40% έκπτωση σε γνωστές μάρκες για καλό σκοπό.

 

 

Wella, Noxzema, Bioten και Orzene. Αυτές είναι οι μάρκες τις οποίες θα αγοράζετε με 40% έκπτωση μέσα από μια ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Σαράντη σε συνεργασία με τα Hondos Center.

 

To διάστημα  7 Μαρτίου -21 Μαρτίου ο όμιλος στηρίζει έμπρακτα τον Ξενώνα Φοίβη ο οποίος ιδρύθηκε το 1965 και έχει ως πρωταρχικό του μέλημα την προστασία και περίθαλψη των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους.

 

Με την αγορά των παραπάνω προϊόντων ο Όμιλος Σαράντη θα προσφέρει στις φιλοξενούμενες τα απαραίτητα προϊόντα υγειινής, καθώς επίσης και την οικονομική βοήθεια για τις απαραίτητες λειτουργίες του ξενώνα.

 

 

 

 

Ακόμα, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Hondos Center στην Ερμού όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και στήριξης στις φιλοξενούμενες του Ξενώνα Φοίβη.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8/3/2019 από τις 16:00 έως τις 20:00. Μια ευκαιρία να γιορτάσουμε με νόημα τις γυναίκες που το έχουν περισσότερο ανάγκη,  στηρίζοντας το δύσκολο έργο του Ξενώνα.

 

 

8 Σχόλια
  1. Εννοείται ότι θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ από αυτά τα αγαπημένα προϊόντα.. Είναι οικονομικοτατα, ποιοτικά και ο σκοπός τους ιερός!

  2. Αυτες οι ενεργειες με βρισκουν συμφωνη οταν γινονται. Ειμαι ομως λιγο καχυποπτη επειδη εχουμε δει να γινονται πολλα για ιδιον οφελος εκ μερους πολλων ΜΚΟ

  3. Μπραβο!!! Εννοηται θα αγορασω για να προσφερω οσο μπορω την βοηθεια μου σε αυτον το υπεροχο σκοπο.

  4. Μπράβο! Αύριο κιόλας θα πάω να αγοράσω όσα πιο.πολλα μπορώ! Αγαπημένα προϊόντα – ιερός σκοπός!
    xx

  5. Κρατάμε ανοιχτή τη λίστα μας και αγοράζουμε από 7 Μάρτη!!!

  6. …όλες στηρίζουμε!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.