Boom Boom Bloom: Η limited edition συλλογή της Mac.

 

 

Boom Boom Bloom: Η limited edition ανοιξιάτικη συλλογή της Mac, εμπνέεται από τα cherry blossoms,  τις  διάσημες και απίστευτης ομορφιάς κερασιές του Κawazu της Ιαπωνίας.

 

Οι κερασιές του Kawazu είναι οι πρώτες που ανθίζουν στη χώρα αρχές του Μαρτίου και έχουν τα άνθη με το πιο έντονο χρώμα. Λίγο αργότερα στα τέλη Μαρτίου ανθίζουν και οι κερασιές στην πρωτεύουσα Τόκιο ενώ το “Kawazu-zakura Cherry Blossom Festival”, λαμβάνει χώρα συνήθως τις πρώτες δέκα μέρες του Μαρτίου όπου όλη η χώρα γιορτάζει.

 

Cherry Blossoms στο Kawazu της Ιαπωνίας

 

 

Ταξιδάκι στην Ιαπωνία μπορεί να μην πάμε αλλά όχι δε λέμε σε κολακευτικά και άκρως ανοιξιάτικα, ζουμερά  κερασί  χρώματα στο μακιγιάζ μας. Συμφωνείτε;

 

 

 

 

Όλα τα προϊόντα της συλλογής στην γλυκύτατη συσκευασία με cherry blossoms

 

 

 

Και αυτά παρακάτω είναι που αγάπησα.

 

To Highlighter για ροδαλή όψη υγείας σε όλο το πρόσωπο

 

 

 

Το κραγιόν Hey Kiss Me,  και το Lipglass Pink a Boo

 

 

 

 

Η Eye Shadow palette με 9 αποχρώσεις (for the record, την περασμένη εβδομάδα που την έψαξα στο site του Selfridges, είχε εξαντληθεί)

 

 

 

 

Το Cherry Blossom Fix+.  Αυτή τη φορά φυσικά με υπέροχη δροσερή μυρωδιά από άνθη κερασιάς- φιξάρει τέλεια το μακιγιάζ (δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλά αυτό το έχω και το καλοκαίρι και ψεκάζομαι κατά τη διάρκεια της μέρας για αναζωογόνηση..)

 

 

 

 

Θα τα βρείτε στα stands της Mac, αρχές Μαρτίου.

 

 

23 Σχόλια
  1. Αχ είναι τέλεια η ανοιξιάτικη συλλογή, ξετρελάθηκα!! Φανταστικές αποχρώσεις, υπέροχες λουλουδένιες συσκευασίες!! Τα θέλω όλα!!! Γλυκές καλημέρες!!

  2. @ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΑΚΑ: Καλημέρα αγαπημένη. Ειδικά η απόχρωση του κραγιόν, “Ηey Kiss me” παραπάνω, λες και φτιάχτηκε για μένα. Ερωτεύτηκα!

  3. Καλα μόνο και μόνο απο το θέμα (κεράσια/Ιαπωνία)πεθαινω😆😆😆😆😆

  4. Μετά από αυτά έφτιαξε η διάθεσή μου.
    Μουτςς

  5. Αχ! Ηρθε η άνοιξη! Με κατι τετοια ξαναγίνομαι δεκάξι… όχι, ότι απεχω και πολύ δηλαδή απο τα δεκάξι…. 🙂

  6. @Litsa & Stella: Ακόμα και εγώ με αυτά εδώ (και κάποια άλλα που θα σας δείξω αύριο- teaser!) περιμένω τώρα κάπως την Άνοιξη με χαρά.. (αυτά δεν λέω κάτι άλλο, θα με “σκοτώσουν” οι Sheena & Celia…)

  7. Τι φανταστική ανοιξιάτικη συλλογή!! Μυρίζει Άνοιξη και ελπίζω και στην κυριολεξία γιατί ο φετινός χειμώνας με κούρασε αφάνταστα..

  8. #gimme_all_the_pinks 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

  9. Καλημερα. Τ ι ομορφα χρωματα μου εφτιαξαν την διαθεση. Αν και ευχαριστηθηκα πολυ που εκανε κρυο και πολλες βροχες φετος , τωρα θελω να ερθει η Ανοιξη
    Το κερασι χρωμα πανεμορφο
    Περιμενω την συνεχεια αυριο

  10. Τι υπέροχα που είναι όλα! Φανταστικές ανοιξιάτικες φωτογραφίες! Υπέροχα, υπέροχα όλα!
    xx

  11. Ειναι φανταστικα ολααα τα θελωωω , αντε να ερθει η ανοιξη γιατι δεν μπορω αλλο κρυοοο

  12. Ήρθε η Άνοιξη, ε? Μάλλον την έφερε η Mac! Όλα κουκλίστικα! Ακόμη και στο κραγιόν θα έλεγα ένα τεράστιο ΝΑΙ!

  13. @Amalia: Στη δεύτερη παράγραφο του post στην αρχή που γράφω “Οι κερασιές του Kawazu” και τα γράμματα είναι φούξια, είχαμε βάλει link σε αυτό το παλαιότερο post. Δεν χρειαζόταν να ψάξεις! Καλή Τσικνοπέμπτη αγαπημένη!

  14. Μη μου κάνεις παρατήρηση αγαπημένη μου! Μου άρεσε τόσο πολύ το παλιότερο post που μου είχε μείνει. Λόγω κινητού δεν το πρόσεξα το link! Ήθελα να επισημάνω πόσο μπροστά είσαι, αλλά μάλλον δεν το έκανα με σωστό τρόπο… Νιώθω άσχημα τώρα… Καλή Τσικνοπέμπτη!!!

  15. @Amalia: Ασε και μένα τη πτωχή-πλην τίμια- φιλόλογο να πω κάτι μια φορά, μαθηματικέ μου!!! χαχαχχαχαχαχαχαχ (άντε γιατί θα κάνω κλάσματα και αντικαταστάσεις και ποιος μας σώνει!!! 🙂 🙂 🙂

  16. @Julia, θα οδηγηθούμε σε ανταλλαγή ιδιαίτερων μέσω διαδικτύου και θα σωθούμε…

  17. @Amalia: Ε, μα τι λέμε τόσο καιρό;; Βαρεθηκα να με κοροιδεύει ο κύριος μικρός!! (αλλά το ΣΚ σε ένα παιγνίδι, μας έβαλαν ένα math τεστ και τον έσκισα! Βέβαια ήταν περισσότερο παρατηρητικότητας και λιγότερο math, αλλά και πάλι γλίτωσα καζούρα για κανά μήνα)

  18. @ΑΜΑLIA κι εγώ θέλω ιδιαίτερα στα μαθηματικά ….εδώ το bb boy του σπιτιού μου ρίχνει άγριο δούλεμα…προσφέρω φιλολογικά ως αντάλλαγμα 🤩🤩🤗😜😜🙃🙃

  19. @Amalia και Celia, να το κανονίσουμε! Είμαι σιγουρη ότι θα είστε οι καλύτερες μαθήτριές μου!!!

  20. Χαχαχαχα!!! Μιλάω στον εαυτό μου!!!!!!!🤣😀
    @Julia και Celia!!!!!!!

  21. @Amalia: 😂😂😂😂😂😂😂😂 Να σαι καλά αγαπημένη, γέλασα παααααρα πολύ με αυτό!!!

  22. Όμορφο όνομα, χαρούμενες συσκευασίες! Σου φτιάχνουν τη διάθεση και την άνοιξη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.