“Game of Thrones”: Σύντομα κοντά μας και σε μακιγιάζ.

 

«Βγάλτε τα σπαθιά από τις θήκες και βάλτε τα χρώματα της μάχης»! Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το tagline για τη νέα συνεργασία  της Urban Decay με  το Game of Thrones και το δίκτυο HBO.

 

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλά ακόμα για τη συνεργασία αν και συζητιέται ότι η έμπνευση “προήλθε από τις αγαπημένες τοποθεσίες των Westeros και τις δυναμικές γυναίκες των Επτά Βασιλείων” ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα από τα προϊόντα (ή και μόνο αυτό) θα είναι κάποια παλέτα για το μακιγιάζ των ματιών από αυτές τις αγαπημένες τις μάρκας.

 

Στο Instagram της UD έχουν ήδη εμφανιστεί τα teaser posts από την περασμένη εβδομάδα και η μάρκα μας προσκαλεί να είμαστε συντονισμένες κάθε Παρασκευή όπου θα ανεβαίνει και κάποιο νέο teaser post. Αυτό έως τις 14 Απριλίου που θα κάνει πρεμιέρα η 8η και τελευταία σαιζόν του Game of Thrones και μαζί θα αποκαλυφθεί και το «Game of Thrones» μακιγιάζ.

 

 

 

 

Πάντως από αυτά τα λίγα που έχουμε δει έως τώρα τα δυο μακιγιάζ που έχουν παρουσιάσει είναι άκρως  εντυπωσιακά: στο ένα βλέπουμε μια  μεταλλική μπρονζέ σκιά  απλωμένη σε πάνω και κάτω βλέφαρα  σε συνδυασμό με καφέ-μπρονζέ κραγιόν. Στο άλλο η απόχρωση στα μάτια είναι σχεδόν neon γαλάζια (teal θα την έλεγα) απλωμένη  με «ready to go to battle»,  τρόπο και απαλά berry χείλη.

 

Ή και τα δύο μου άρεσαν πολύ,  ή που υποσυνείδητα  και όπως έλεγα και χθες- τελικά περιμένω και εγώ με ανυπομονησία την Άνοιξη έστω και μόνο για να κάνω και μια κάπως πιο «δημιουργική» αλλαγή στο μακιγιάζ μου- που σα να «θάμπωσε» κάπως τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

 

Και έχω και άλλη ιδέα. Το Σάββατο είμαι καλεσμένη σε αποκριάτικο πάρτι. Επειδή τα τελευταία χρόνια βαριέμαι τρελά τις στολές, μου φαίνεται θα αντιγράψω το δεύτερο look με την teal σκιά. Και μη νομίζετε ότι το λέω ειρωνικά. Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά.

 

Γιατί δηλαδή πρέπει να κάνουμε τη διαφορά, μόνο με στολές σε αυτά τα πάρτι; Μπορούμε να φορέσουμε κάτι απλό, αλλά όλη η έμφαση να δοθεί στο μακιγιάζ του προσώπου.

 

Πάω να βγάλω έξω όλες μου τις παλέτες μακιγιάζ  και να αρχίσω τις δοκιμές.  Τρέμε, Βασίλισσα Daenerys Targaryen και προστάτιδα των Επτά Βασιλείων. Έρχεται η Τζούλια #forthethrone!

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. καλα εννοειται και γω σημερα πρωι πρωι με την αυγουλα ειπα να κανω γκραντε μακιγιαζ στα ματια βεβαια σε μωβ πρασινο σμαραγδι αποχρωσεις και πολύ το χαίρομαι είναι και Τσικνοπέμπτη το προστάζει η μέρα!!!

  2. Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της μάρκας, πάω στοίχημα με τόσο δημοφιλές που είναι το GoT θα εξαντληθούν τα προιόντα. Πολύ καλή η ιδέα σου, νομίζω θα την υιοθετήσω και εγώ!

  3. @AΛΚΗΣΤΙΣ: Μπράβο σου και εύγε αγαπημένη! Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα. Και έχει και έναν όμορφο λαμπρό ήλιο, μόλις σηκωθώ από τον υπολογιστή θα κάνω το ίδιο, στο υπόσχομαι! (αγαπώ μοβ αποχρώσεις..)

  4. @Eleytheria: Το έπιασες στον αέρα το marketing plan, βλέπω!!

  5. Μονο για αποκριες ειναι αυτο το βαψιμο

  6. @Mαρία Κ: Ουπς! Μάλλον δε σου άρεσαν οι προτάσεις, αγαπημένη. Σεβαστό!

  7. Τζούλια μου κ εγώ για αποκριάτικο πάρτι σκέφτηκα να κάνω το μακιγιάζ του β’look με το που το είδα.. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται άλλη μια φορά 😉😉

  8. Παίζει να είμαι ο μόνος ενήλικας άνθρωπος επί γης που δεν έχει δει ποτέ Game of Thrones αλλά έλιωσα με το here comes Julia #forthethrone 👑👑👑👑👑

  9. Kαλμερα σας @Celia δεν εισαι η μονη ειμαι και εγω Δεν μου αρεσουν αυτου του ειδου οι ταινιες Το ιδιο ισχυει βεβαια και για τον Χαρυ Ποτερ Δεν εχω δει τις ταινιες ουτε διαβασει τα βιβλια του

  10. Όσο αφορά στην UD, πληροφορήθηκα πως μετά τις 15 του μήνα θα έρθουν στα καταστήματα και νέα προ’ι’όντα φρυδιών….τρέμε benefit…hohoho….
    @RANIA, ούτε κι εγώ Harry Potter….Άρχοντας των δαχτυλιδιών…κλπ κλπ…δεεεν….

  11. @Celia: Ελπίζω να πρόσεξες και τον τρόμο στο πρόσωπο της Daenerys στη φωτό μόλις δήλωσα ότι θα της «φάω» το θρόνο..⚜️⚜️⚜️👑👑👑😂😂😂😂

  12. Πρώτον η μουσική του ειναι ειναι εξαιρετική!!!!
    Δεύτερον πιστευω ειναι μια πολυ προχω σειρα που άμα την δεις δεν ξεκινάς ευκολα!!
    Δεν την παρακολουθώ αλλα οταν είδα κάποια επεισόδια εμένα εντυπωσιασμένη αλλα και σοκαρισμένη 🤯
    @Τζουλια@Αλκηστις μπράβο κορίτσια που τολμάτε να κάνετε τόσο εντυπωσιακό μακιγιαζ😊

  13. @SofiaT: Η μουσική είναι απλά μεγαλειωδης..συμφωνώ απόλυτα και η σειρά άλλαξε τα δεδομένα μιας ολόκληρης εποχής που υπήρχε η αντίληψη ότι μόνο ο κινηματογράφος μπορεί να δώσει τέτοια ποιότητα.. το κάθε επεισόδιο μια μοναδική «μικρού μήκους» ταινία.

    Άσε μας να παίξουμε λίγο με το μακιγιάζ μας αγαπημένη!!! Βαρέθηκα τα σκούρα του Χειμώνα!!!!

  14. @JULIA , η καημένη η Daenerys….δεν ήξερε,δεν ρώταγε;;;;
    Btw, για τα νέα προ’ι’όντα φρυδιών από ud ξέρουμε τίποτα;;;; Jennifer, εσύ τα είδες;;;;

  15. Κι εγώ συντάσσομαι με αυτούς που δεν βλέπουν τέτοιου είδους θεάματα…
    Το μακιγιάζ πάντως είναι εντυπωσιακό και μεμονωμένα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα προϊόντα.

  16. Κι εγω κορίτσια μία απο τα ίδια! Αν εξαιρέσεις τον Harry Potter, ούτε Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, ούτε game of thrones….. Τίποτα απ΄αυτά. Αφηνω το ΒΒBoy να τα βλέπει μόνο του. Φιλιά και καλό μήνα σε όλες!

  17. @sofiaT και σημερα εκανα ενα απλο γηινο μακιγιαζ ισα ισα να φωτισει λιγο το ματι….. Ορεξη μηδεν το πρωι αλλά λατρευω γκραντε μακιγιαζ!!!

  18. @AΛΚΗΣΤΙΣ: Μα έτσι ακριβώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ! Παιγνίδι! Να το ευχαριστιόμαστε! Και δεν θέλουμε κάθε μέρα να “παίζουμε” το ίδιο! Καλά δε λέω;

  19. @Julia μια χαρά τα λες!!.Και προς ενημέρωση σου να ξέρεις εχω μαζέψει μπόλικο υλικό SS19
    @Αλκηστις αγαπω το γήινο μακιγιαζ 😄Αύριο που ειναι Σάββατο μάλλον θα εχεις περισσότερα κεφια🤪

  20. @sofiaT αύριο ή μάλλον σήμερα το απόγευμα έχουμε αποκριάτικο πάρτυ οπότε όλο και κάτι θα κάνω!!!! Να μας δείξεις και το υλικό ss19

  21. @julia εννοείται άλλωστε το ίδιο καθε μερα το βαριέσαι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.