Η Garnier λανσάρει organic σειρά προϊόντων.

 

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για την μάρκα ευρείας κατανάλωσης Garnier η οποία λανσάρει -σε επιλεγμένες για αρχή αγορές- μια νέα βιολογική σειρά περιποίησης προσώπου, την Garnier Organic.

 

Η σειρά, που σύμφωνα με την εταιρεία για την ανάπτυξή της χρειάστηκαν 10 χρόνια, βασίζεται σε έξι συστατικά βιολογικής καλλιέργειας ευεργετικά για την επιδερμίδα:  λεβαντίνη, ανθό αραβοσίτου και θυμάρι από τη Γαλλία, έλαιο argan από Μαροκινό συνεταιρισμό γυναικών, λεμονόχορτο από την Κεϋλάνη και ρίζα konjac από τα Ασιατικά υψίπεδα.  Για αρχή,  τα προϊόντα είναι πέντε- ενυδατική κρέμα, καθαρισμός προσώπου, έλαιο προσώπου, αντιρυτιδική κρέμα και τονωτική λοσιόν.

 

 

 

«Οι καταναλώτριες στρέφονται όλο και περισσότερο σε φυσικές και βιολογικές λύσεις σε θέματα που αφορούν την περιποίηση της ομορφιάς τους και η Garnier απαντάει σε αυτές τις ανάγκες τους με αυτή τη νέα σειρά» δήλωσε η Celine Brucker, επικεφαλής των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης της  L’Oreal  για την Γαλλία.

 

 

Ένα σπουδαίο νέο για τον κόσμο της ομορφιάς. Είναι σημαντικό food for thought όταν βλέπεις ακόμα και «παραδοσιακές» μάρκες να στρέφονται στα ευεργετικά συστατικά της φύσης και όπως φαίνεται δεν πρόκειται απλά για μια περαστική φάση. Υπάρχει έντονος  σκεπτικισμός σε ότι αφορά υπερβολικά χημικές και  συνθετικές φόρμουλες. Κάτι που είναι έντονο και στον χώρο της κοσμετολογίας και αποδεικνύεται  από το γεγονός ότι ακόμα και οι μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών που ξοδεύουν εκατομύρια σε έρευνες στρέφονται όλο και περισσότερο σε συστατικά προερχόμενα από τη φύση τα οποία χρησιμοποιούν στις κρέμες περιποίησης.

 

Ένας λόγος που όλες ψάχνουμε για φυσικά συστατικά  στα προιόντα ομορφιάς έχει να κάνει με το γεγονός ότι η λέξη «φυσικό» από μόνη της περικλύει μια αίσθηση ασφάλειας.  Και τι καλύτερο από την συμμαχία της φύσης με την επιστήμη όχι μόνο για την ασφάλεια και την απόδοση ενός προιόντος αλλά και για την απόλαυση που προσφέρει.

 

 

 

 

Μέχρι να φτάσει η σειρά και στην Ελλάδα,  ας δούμε το πρόσφατο re-launch δυο επιτυχημένων προϊόντων της μάρκας:

 

Η Βαφή Olia:

Μόνιμη βαφή μαλλιών  χωρίς αμμωνία που βασίζεται στη  δύναμη του ελαίου. Βελτιστοποιεί την απόδοση και ένταση του χρώματος και βελτιώνει  την ποιότητας της τρίχας.Η νέα σύσταση της βαφής Olia στηρίζεται στον συνδυασμό των αισθήσεων. Βελούδινη κρεμώδης υφή, διακριτικό άρωμα λουλουδιών και ακόμα έως και 100% κάλυψη λευκών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.Η Olia έχει στο portfolio της 22 αποχρώσεις, με μεγάλη ποικιλία σε ξανθά, καστανά , κόκκινα και μαύρο.  (τιμή 8,05Ε)

 

 

 

Η ΒΒ  cream

 

Η κρέμα ΒΒ από την Garnier με χρώμα,καλύπτει τις ατέλειες της εκάστοτε επιδερμίδας, η ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη και προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία.Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις (light & medium) ενώ απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.  (τιμή  10,07€)

 

 

Ενδιαφέρον έχουν και οι δυο νέες καμπάνιες της μάρκας που βασίζονται  σε Ελληνίδες γυναίκες της «διπλανής πόρτας».

 

41 Σχόλια
  1. μμμ.. για να δουμε και τιμες θα ειναι προσιτες οπως και τα αλλα τις εταιρείας ή θα ξεφεύγουν πολύ;;;

  2. @AΛΚΗΣΤΙΣ: Nαι θα είναι προσιτές Garnier οι τιμές.

  3. Είδα τις καμπάνιες και τις βρήκα αρκετά πειστικές σε σχέση με άλλες που χρησιμοποιούν “επώνυμες” Ελληνίδες (ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την καμπάνια με τη Μπαλατσινού και τη βαφή της 😛 ).Θα τα δοκιμάσω όταν φτάσουν κι εδώ.
    Μουτςς

  4. @Litsa: Σταμάτα! Σταμάτα! Το θυμάμαι!!! Πόσο είχα γελάσει και τότε με τα απίθανα σχόλιά σου!!

  5. @Julia:χαχαχαχαχαχαχαχ ελπίζω η Μπαλατσινού να το ξέχασε.(Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπα πρέπει να ψάξω 😛 )

  6. Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με αυτή την είδηση και τώρα ανυπομονώ…

  7. @ΕΙΡΗΝΗ: Στην Αγγλία πωλούνται ήδη στην αλυσίδα Boots και στα φυσικά καταστήματα και online. Για να πάρεις μια ιδέα η ενυδατική κρέμα κοστίζει γύρω στις 8 λίρες Αγγλίας δηλαδή περίπου 10Ε.

  8. @Λιτσα Θα ξαναπώ αυτο που είπα και τότε…… Είσαι το ίνδαλμά μου!!!! By the way…. πέρασαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια, το έχετε καταλάβει? Μη μου πειτε όχι… Περάσαμε απο την οικονομική κρίση που μιλούσε τότε η Λίτσα στην ανάπτυξη… ελα Λιτσα σε κουρντίζω…. Πες τα όλα χα χα χα! 😉

  9. @Stella: Ξέχασες τα εισαγωγικά στην ανάπτυξη. 🙂 🙂 🙂

  10. η bb cream της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι αγαπημενη εδω και χρονια. πριν ενα μηνα δοκιμασα την βαφη olia και μου φανηκε εξαιρετικη! ανυπομονω για τα νεα προιοντα!

  11. @Julia δεν θεώρησα βλέπεις, ότι υπάρχει κανείς που θα το έπαιρνε κυριολεκτικά…. χα χα χα! 😉

  12. Καλημερα. Οπως τοτε συμφωνησα με ολα οσα ελεγε η @Litsa ετσι και τωρα συμφωνω η εταιρεια να χρησιμοποιει “καθημερινες” γυναικες. Εξαλλου εμεις δεν ειμαστε αυτες που καποιες φορες βαφουμε τα μαλλια μας στο σπιτι μας.

  13. Μου αρεσουν αρκετα προιοντα της garnier χθες μαλιστα αγορασα το καθαριστικο διφασικο νερο με το λαδι το οποιο ειναι εξαιρετικο. Περιμενω με αγωνια και τα καινουρια προιοντα για να τα δοκιμασω

  14. Θελω να προσθεσω ακομη οτι χρησιμοποιω την OLIA αρκετες φορες οπως και την EXELLANCE της LOREAL. Τις βρισκω πολυ καλες μπορω να πω καλυτερες απο του κομμωτηριου σε μαλακτικα συστατικα και σε εντονο υπεροχο χρωμα,
    Ομως λογω που δεν ειμαι ικανη να βαφω τελεια πγαινω και στο κομμωτηριο.
    Τα αλλα προιοντα θα τα δω στην συνεχεια γιατι απο το νερο της GARNIER που εχω χρησιμοποιησει ειμαι μετρια ευχαριστημενη

  15. O Karl Lagerfeld του οίκου Chanel έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια Μολις το διαβασα Ενας ανθρωπος με ιδεες πολυ πρωτοποριακες. Καλο του ταξιδι

  16. Πιστεύω σύντομα να τα δούμε και εδώ γιατί είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση από μια παγκόσμια μάρκα. Και οι τιμές, ανέλπιστα προσιτές.

  17. Επιτέλους !!!πιστευω να δούμε σύντομα τα προιοντα στην Ελλαδα😊Υπάρχουν και άλλες εταιρίες ευρείας κυκλοφορίας που εχουν βγάλει προιντα bio/organic αλλα δεν εχουν έρθει ακομα εδω🧐
    Τελευταία πάντως επειδή ειχα καιρο να πάρω μια bb cream (χρησιμοποιώ την shiseido uv compact foundation)
    βρίσκω όλος τυχαίος την bb Garner 90%natural origin😉δεν εχω δει να την διαφημίζουν και μπορω να πω μου αρέσει πολυ!

  18. @RANIA: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ράνια μου. Κάτι μου είχε περάσει από το μυαλό, γιατί για πρώτη φορά σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έκλεισε φέτος το ντεφιλέ του στο PFW και οι συνεργάτες του δήλωσαν ότι ένιωθε κουρασμένος…

  19. @Rania 2: Αλήθεια; Εμένα τα δυο micellar waters της Garnier έγιναν τα αγαπημένα μου καθαριστικά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πολύ με βόλεψαν.

  20. @SofiaT: Σε είχα “χάσεει” λίγο αυτές τις μέρες…

  21. Θυμάμαι πόσο είχα γελάσει κ εγώ με το σχόλιο της Λιτσας αλλά και συμφωνούσα απόλυτα.. Η Olia πάντως είναι super βαφή, την έχω δοκιμάσει πολλές φορές και είναι φοβερή.. Βαφή – μασκα.. Ανυπομονώ και για τα καινούργια προϊόντα..

  22. @Τζουλια μου το κατάλαβες εεε😉Αρρωστουλα αλλα σημερα ειμαι καλα😁

  23. Απίστευτο! Πέθανε ο Καρλ Λαγκερφελντ! Εκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο της μόδας του 20ού και 21ου αιώνα.

  24. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στα H/C υπάρχουν από την προηγούμενη εβδομάδα.

  25. @ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΤΣΙΚΑΡΕΛΗ: Δεν μπορώ να γνωρίζω αν βρίσκεται πιλοτικά σε κάποια HC. Επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα. Αν υπάρξει κάποια νέα ενημέρωση θα γίνει update στο post ή εδώ στα σχόλια. Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

  26. Από τις αγαπημένες εταιρείες ευρείας η Garnier, χρόνια χρησιμοποιουσα για καθημερινή χρήση την bb της, και ήμουν πολύ ευχαριστημενη. Με το πέρασμα των χρόνων άλλαξαν οι ανάγκες της επιδερμίδας μου & χρησιμοποιώ άλλη bb. Τα νέα organic προϊόντα θα τα δοκιμάσω σίγουρα, πάντως εδώ στη περιφέρεια, δεν έχουν κυκλοφορήσει στα H/C.
    xx

  27. H καμπάνια της bb της Garnier πολύ πετυχημένη & ρεαλιστική!
    xx

  28. Καλό ταξίδι στον Καρλ Λαγκερφελντ, τον ιδιοφυή δημιουργό…

  29. Να μία σειρά που θα περιμένω εναγωνίως. Η Garnier δεν με έχει απογοητεύσει γενικά. Δεν περιμένω θαύματα, αλλά βρίσκω τα προϊόντα της τίμια…
    Αλήθεια, πιστεύετε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι της μόδας που θα ξεπεράσουν τη φήμη αυτών που φεύγουν ή έχουν αλλάξει οι εποχές;

  30. @Amalia: Ναι γιατί η Μόδα είναι πολύ “νέα” μετράει λιγότερα από 100 χρόνια. Σε 200 χρόνια από τώρα ίσως έχουν ξεχαστεί, ίσως και όχι. Για μένα ο Alexander McQueen ήταν ένας από αυτούς που μένουν στην ιστορία για τις επόμενες γενιές. Δυστυχώς μας άφησε πολύ νωρίς.

  31. @AMALIA βιώνουμε περιοδο παρακμής σε όλους τους τομείς. Δυσκολα βλέπω διαδόχους του Yves Saint Laurent, του Alexander McQueen, του Gianni Versace, του Oscar de la Renta, της Vivienne Westwood και τωρα του Lagerfeld. Προσωπικά πιστευω, ότι όταν χανονται οι ίδιοι οι δημιουργοί αντε και οι κανα δυο άμεσοι συνεργάτες, που μεταφέρουν κι ακολουθούν το απόλυτο προσωπικό στίγμα του δημιουργού, οι οίκοι καταλήγουν σε τρίτους, συνηθως σε πολυεθνικές, ενοποιουνται και καταλήγουν να είναι τόσο πανομοιότυποι που στο τέλος ξεφτίζουν. Εχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα, που εμεινε μόνο το όνομα…

  32. Καλημέρα! Θα συμφωνήσω με την Αμαλία πιο πάνω, θεωρώ και εγώ τα προϊόντα της Garnier τίμια και value for money. Το καλοκαίρι αγόρασα το micellar water και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, όπως και με διάφορα προϊόντα καθαρισμού και λοσιόν που έχει λανσάρει κατά καιρούς. Η bb cream ωστόσο δε μου “κάθισε” καθόλου καλά, γιατί άφηνε το πρόσωπό μου αρκετά λιπαρό και δεν την αισθανόμουν “ελαφριά” στην επιδερμίδα.
    @Litsa: Γελάω από το 2015! Να’σαι καλά!

  33. @Τζουλια μου μετα απο έρευνα αγοράς στα HC παγκρατιου τα προιοντα ειναι στα ράφια!
    Εχουν εξαιρετική μυρωδια κυρίως το Θυμάρι ειναι λες και εχει παει βόλτα στο βουνό
    και το κοβεις εκείνη την στιγμή😀
    Στην διάθεση σου Your bb private 👁

  34. Θα τις δοκιμάσω οπωσδήποτε!!!! Γενικά από την garner είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς η τιμές στα προϊόντα της είναι χαμηλές και η ποιότητα πολύ Καλή!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤ Για χρόνια αγοράζω την αγαπημένη μου bbcream σε light και την βάζω όταν θέλω κάτι ανάλαφρο στο προσώπου μου, συνήθως πρωινές ώρες έως απόγευμα! 💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  35. @SofiaT: Εκτός από tagline bb girl, θα σε λέω και bb girl ” The spy who loved me” μικρή μου James Bond!!

  36. @Julia ααααα ειναι και απο τις πολυ καλές ταινίες!!!!!Μου αρέσει bb spy girl!!!

  37. Άντε, να δούμε και την καινούργια σειρά ….
    Τώρα διάβασα εκείνο το σχόλιο της Λίτσας….έλιωσα,λέμε…δεν ήμουν πολύ ενεργό μέλος τότε…..πάντως,Λίτσα να έχεις στα υπ’ όψη πως ηια την Schwarzkopf Keratin τρέχει αυτή τη στιγμή προωθητική στα σ/μ με 3,50 ευρώ…όχι τίποτα άλλο , να βάψεις κι εσύ μαλλί αλά Μπαλατσινού….
    Την OLIA δεν την έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω άποψη…την bb cream τη θεωρώ value for money προ’ι’όν….

  38. Πολύ ενδιαφέρον!Καλή τιμή και φυσικά συστατικά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.