What’s New: 4 Νέα Αρώματα και 1 νέα αρωματική σειρά.

 

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα αρώματα και αν κάνουν την εμφάνισή τους, ακόμα και αν έχουμε βρει το δικό μας signature άρωμα, ποτέ δε θα σταματήσουμε να ψάχνουμε για τον επόμενο μεγάλο αρωματικό μας έρωτα.

 

Λέτε να βρίσκεται σε αυτά τα αρώματα παρακάτω;

 

Cacharel “Yes I Am Pink First”.

Ίσως θυμάστε το περσινό λανσάρισμα του οίκου Cacharel “Yes I Am” στο μαύρο μπουκάλι με σχήμα κόκκινου κραγιόν. Για φέτος την Άνοιξη ο οίκος ψηφίζει Pink με την νέα έκδοση του αρώματος “Yes I Am Pink First”. Χαρούμενο, ανοιξιάτικο, φουλ λουλουδάτο και πιο ελαφρύ από την original έκδοση και με το μπουκάλι-κραγιόν σε έντονη φούξια απόχρωση. Νότες από  άνθη λευκού γιασεμιού Sambac μια συμφωνία από άνθη πιπερόριζας συνδυασμένα με μια νέα και απαλή λουλουδάτη πνοή πετάλων από άνθη πορτοκαλιάς, καθώς και με μια ζωηρή και αισθησιακή ξυλώδη πτυχή Ambrox.

 

 

 

 

Amo Ferragamo Flowerful

Λογοπαίγνιο με το “powerful” άλλη μια νέα έκδοση αρώματος αυτή τη φορά από Ferragamo. Kαι αυτό, όπως και το παραπάνω είναι πιο δροσερό και ελαφρύ από τo original. Η «καρδιά» του νέου αρώματος είναι φρουτώδης και λουλουδένια και αποτελείται από ροζ παιώνια,νότες γιασεμιού και δαμάσκηνου. Η κλασική ιταλική bitter συμφωνία συνδυάζεται με λουλούδια yuzu και μαύρα φραγκοστάφυλα στις νότες κορυφής. Οι νότες βάσης πιο αισθησιακές με ένα μείγμα βανίλιας, ξύλου και musk.

 

 

 

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute

To πρώτο Goldea The Roman Night ήταν ένα άρωμα που φόρεσα πέρυσι το χειμώνα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Αυτή η έκδοση “Absolute” είναι πιο πλούσια από την αρχική. Νότες chypre, που δημιούργησε ο Master Perfumer, Alberto Morillas, με ένα έντονα αισθησιακό μείγμα από μαύρο musk, γλυκά αρώματα φρούτων, πατσουλί και γιασεμί. Για όσες αγαπάτε τις συσκευασίες των αρωμάτων εξ ίσσου με το άρωμα κάποιες φορές- στο λαιμό του μαύρου μπουκαλιού, οι χρυσές λεπτομέρειες παραπέμπουν στη σειρά κοσμημάτων, χάρη στην οποία έγινε διάσημος ο οίκος Bvlgari, και η οποία δεν ήταν άλλη από τη συλλογή Serpenti (όφις). Στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, τα ερπετά συμβόλιζαν τη σοφία, τη ζωτικότητα και την αποπλάνηση.

 

 

 

Tom Ford «Beau de Jour»

Η Catherine Deneuve έκανε γνωστή την «Ωραία της Ημέρας» και τώρα ο Tom Ford παρουσιάζει τον «Ωραίο της Ημέρας». Είναι από τις λίγες φορές που στη σειρά Private Blend ο δημιουργός καθορίζει το φύλο από το οποίο θέλει να φορεθεί αυτή η νέα του αρωματική δημιουργία. Ναι, το έχει σχεδιάσει για άντρες (bb boys alert!) αλλά μη τα ξαναλέμε- αν σου αρέσει ποσώς πρέπει να σε ενδιαφέρει το φύλο στο οποίο απευθύνεται. Το φρέσκο και επιβλητικό άρωμα λεβάντας από την Provence αποδίδει τις καθαρές και ένθερμες πτυχές του αρώματος Beau de Jour. Η δροσερή και αναζωογονητική του αίσθηση εντείνεται με ένα touch λεβάντας. Ο πυρήνας του αρώματος ενισχύεται με τον συνδυασμό βοτάνων από δενδρολίβανο Αφρικής και άνθος από γεράνι με μια δροσερή αίσθηση μέντας, που κάνει ισχυρή αντίθεση ανάμεσα στη ζεστασιά σαν δέρμα από οakmoss και βασιλικό. Το πατσουλί και το κεχριμπάρι δημιουργούν ένα γήινο θεμέλιο από ξύλα και αισθησιακή ζεστασιά.  Διατίθεται σε δυο μεγέθη: 50ml και 100ml.

 

 

 

Tom Ford Private Blend White Suede

Επίσης από τον Tom Ford, μια νέα Private Blend συλλογή η White Suede που περιλαμβάνει 3 αρώματα τα White Suede, Jasmine Musk και Mask Pure, για όσες/ ους,  αγαπούν το musk – μια από τις πιο σημαντικές νότες της αρωματοποιίας. To White Suede είναι εμπλουτισμένο με τριαντάφυλλα Βουλγαρίας, σαφράν, καπνισμένες νότες τσαγιού, λιβάνι, κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο. Το Jasmine Musk με δυο διαφορετικές νότες musk, ylang ylang, γιασεμί, βανίλια, σανταλόξυλο, βετιβέρ, κίστο και κεχριμπάρι. Στο Μusk Pure μια απαλή καρδιά λευκού musk συνδυάζεται με ζωηρές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών, νότες αλδεϋδών, ιταλικό περγαμόντο,  μια αίσθηση πιπεριού και ylang ylang Orpur.

 

“Η πρόθεσή μου ήταν να βασιστώ στην αληθινή ομορφιά του musk, το οποίο δεν είναι καθόλου βαρύ ή ‘βρώμικο’, αλλά διαθέτει μια βαθιά, επιβλητική απαλότητα. Το άρωμα του καθαρού musk θυμίζει το άρωμα του γυμνού δέρματος. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχει τέτοιο εύρος αποχρώσεων και τόνων στην οικογένεια του musk που ένα και μόνο άρωμα δε μπορεί να εκφράσει τον χαρακτήρα του.”  δια στόματος Tom Ford.

 

 

 

 

Καλό μας Μήνα! 1 Μαρτίου σήμερα. Σχεδόν τελειώσαν τα ψέματα του χειμώνα. Και καλό μας ΣΚ.

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλό μήνα BB, επιτέλους ήρθε η πρώτη ημέρα της Άνοιξης!!! Και με τέλειο ήλιο!! Από τα αρώματα το Goldea μπήκε σε wish list.

  2. @Maryl: Ξέρω!! Ξέρω!! Όποτε σκέφτομαι ή γράφω για Καλοκαίρι εδώ μέσα, εσύ είσαι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό.. (και το άσπρο bikini, να ξέρεις.) 🙂 🙂 🙂 🙂

    (το Goldea στο μαύρο sleek μπουκάλι, είναι πολύ εσύ)

  3. Καλο μήνα!!!!!
    Εγώ πάντως θα πάω να δοκιμάσω το white pure τα λουλούδια και το ιταλικό περγαμόντο μόλις μου έφτιαξαν την διαθεση😀😀😀😀

  4. Tι θυμήθηκα τωρα… το λες και άσχετο… αλλα μου ήρθαν στο μυαλό διαβαζοντας, όλα όσα λεει ο αγαπητός μας Θωμάς για το Musk. Ο maitre των musky αρωμάτων θεωρείται ο αγαπημένος μας Narsico Rodriguez, ο οποίος δούλεψε και πειραματίστηκε όσο κανείς άλλος με την συγκεκριμενη νότα. Την αγαπη του όμως και την επιτυχία του σε αυτά τα αρώματα την χρωστάει στην αδικοχαμενη συζυγο του John F Kennedy Jr, την πανέμορφη Carolyn Bessette. Στενοί συνεργάτες, δούλευε κι εκείνη στο χώρο της μόδας, είχε γίνει διάσημος, όταν της έραψε το νυφικό της. Η Carolyn λοιπόν λατρευε το musk και του εμφύσησε αυτη την αγάπη που τελικά σταθηκε γι’ αυτον η τεράστια αρωματική του επιτυχία.

  5. @Stella: Τι ωραία ιστορία! Και πόσο αδικοχαμένο αυτό το κομψό κορίτσι που «έφυγε» μαζί με τον απόλυτο άντρα…

  6. Καλό μήνα σε όλες που ξεκινάει με αυτή την υπέροχη λιακάδα. Καλό σαββατοκύριακο!

  7. @Julia Πραγματικα αδικοχαμένο! και το σοκαριστικό ειναι, ότι είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, αλλά θα το ανακοίνωναν μετα το μοιραίο ταξίδι, στο οποίο θα έκαναν λογω οικογενειακής υποχρέωσης (πήγαιναν σε ένα γάμο) κοινή εμφάνιση. Αμ η αδελφή της που πήγε μαζί τελευταία στιγμη? Καρμικό!!!!

  8. @Stella: Αστο.. δεν υπάρχουν λόγια γι αυτή την τραγωδία στον “οίκο των Camelot”.

  9. Καλημερα καλο μηνα κοριτσια, ειμαι σε αναζητηση καινουριου αρωματος οποτε θα τα δοκιμασω κι αυτα

  10. Kαλημερα Καλο μηνα και απο μενα
    Συμφωνω Τζουλια . Ακομη και αν εχεις καταληξει σε αυτα που αγαπας και σου πηγαινουν σαν αρωματα, παντα θα θελεις να μυρισεις τα νεα
    Και που ξερεις μια καινουργια αγαπη μπορει να γεννηθει

  11. Εγώ πρωτογνώρισα το musk με το white musk από THE BODY SHOP κι από τότε ποτέ δεν λείπει από το συρτάρι μου με τα αρώματα… το μπουκάλι του Goldea το ερωτεύτηκα (είναι γνωστή η αγάπη μου για τα περίεργα και κομψά μπουκάλια)…είναι και black musk,δε θέλω και πολύ….
    O JFK jr ήταν αγαπημένος μου….ακόμα έχω το πρώτο τεύχος από το ”George”….μαζί με την Carolyn ήταν τόσο όμορφο ζευγάρι και φάνταζαν στα μάτια μου ως το ιδανικό….

  12. Καλό μήνα και καλή άνοιξη σε όλα τα bbgirls! @Stella φοβερή ιστορία.. έχω δει και στο Makedonia tv μια εκπομπή (το mayday) που αναφερόταν σχετικά με το δυστύχημα αυτό… Μάλλον καρμικο το βρίσκω και γω.. όσο για τα αρώματα, πάντα θέλω να ανακαλύπτω νέα αρωματικά ταξίδια
    xx

  13. Καλημέρα και καλό μήνα! Το “Cacharel” το έχω βάλει στο μάτι λόγω του ότι βλέπω συνεχώς τη διαφήμιση, αλλά το “Goldea” με έχει ιντριγκάρει απίστευτα (αγαπώ musk). Και ο TF μου κάνει κλικ, αλλά ξεφεύγει οικονομικά (να τα λέμε και αυτά).

  14. Διατηρώντας ρεαλιστικές αγοραστικές προσδοκίες, θα πω ότι το Goldea με προκαλεί να το δοκιμάσω, αν και με οδηγεί σε πιο χειμερινές μυρωδιές…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.