Ένα απογευματινό τσάι με γεύση Dior!

 

 

 

Για να γιορτάσει την έκθεση Christian Dior: Designer of Dreams που λαμβάνει χώρα στο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου,  το ξενοδοχείο Berkeley στο Knightsbridge οργανώνει απογευματινό τσάι με ένα μενού αφιερωμένο στις iconic δημιουργίες του σχεδιαστή.

 

Το ξενοδοχείο Berkeley είναι γνωστό για τα απογευματινά του Prêt-à-Portea εμπνευσμένα πάντα από τον κόσμο της Μόδας αλλά αυτή τη φορά ο chef Mourad Khiat, ξεπέρασε τον εαυτό του, σερβίροντας scones, tea σάντουιτς , γλυκά, μπισκότα, καναπεδάκια και cakes σε μινιατούρες όλα με διάσημα Dior σχέδια.

 

 

 

 

 

Από τη συγκλονιστική τουαλέτα Junon που φορέθηκε από το αγαπημένο μοντέλο του σχεδιαστή την Anne Theophane “Theo” Graham, το σακάκι Bar του 1947 που σηματοδότησε τις απαρχές του «New Look” όταν πρωτοεμφανίστηκε στο ντεφιλέ του 1947, αλλά και την κόκκινη τσάντα Lady Dior  που δώρισε το 1995 η τότε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας  Bernadette Chirac, στη Lady Diana,  το Prêt-à-Portea,  είναι κάτι παραπάνω από ένα απογευματινό τσάι – είναι ένα μοναδικό «ταξίδι» στην ιστορία της μόδας.

 

 

 

 

Φυσικά στα σχέδια του  Prêt-à-Portea υπάρχει χώρος και για πιο contemporary δημιουργίες του οίκου, όπως το σχεδόν εμβληματικό πλέον παπούτσι  J’Adior  της σχεδιάστριας του οίκου  Maria Grazia Chiuri σε εκδοχή μπισκότου βανίλιας με icing.  Υπέροχο  και το άρωμα Miss Dior με καπάκι από φρουί γλασέ.

 

 

 

 

“Ήταν για μένα εξέχουσας σημασίας να μπορέσω να «μιμηθώ» με σεβασμό τις διαχρονικές και παραμυθένιες δημιουργίες του σχεδιαστή. Βλέποντας τα έξοχα ρούχα να «ζωντανεύουν» μπροστά μου στο V&A με έκανε να εκτιμήσω την λεπτομέρεια και την ακρίβεια που κρύβουν αυτά τα ευφυή σχέδια» δήλωσε ο chef Mourad Khiat.

 

 

 

 

Μα δεν είναι κάτι απίθανο; Ξέρω τι θα πείτε.. δεν είναι να τα φας, είναι να τα κρατήσεις στο ψυγείο για ενθύμιο και δίκιο θα έχετε. Γύρω στα 58Ε το άτομο για το Dior Afternoon Prêt-à-Portea, στο Berkeley, 68E αν το συνοδέψετε και με champagne.

 

 

19 Σχόλια
  1. Πωωωωωωω, υπέροχα! Και μια extra αδυναμία στον Dior, το έχω γράψει άπειρες φορές! Πάντως, θα λυπόμουν να τα φάω! Λοιπόν, κλείνουμε αεροπορικά για Λονδίνο, κυρία? Τσάι και συμπάθεια για τα bb girls?

  2. @Sheena: Αν σου πω ότι το είχα στο μυαλό μου ότι σήμερα ήταν πολύ πιθανό να αφήσεις το πρώτο σχόλιο θα με πιστέψεις; (ε σκέφτηκα ταξίδι- σκέφτηκα Sheena!!)

    Μη με τσιγκλάς.. μη με τσιγκλάς.. έτοιμη είμαι αλλά τι να κάνω που περιμένω arrivals από London από μέρα σε μέρα- άρα πρέπει να είμαι εδώ..

  3. Γιατί να μη γίνονται και εδώ τέτοια ωραία.. Φανταστική ιδέα και φανταστικό το afternoon tea by Dior. Και αν πληρώνεις σε ένα απλό bar 25 και 30Ε, δε το λες και ακριβό.

  4. @Stella: Ε, ναι.. Να μη μιλάμε μόνο για αλκοόλ εδώ μέσα… χαχαχχαχαχχαχαχαχαχ!!!

  5. Απίστευτα όμορφα. Ο παράδεισος της γυναίκας….

  6. @Stella 2: A, κάτσε, κάτσε! Σερβίρουν και σαμπάνια!! Φύγαμε! Πάω να βγάλω εισητήρια!!

  7. @Julia: Κλείσε εισιτήρια για γκρουπάκι και κάνε την ξεναγό, το έχεις άλλωστε! Εμείς απλώς… θα πίνουμε, τώρα θα είναι τσάι, θα είναι κάτι άλλο, θα φανεί, χαχαχαχα! Καλώς να δεχτείς τους επισκέπτες σου!

  8. Αααα πρεπει να παω επειγοντως για τσαι χαχα , ειναι τελεια ολα και εγω θα τα λυπομουν να τα φαω

  9. @Julia ναι, αυτο ήταν το κερασάκι για να τ’ αποφασίσεις! 😉

  10. Συγνώμη αλλα αυτο ειναι tea party για BBgirls💖💖💖💖🧁🧁🧁

  11. Τι τέλειο tea party!!! Όντως αυτά τα μπισκότακια είναι για να τα θαυμάζεις, όχι για να τα τρως.. Εκπληκτικο περιβάλλον και υπέροχες φωτογραφίες..

  12. Kαλησπερα. Τι ομορφες δημιουργιες Τι χρωματα. Τ ο αρωμα φανταστικο και λιγα λεω

  13. Τι ωραία που είναι όλα!!! Από τα μπουκέτα με τις παιονιες τα σερβίτσια τις υπέροχες δημιουργίες Dior…όλα, να όλα φανταστικά!
    χχ

  14. Τσάι, Dior, όμορφες γλυκές δημιουργίες, Λονδίνο, φύγαμε…

  15. Ti καλά θα ήταν να μπορούσαμε να βρεθούμε σε ένα παρόμοιο tea party, bb girls…. Ποτέ δεν ξέρεις…

  16. Υπεροχο!!!! Κουκλιστικο!!!! Το αρωμα miss dior έχει κυρίαρχη θεση στο ντουλαπάκι του μπάνιου μου πλέον!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.