καφέ-ροζ-nude)

  5. Υπέροχα χρώματα, πολύ καλή τιμή και φυσικά L’oreal! 💝
    xx

  6. Ωραία χρώματα και καλή τιμή!!!!! ❤❤❤❤❤ άντε Βαλεντίνε μου, ακους;;;;;; ❤❤❤❤❤

  7. H L’Oreal δεν με απογοήτευσε ποτέ.Είναι τέλεια τα χρώματά τους.
    Μουτςς

  8. Τελευταία έχω βολευτεί τα maybeline super stay matte ink, όμως με τέτοια περιγραφή και τέτοιες υποσχέσεις, μάλλον θα βρουν μεγάλο ανταγωνιστή! Πολύ όμορφη η συσκευασία τους. Θα αναζητήσω το δεύτερο και το έβδομο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.