Beauty Looks: Μακιγιάζ, με έμπνευση από τις celebrities

 

 

Χάρη στην 91η απονομή των Oscars την περασμένη εβδομάδα, οι make up artists των αγαπημένων μας celebrities έβαλαν τα δυνατά τους και το αποτέλεσμα ήταν κάποια από τα  μακιγιάζ να μας εμπνέουν να τα υιοθετήσουμε.

 

 

Taylor Hill

To μοντέλο ακολούθησε πιστά τον κανόνα που θέλει να τονίζεις ένα σημείο του προσώπου και να αφήνεις nude το υπόλοιπο.  Και τα κατάφερε περίφημα με αυτό το εκπληκτικό graphic  cat eye μακιγιάζ ματιών σε σκούρες σμαραγδί αποχρώσεις και nude χείλη.

 

 

 

Jennifer Lopez

Για άλλη μια φορά με το δικό της  signature bronze beauty look, έντονο eyeliner, γήινες σκιές, αρκετό contouring και glossy χείλη.

 

 

 

Charlize Theron

Κοντό bob σε σκούρα καστανή απόχρωση. Nude φυσικές αποχρώσεις στα μάτια και έντονο πορτοκαλί κραγιόν.

 

 

 

Adriana Lima 1

Ντίβα του Old Hollywod με μαύρο eyeliner, cat eyes και υπέροχα σκούρα κόκκινα-berry  χείλη. H Adriana είναι ένα από τα κορίτσια της Maybelline New York και γι’ αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκαν δυο κραγιόν τα Color Sensational Creamy Matte Lipstick σε απόχρωση  ‘Burgundy Blush’ και ‘Rich Ruby’.

 

 

 

 

Irina Shayk

Η καλλονή Irina δεν χρειάζεται πολλά και για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί η έμφαση δόθηκε στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Απαλό σχεδόν nude μακιγιαζ ματιών ενώ στα χείλη η make up artist Tatyana Makarova, άπλωσε το Hydrating Lip Gloss στην απόχρωση Mocha Choco- Lata, του Marc Jacobs

 

 

 

Selena Gomez

Απαλό ανοιξιάτικο μακιγιάζ με nude γήινο μακιγιάζ στα μάτια, απαλές ροζ και ροδακινί αποχρώσεις σε ζυγωματικά και χείλη, αλλά και τονισμένες βλεφαρίδες.

 

 

 

Adriana Lima 2

Δύσκολα να μη θαμπωθείς από αυτό το electric φούξια κραγιόν. Το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι glossy με λαμπερά βλέφαρα, αρκετό strobing και sleek μαλλιά.

 

 

 

Ποιο μακιγιάζ σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Αν και πάντα στηρίζω τη θεα μου JLo τώρα ψήφισα την Adriana Lima No 1,πόσο όμορφη πια και τι τέλειο μακιγιάζ!!! Και το Νο 2 μου άρεσε πολύ βέβαια!!

  2. kαλημερα Σημερα στηριζω την Selena Gomez Μου αρεσε πιο πολυ Καλη εβδομαδα κοριτσια

  3. Αγαπώ JLO αλλά έχω την εντύπωση πως όσο μεγαλώνουμε πρέπει να μειώνεται το contouring….κι εδώ το βρήκα έντονο….sorry, Jennifer…
    Ψήφισα Irina Shayk…ουκ εν το πολλώ το ευ ….

  4. Irina Shayk και το μακιγιαζ και το μαλλί ειναι υπεροχα😍😍😍😍😍

  5. Irina Shayk για την τελειότητα της απλότητας.

  6. Καλημέρα! Αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε Τaylor Hill και Adriana Lima No1, αλλά έριξα την ψήφο μου στην πρώτη. Μπορώ να δώσω και μια ψήφο στην Charlize?

  7. Στην Taylor Hill η ψήφος μου! Εκπληκτικό μακιγιάζ, κούκλα η ίδια!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.