Oscars 2019: Αγαπημένοι celebrities στα Academy Awards

 

 

H ταινία “ The Favorite”  που τη νιώσαμε «δική μας»,  η τουαλέτα  της Celia Kritharioti φορεμένη από την ηθοποιό του Disney Channel Laura Marano , το (ανέλπιστο)  Oscar A’ Γυναικείου ρόλου της Olivia Colman σκηνοθετημένης από τον Γιώργο Λάνθιμο και θα λέγαμε ότι φέτος παρακολουθήσαμε με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον την τελετή απονομής των Oscar 2019.

 

Η Olivia Colman

 

 

 

Κάποια  highlights της βραδιάς

 

Πολλές celebrities επέλεξαν να φορέσουν Celia Kritharioti Couture, αυτή ήταν μια από τις πιο πετυχημένες χρονιές για τον οίκο.

 

H εμφάνιση στο red carpet του πρωταγωνιστή της σειράς  “Pose” (μουσικοχορευτική σειρά που διαδραματίζεται στα 80’ς)  Billy Porter με Christian Siriano.

 

 

 

 

 

Η λύπη της Glenn Close (εξαιρετική ηθοποιός)  που έχει προταθεί 7 φορές για Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου. Χθες ήταν τόσο σίγουρη ότι θα κερδίσει – μια που και τα προγνωστικά την ήθελαν φαβορί-που ντύθηκε Όσκαρ η ίδια.

 

 

 

 

Η έκπληξη της Julia Roberts. Δεν εμφανίστηκε καθόλου στο κόκκινο χαλί αλλά έκανε την έκπληξη στο τέλος της βραδιάς όπου και ανακοίνωσε το πιο σημαντικό βραβείο – αυτό της καλύτερης ταινίας. Και ήταν πραγματικά πανέμορφη και απαστράποπτουσα με φούξια δημιουργία του Elie Saab.

 

 

 

Jennifer Lopez με Tom Ford

 

 

Charlize Theron με Dior Haute Couture

 

 

Ashley Graham με Zac Posen

 

 

Emilia Clarke με Balmain

 

 

Regina King με Oscar de la Renta

 

 

Laura Marano με Celia Kritharioti 

 

 

Angela Bassett με Reem Acra

 

 

Lady Gaga με Alexander McQueen

 

Glenn Close με Carolina Herrera

 

 

Melissa McCarthy με Brandon Maxwell

 

 

Amy Adams με Versace

 

 

 

 

Emma Stone  με Louis Vuitton

 

 

Brie Larson με Celine by Hedi Slimane

 

 

 

Kαι όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 15 χρόνια ο ξάδερφος και chef Michael Koberl στην κουζίνα των Oscars, το δεξί χέρι του διάσημου chef του Hollywood, Wolfang Puck.

 

Behind the scenes

 

 

 

 

 

 

46 Σχόλια
  1. Καλημερα. Θα ξεκινησω τα σχολια μου απο το μπραβο στον ξαδελφο chef Michael Koberl για την καταξιωση του σε αυτο που υπηρετει και αγαπα.
    Θα πω ενα σχολιο οτι θεωρω οτι η ταινια του κ. Λανθιμου δεν επρεπε και κατα την δικη μου γνωμη να ειναι υποψηφια με τοσες υποψηφιοτητες. Κακως για μενα που ειδα την και την ταινια ” η συζηγος” να μην παρει το οσκαρ η Glenn Close.
    Ηταν εξαιρετικη στην ταινια σε αντιθεση με την ερμηνεια της Olivia Colman ( που ειναι παρα πολυ καλη ηθοποιος) που ηταν κατωτερη κατα την δικη μου αποψη

  2. Θα πω και την γνωμη μου για τα φορεματα σε διαφορετικο ποστ
    Μου αρεσε το χρωμα και το φορεμα που φορεσε η Τζουλια Ρομπερτς οπως και τα φορεματα που ανεδειξαν πολυ ωραια η Amy Adams του Versace , η Regina King με φορεμα Oscar de la Renta και η Emilia Clarke με Balmain
    Ηταν για μενα απο τις ωραιοτερες εμφανισεις.
    Κομψες και πολυ σικατες Η Emilia Clarke ακομη φορα και το χρωμα που ολες εδω μεσα λατρευουμε

  3. @Rania: Ναι, συζητήθηκε πολύ αυτό που έγραψες για Close VS Colman.
    Τελικά με την Ακαδημία ποτέ δεν μπορείς να στοιχηματίσεις με σιγουριά. ( φιλιά από τον ξάδερφο σε όλα τα bb girls!)😘😘

  4. Μπράβο στον ξάδερφο!Τι παράξενο έφτιαξε φέτος? Η Jennifer Lopez γιατί ήταν σε όλες τις φωτογραφίες μουτρωμένη?
    Μουτςς

  5. Ευχαριστω για τα φιλια θα περιμενω και εγω φωτο με τα εδεσματα που ετοιμασε Καθιερωμενο ραντεβου του μαζι μας μετα το δειπνο
    Τζουλια και η ταινια και το σεναριο οπως εγραψαν ειδικοι και κριτες κινηματογραφου και συμφωνω γιατι την ειδα ηταν ελλειπης
    Επισης δεν ξεχνω οτι αρχισε την καριερα του ” κλεβοντας ” την υποθεση της ταινιας του απο τον Μεξικανο σκηνοθετη που την ειχε γυρισει νωριτερα

  6. Ο ξάδερφος είναι πολύ γλυκός και συμπαθητικός, κ από μένα φιλιά!! Φέτος δεν ξέρω, αλλά μου άρεσαν πολύ, εκτός από κάνα 2-3 εξαιρέσεις, όλες οι εμφανίσεις των σταρ! Πάντα με κορυφή τη JLo που επειδή είναι η αγαπημένη μου δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική.. Μετά η Σαρλιζ που το καστανό μαλλάκι της πήγαινε πολύ, αλλά και η Τζούλια Ρομπερτς πιο όμορφη και λαμπερη από ποτέ!! Ήταν οι 3 πιο αγαπημένες μου εμφανίσεις.. Κορίτσια προσέξατε πως κοιτούσε η Lady Gaga τον Bradley Cooper κατά τη διάρκεια του ντουέτου τους?? Μιλάμε πρέπει να είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του, το βλέμμα της τα έλεγε όλα, όπως και ο τρόπος που εγερνε πάνω του.. Αλήθεια με συγκίνησε.. Βέβαια αν ήμουν η Ιρινα Σαικ, θα ένιωθα εντελώς άβολα.. Μπορεί να είναι κούκλαρα και κορμαρα δίμετρη, αλλά η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι άβυσσος η ψυχή και το μυαλό των ανδρών…

  7. Η τζουλια ρομπερτς ηταν πανεμορφη , ειδα και ενα φορεμα της δικης μας συλια κριθαριωτη οπου κανει σημαντικη καριερα στο εξωτερικο. Φιλια στον ξαδερφο δεν τον ζηλευω καθολου που ειναι εκει χαχα

  8. @Litsa: Θυμάσαι τα περσινά εδέσματα έτσι; Δεν έχω μάθει ακόμα γιατί 3 μέρες ήμουν αποκλεισμένη στο Σαρωνικο με limited internet access 😲😲😲

  9. ΜΠΡΑΒΟ στον ξάδερφο σου Τζουλια😄Λες να αποσπάσεις καμία πληροφορία για το μενού 😁
    @Litsa η Jennifer λες να ειναι μουτρωμενη γιατι κατάλαβε οτι οι σπασμένοι καθρέπτες -φορεμα
    μπορεί να της φέρουν γρουσουζιά 😜

  10. @Maryl: Λες;; Λες να έχουμε κρυφό ειδύλλιο; Με έβαλες σε σκέψεις τώρα!!😀

  11. @Μαρια Κ: Και μένα φέτος νομίζω η Τζούλια ήταν η αγαπημένη μου και με απογοήτευσε η Charlize. Πολύ «λίγο» το φόρεμα της. Για τον ξάδερφο σε καταλαβαίνω!! Χαχαχα! 😀😀

  12. @Litsa 2: Όχι τόσο όμορφη όσο άλλες φορές η Jennifer. Δίκιο έχεις, μπορεί να την χάλαγε το ύφος.

  13. Μην ξεχάσω απο ολες τις εμφανίσεις για μενα καλητερη ήταν της Τζουλιας Ρόμπερτς τέλειο χρωμα
    και με ενα ώμο οπως ειναι και το fashion trends ss2019😍

  14. @ολες: Ένα νέο μόλις πριν λίγο από τον ξάδερφο (ξυπνάει πολύ νωρίς στο LA) είναι ότι το νέο αγαπημένο υλικό των chefs εκεί, είναι το πανάκριβο λευκό – χρυσό χαβιάρι…

  15. Τιιιιιιι λευκο-χρυσό χαβιάρι 😃 Πες μας κι αλλα!!!

  16. Εγω περιμενω φωτογραφιες και διακοσμηση του μπουφε και των πιατων

  17. @Rania: Η τελευταία φωτογραφία είναι από το Governors Ball εκεί που πάνε όλοι οι celebrities για φαγητό μετά τα Oscars! Έτσι ήταν η διακόσμηση.

  18. @SofiaT: Ναι, ναι, όπως το ακούς!! Και έχω και άλλο inside info: Σέρβιραν Miyazaki Beef το σπάνιο μαύρο βοδινό από την Ιαπωνία που είναι πιο ακριβό και από το βοδινό Kobe.

  19. Την ειδα Τζουλια Αλλα θυμαμαι οτι περυσι μας εστειλε φωτογραφιες απο ολα τα πιατα που υπηρχαν στον μπουφε

  20. Ναι ηταν σεισμος 3,3 στην Θηβα Τον ενιωσα μαλλον ειμαι πολυ ευαισθητη με τους σεισμους

  21. @Rania: Ευτυχώς δεν καταλαβα τίποτα!! ( δεν έχω ακόμα εικόνες του μπουφέ. Μόλις στείλει θα ανεβάσω!)

  22. @Julia νομίζω φέτος το μενού εχει απογειωθεί !!!😄

  23. A, από το πρωί το περίμενα αυτό το post και αδημονούσα! Μα γιατί κανένα σχόλιο για τον Billy Porter; Είδα ότι το ίντερνετ πήρε φωτιά! Θαρρώ ότι έκλεψε την παράσταση από όλες τις κυρίες! Δική μου αγαπημένη η Charlize (πόσο πιο όμορφη πια;) και σούπερ γλυκιά η Julia Roberts! H δε Olivia Colman μου φάνηκε να νιώθει λίγο άβολα μέσα στο outfit. Φιλιά στον ξάδερφο, εννοείται ότι περιμένουμε και το backstage!

  24. Η τουαλέτα διά χειρός της συνονόματής μου Celia Kritharioti φορεμένη από την Laura Marano , ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου….μας έχει συνηθίσει σε πιο σικ κι έλεγκαντ δημιουργίες η Celia…..
    Julia Roberts και Lady G δαγκωτό!!!

  25. Τι σεισμός, καλέ;;;Μεσημέρι, εεε;;;Ήμουν για καφέ….ευτυχώς δεν κατάλαβα τίποτα!!!!

  26. Εκθμβωτική η Julia Roberts! Τη λατρέυω αλλά μου φάνηκε υπερβολική η Glenn Close. Τα συγχαρητήριά μας στον ξάδελφο και τον ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες εκ των έσω…

  27. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά σε σχέση με άλλες χρονιές δεν ήταν τόσο λαμπερή η τελετή. Λες και ο θεσμός έχασε την αίγλη του. Αν δείτε τις φετινές φωτογραφίες καμία σχέση με παλαιοτέρων ετών. Και δεν εννοώ τη διακόσμηση αλλά το όλο mood.
    Μουτςς

  28. @Sheena:Kοίτα, κατ αρχήν ήταν φόρος τιμής στη σειρά που παίζει το “Pose”, που έχει να κάνει με εξοστρακισμένα νιάτα από τα σπίτια τους λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων τα οποία βρίσκουν καταφύγιο σε αυτή τη σχολή χορού όπου παίρνουν μέρος σε ballroom dancing διαγωνισμούς. H σχολή προσφέρει υποστήριξη στην LGBTQ κοινότητα των 80’ς σε gays και transgender.
    Δεύτερον ως gay και αυτός, έκανε μια δική του προσωπική δήλωση και κατά την άποψή μου, καλώς έκανε. Το outfit αυτό καθ’ αυτό και μένα μου άρεσε πολύ. At the end of the day κατάφερε αυτό που ήθελε: να συζητηθεί.

  29. Συγχαρητήρια στον ξάδερφο @Julia! Περιμένω τη συνέχεια!
    Συμφωνώ, πως δεν μπορείς να πεις με σιγουριά κάτι για τα προγνωστικά των oscar, λειτουργούν και λίγο διαφορετικά πλέον, νομίζω -περισσότερο- επηρεασμένα και από την πολιτική ζωή.
    Η Τζουλια Ρομπερτς ήταν πολύ όμορφη, λαμπερή και φυσική! Το χρώμα και η γραμμή του ρούχου της πηγαίναν τέλεια! Για το φόρεμα που σχεδίασε η Σηλια Κριθαριωτη, έχω να πω, πως ξεχώριζε κατά τη γνώμη μου, είχε χρώμα, και κάτι που δεν είχαν τα άλλα, σου έδινε την αίσθηση της κίνησης.
    xx

  30. @Litsa: Πάντως γίνονται πολλές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια ότι κάτι πρέπει να αλλάξει..ε, σε λιγότερο από μια δεκαετία κλείνει και αιώνα ο θεσμός!! Δεν είναι και λίγο!

  31. @Sofia Marga: Δούλεψε με neon χρώματα η Celia- λένε ότι θα είναι το neon θα είναι το απόλυτο trend του Καλοκαιριού. Αν ακούει η @SofiaT, ας μας δώσει τα φώτα της!

  32. @Julia εχεις απόλυτο δίκιο θα ειναι ενα απο τα μεγάλα trend του καλοκαιριού 😄
    Αν και εγώ δεν το πολυ συμπαθώ σε μικρές επιφάνειες ισως😁

  33. @SofiaT: Thank u αγαπημένη fashion minister! (συμφωνώ και εγώ.. too much το βρίσκω..)

  34. @Julia μιας και πλησιάζει ο καιρος θελω να πιστευω χαχαχχα που θα παει θα φτιαξει😜
    Να κανουμε ενα πόστ για τα ss fashion trends 2019 για ήμαστε ενημερωμένα τα BBgirls 😃

  35. @SofiaT: Περιμένω!! Και για να δεις τι καλή που είμαι, σου δίνω και αρκετό deadline, 1 εβδομάδα!! χαχαχχαχαχχα!!

  36. @Τζουλια αχαχαχχαχαχαχ τόσο πολυ 🤪🤪🤪🤪

  37. @Julia: Μαζί σου είμαι (αν και την ταινία δεν την είδα ακόμη – πού χρόνος;). Απλώς, δεν είδα κάποιο σχόλιο εδώ και παραξενεύτηκα που προσπεράστηκε έτσι. Γιατί υποθέτω ότι και εσύ, βάζοντάς τη φωτό στην αρχή, ήθελες να το τονίσεις (συγγνώμη αν κάνω λάθος, έτσι το εξέλαβα). Προσωπικά, με ξάφνιασε ολίγον τι, αλλά εν τέλει θεωρώ ότι έκανε την καλύτερη επιλογή, συμφωνώντας απόλυτα με την κατακλείδα σου: να συζητηθεί. Άλλωστε, το λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι: any publicity is good publicity.
    (Την άποψή μου για τη LGBTQ κοινότητα και για το πόσο υπέρμαχος είμαι για την ισότητα και τα ίδια δικαιώματα όλων, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, θρησκείας κτλ, νομίζω ότι την ξέρεις, δε χρειάζεται να επεκταθώ). Καλημέρα!

  38. @Sheena: Μια χαρά το εξέλαβες και για άλλη μια φορά, συμφωνούμε! Καλή μας μέρα, αγαπημένη!

  39. Καλημέρα!
    Γλυκύτατη και φρέσκια η Julia Roberts με το υπέροχα αέρινο και ανοιξιάτικο φόρεμά της!
    Αρκετά αυστηρό look η Charlize Theron, με ένα φόρεμα που θα προτιμούσα να την δω να φοράει μερικές δεκαετίες αργότερα αλλά πόσο ωραία τα μαλλιά της!
    Υπέρκομψη η Emma Stone, σοφή επιλογή η απουσία αξεσουάρ.
    Το φόρεμα της Laura Marano δεν με ενθουσίασε.. λίγο κοινότοπη γραμμή και χρωματικά είχε κάτι από γρανίτα, αλλά ΟΚ, είναι trend… Μου άρεσε ωστόσο η αντίθεση του clutch.
    … and the Oscar goes to the Cousin!

  40. @ΒΙΚΥ: ΑΑΑαααα!! Φανταστικό σχόλιο!! Εσένα πρέπει να έχουν στα Oscars για red carpet παρουσιάστρια του χρόνου, τύφλα να έχει η Giuliana Rancic του E! News!! To δε τελευταίο σχόλιο όλα τα λεφτά!!!

  41. Ki έλεγα κι εγώ…τι μου θυμίζει η τουαλέτα που φόρεσε η Marano΄διά χειρός της συνονόματής μου….όόόόχι, δεν μου θυμίζει ουράνιο τόξο ακριβώς αλλά κάτι από γρανίτα 🍭🍭🍭🍭🍭🍭 Ταυτίζομαι απόλυτα με το σχόλιο της ΒΙΚΥ!!!

  42. @JULIA: Ωωωωω πολύ σε ευχαριστώ!!! Λες να “προσφερθώ”; χαχαχα!

  43. @ΒΙΚΥ: Θα βάλουμε μέσον τον ξάδερφο και θα πάμε μαζί!! χαχχαχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.