Τσικνοπέμπτη αύριο!

 

Εσείς θα το τσικνίσετε; Πάντως εγώ έχω να σας προτείνω κάτι και εσείς πράττετε αναλόγως.

 

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Πλατεία Συντάγματος, ανοίγει τις πόρτες του και γιορτάζει τη φετινή Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου με Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις.

 

Το μενού έχει επιμεληθεί ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος και εσείς έχετε δυο επιλογές: Δείπνο στο Εστιατόριο The Parliament, στο Explorer’s Bar ή στο Plaza Cafe, ανάλογα με την προτίμησή σας.

 

Τα μενού με τις τιμές τους είναι τα παρακάτω:

 

Εστιατόριο The Parliament
Πλατό με κρεατικά για 2 άτομα (μπιφτεκάκι, μπριζολάκι χοιρινό, αρνίσιο παϊδάκι, λουκάνικο σχάρας, φιλέτο κοτόπουλο) συνοδευόμενα από baby πατάτες φούρνου με δενδρολίβανο, ψητά λαχανικά, τζατζίκι και πίτες, πράσινη σαλάτα με κρέμα balsamico και παρμεζάνα και χωριάτικη σαλάτα με καπαρόφυλλα.
Ποτήρι House Wine/άτομο
Επιλογή Γλυκού
45,00€ / άτομο

 

Explorer’s Bar & Plaza Cafe
Πλατό με Κρεατικά για 2 άτομα και 1 ποτήρι House Wine / άτομο, με συνοδεία από Baby Πατάτες Φούρνου με Δενδρολίβανο, ψητά Λαχανικά, Τζατζίκι και Πίτες
Τιμή : 30,00€ / άτομο

 

 

 

Για κρατήσεις: +30 210 33 52 400

 

Ο κύριος Ρωμανός πάντως θα το τσικνίσει για τα καλά αφού παραδοσιακά στο σχολείο του κάθε Τσικνοπέμπτη, παιδιά, δάσκαλοι και διοικητικό προσωπικό, ψήνουν όλη μέρα στο προαύλιο (και αν έχει άσχημο καιρό στο θέατρο)  κρέατα και σουβλάκια και περνάνε μια χαρά! (μήπως να περάσω μια βόλτα από εκεί αύριο; )

 

 

Attention! Το παρόν post ενδιαφέρει τα bb girls Αθηνών και περιχώρων. Aν κάποιο bb girl έχει πρόταση για τη δική της πόλη με χαρά να την ακούσουμε!

 

13 Σχόλια
  1. @Τζουλια καλα εγώ η μεγαλητερη πλάκα την έπαθα με τον γιο μου!!Που μου λέει χθες μαμά εγώ και οι
    φίλοι μου θα ψήσουμε κρεατικά στο σπίτι του κολλητού μου το Σάββατο γιατι την (Πέμπτη )λόγω
    σχολείου/φροντιστηρίου δεν προλαβαίνουμε!!Και μένω εγώ με το στόμα ανοιχτό απορώντας ποτε μεγάλωσε
    και κανονίζει και τι θα κάνει την Τσικνοπέμπτη 🤪

  2. @SofiaT: Αχ.. αυτά και πολλά ακόμα έχουν να δουν τα ματάκια μας, αγαπημένη! Ψυχραιμία!! χααχαχχα

  3. @Τζουλια θα ήμαστε εδω να λέμε τον πόνο μας 😄😄😄😄

  4. Θα τηρήσουμε την παράδοση και φέτος.(όχι ότι δυσκολευόμαστε να το κάνουμε)
    Μουτςς

  5. Παρόλο που κρέας δεν τρώω ποτέ, τρώνε όμως όλοι οι υπόλοιποι, οπότε ή στο σπίτι θα το τσικνισουμε ή αν δε μου το δώσουν το ρεπό αύριο, σε κάποια ταβερνουλα.. Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους!

  6. @Maryl: !!!!!!!!!!!!! Σοβαρά; Είσαι vegetarian?? Πόσα χρόνια; Δε το πιστεύω ότι δεν το ήξερα αυτό!!

  7. @MARYL ,oύτε κι εγώ δεν ήξερα πως είσαι vegeterian…
    Έχω ένσταση για τα μενού 😁😉😊😋😍☺🙂🤩 …οι πατατούλες αν δεν είναι στο τηγάνι την Τσικνοπέμπτη,πότε θα είναι;;; 🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟

  8. Καλή Τσικνοπέμπτη bbgirls! Εμείς θα τσικνίσουμε παραδοσιακά οι δυο μας μπροστά στο τζάκι! Όσο για τις bbμανουλες… έτσι είναι! μεγαλώνουν πολυυ γρήγορα τα καμάρια μας!
    xx

  9. Γεια σας.
    Εχω τραυματικη εμπειρια με την Τσικνοπεμπτη, που εψαχνα για αδειο τραπεζι σε ταβερνες και δεν εβρισκα και κατεληξα να φαω τελικα στο σπιτι σουβλακια
    Οποτε απο τοτε βγαινω εξω Σαββατο για φαγητο για το εθιμο και την Πεμπτη εθιμοτυπικα τρωμε στο σπιτι του αδελφου μου που ψηνει σε ψησταρια στον κηπο.
    Τωρα βεβαια με τετοιες προτασεις που κανουν και τα ξενοδοχεια υπαρχει λυση
    Καλα να περασετε ολες

  10. Και εγω σαν την rania την εχω παθει να μην βρισκω τραπεζι και απο τοτε τρωμε σπιτι αλλα παραγγελνουμε απο εξω χαχα. Η μικρη μου κορουλα τρωει σχολειο αφου ψηνουν στην αυλη, η μεγαλη σπιτι.

  11. Εδώ πάνω πάντως, που είμαστε και large σαν πόλη, ψήνουν… παντού! Ναι, ναι, όλη η πόλη είναι μια τεράστια ψησταριά και δεν μπορείς ούτε να δουλέψεις από τις μυρωδιές!

  12. @BB&Celia: vegetarian θα έλεγα, αλλά όχι μόνο, τρώω και ότι έχει σχέση με ζυμαρικά και ρύζι, αλλά ότι έχει να κάνει με κρέας, όχι από άποψη, απλά δεν το αντέχω, δεν μπορώ με τίποτα ούτε το κρέας, ούτε τα αλλαντικά, ούτε και ένα απλό κοτόπουλο! Οι δικοί μου έχουν απλά σηκώσει τα χέρια ψηλά 😉

  13. Εμείς θα είμαστε στα σχολειά μας σήμερα! Λίγο πρωινό μάθημα και μετά πολύ τσίκνισμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.