Preview: Clarins, το Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ 2019 και “Be Selfie Ready!”

 

 

 

Μαθαίνω ότι μαζί με το τριήμερο που κοντοζυγώνει, έρχεται και το πρώτο επίσημο ανοιξιάτικο ΣΚ με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 22 βαθμούς Κελσίου (!). Αφήστε λοιπόν κάτω τα μαύρα μολύβια ματιών bb girls και ελάτε να δούμε το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Clarins.

 

Mε την ονομασία “Selfie Ready” και με προϊόντα που χαίρεσαι να τα έχεις στο νεσεσέρ σου, αυτή είναι η πρόταση της Clarins  για τους επόμενους μήνες που ο ήλιος θα λάμπει κάθε μέρα και περισσότερο.

 

 

 

 

Προϊόντα που σύμφωνα με τη μάρκα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε μια από μας να μπορεί να τραβήξει  τις καλύτερες selfie  φωτό, με αψεγάδιαστη επιδερμίδα,  χωρίς τη βοήθεια φίλτρων. Λέτε να είναι έτσι; Για να τα δούμε:

 

Instant Poreless Pore-Blurring Matifying Primer

Όλο και πιο συχνά χρησιμοποιώ primers πριν απλώσω foundation και το συγκεκριμένο το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες και μου άρεσε πολύ.  Με πολύ λίγη ποσότητα είχα ματ αποτέλεσμα, οι πόροι έκλεισαν (όχι ότι έχω και πολλούς) και η επιδερμίδα μου απέκτησε λάμψη – τόσο που θα μπορούσα να το είχα φορέσει και μόνο του χωρίς να βάλω foundation από πάνω. Η λάμψη οφείλεται στην απόχρωσή του- έχει ένα πολύ απαλό ροζ χρώμα- το οποίο όμως γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και εκχύλισμα οργανικής φράουλας- είναι γνωστή η «εμμονή» της μάρκας με προϊόντα μακιγιάζ  τα οποία ταυτόχρονα  περιποιούνται και την επιδερμίδα. Χαριτωμένη συσκευασία σε σωληνάριο για να χωράει και στην πιο μικρή τσάντα.  A,μη ξεχάσω, έχει και καταπληκτική μυρωδιά.

 

 

 

 

 

 

Glow 2 Go, Ρουζ και Highlighter

To αγάπησα αυτό το 2 σε 1 stick (η αδυναμία μου στα πολλαπλών χρήσεων προϊόντα είναι γνωστή) το οποίο είναι διπλής όψης και  χρησιμοποιείται η μια όψη σαν highlighter και η άλλη σαν ρουζ για έξτρα δόσεις λάμψης στην επιδερμίδα (που εδώ που τα λέμε έχει κουραστεί λίγο από τη θαμπάδα του Χειμώνα). Σε δυο αποχρώσεις Glowy Pink και Golden Peach τύπου sun-kissed α-λα JLo,  beauty. Tέλειο.

 

 

 

 

 

Ready In A Flash, Παλέτα σκιών για τα μάτια και τα φρύδια.

Τέσσερις σκιές για τα μάτια, δυο ιριδίζουσες για λάμψη και δυο ματ, αλλά και δυο σκιές μια πιο ανοιχτή και μια πιο σκούρα για τα φρύδια σε μια άκρως λειτουργική παλέτα που θυμίζει θήκη κινητού τηλεφώνου. Σε τρία βήματα τέλειο μακιγιάζ ματιών, οι σκιές  «ανοίγουν» τα βλέφαρα, φωτίζουν την περιοχή των ματιών  και τονίζουν τα φρύδια για εφέ πολλαπλών διαστάσεων. Τη τελική πινελιά δίνει η Supra Volume Mascara για βλεφαρίδες με όγκο και μάκρος.

 

 

 

 

 

Natural Lip Perfector

Φανταστείτε ένα gel που μόλις το απλώσεις «λιώνει» και γίνεται ένα με τα χείλη κάνοντάς τα στη στιγμή να δείχνουν πιο «γεμάτα» και σαρκώδη. Κρεμώδης σύνθεση με μυρωδιά καραμέλας και εκχυλίσματα από  shea butter για εντατική ενυδάτωση. Απαλό φυσικό χρώμα, έντονη λάμψη και απίθανες ανοιξιάτικες αποχρώσεις.

 

 

 

 

Είπαμε. Τέλος τα μαύρα μολύβια και οι σκούρες σκιές. Πάμε γι άλλα σιγά-  σιγά.

 

27 Σχόλια
  1. Αν και δεν ειμαι selfie maniac και μόνο οτι δημιουργεί εφέ αψεγάδιαστης επιδερμίδας (όχι οτι δεν εχω χαχαχχα)
    Τα θελω ολα ακριβώς με την σειρα που ειναι στο αθρο!!!😍😍😍😍

  2. Πολύ ωραίες και πραγματικά πολύ ανοιξιάτικες οι προτάσεις της Clarins. Το double stick μπαίνει σε wish list.

  3. @SofiaT: Καλά λες! Ωραία η σειρά των προιόντων για τη wish list!

  4. H Clarins γίνεται όλο και πιο ξεσηκωτική τελευταία! Αυτο το primer μου φάνηκε πολύ ωραίο!

  5. @Stella: Μια χαρά λειτουργεί το beauty ραντάρ σου. (επιτέλους και χαίρομαι πολύ, γιατί την αγαπώ.)

  6. Το μαύρο μου μολύβι εγώ δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τις σκούρες σκιές και τα λοιπά σκουρα χρώματα.. Πολύ ωραίες ανοιξιάτικες προτάσεις!! Το primer από τότε που το ανακάλυψα δεν το αποχωρίζομαι γιατί μόνο με αυτό διατηρείται περισσότερο το μακιγιάζ μου και δεν γυαλίζω από την πρώτη ώρα.. Το primer μπαίνει λοιπόν στη λίστα..

  7. @Maryl: Ένα σμαραγδί αγαπημένη; Ένα σκούρο μπλε; (έχεις απόλυτο δίκιο για το primer, το ίδιο και εγώ!)

  8. Ονειρεύομαι από τώρα ένα μπρονζέ μακιγιάζ με το Glow 2 Go (στη μπρονζέ απόχρωση) και το τελευταίο Lip Perfector στα χείλη. Τέλειο το ανοιξιάτικο beauty mood σήμερα.

  9. Φανταστικό, φωτεινό ανοιξιάτικο μακιγιάζ! Δηλώνω ενθουσιασμένη με το μακιγιάζ της Clarins ειδικά από την τελευταία φορά που μας είχες προτείνει τον ορό της @Julia, και είχα επισκεφθεί το σταντ της εταιρείας στο Χόντος στο Κολωνάκι,, η υπεύθυνη κοπέλα εκεί, Πέππα Μαρία & η Λίτσα Ξηρακη, με έκαναν να φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις, ι με ένα πρόσωπο άψογα μακιγιαρισμενο & λαμπερό! Έγινα fun της Clarins και ανυπομονώ να δοκιμάσω τη νέα ανοιξιάτικη της συλλογή στο μακιγιάζ!
    xx

  10. @Sofia Marga: Νομίζω ότι θα ξαναγίνει κάποια ενέργεια Clarins σύντομα. Μόλις μάθω σίγουρα θα σε ενημερώσω, γιατί ξέρω ότι θα θελήσεις να κάνεις μια επίσκεψη!

  11. αν και εχω απειρες σκιες η παλετα εχει και τελεια συσκευασια παιχνιδιαρικη!!! το πριμερ ακουγεται ή μαλλον διαβαζεται τελειο!!! μμμ θα παω να επισκευτω το σταντ της!!!

  12. @Άλκηστις: Ευχαριστώ που μου το θύμισες γιατί ήθελα να γράψω ότι η συσκευασία της παλέτας είναι και πολύ εύχρηστη για το beauty case και όχι τεράστια. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν τις βολεύομαι τις τεράστιες συσκευασίες στις παλέτες.

  13. @Julia,μας ξετρέλανες σήμερα!Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα χρώματα.Οι σκιές τρέλα αλλά καi το lip perfector!Τέλος τα μαύρα μολύβια ε;Αυτά δυσκολεύομαι να τα αποχωριστώ η αλήθεια είναι αλλά βάζοντας πιο ανοιχτόχρωμη σκια και κραγιόν είσαι οκ νομίζω.

  14. @Marianna: Την καταλαβαίνω την αγάπη στο σκούρο μολύβι. Αλλά όπως έγραψα και στη @Maryl, μια αλλαγή σε σκούρο πράσινο, μοβ, δαμασκηνί- μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα και να μη το περιμένεις ούτε εσύ η ίδια!

  15. Kαλημερα. Βρηκα πολυ ενδιαφεροντα ολα τα νεα προιοντα που εβγαλε η εταιρεια και σταθηκα πιο πολυ στο primer
    Απο τοτε που το δοκιμασα πρωτη φορα το βρισκω και εγω απαραιτητο για τη συνεχεια του μακιγιαζ
    Εκπληκτικη επισης ειναι η κρεμα ΒΒ με χρωμα που εχει η εταιρεια Στρωνει εκπληκτικα και ειναι σαν να εχεις μακιγιαριστει
    Και το κυριοτερο δεν γυαλιζεις σαν λαμπα

  16. @Rania: Αν μπορέσεις πες μας πως λέγεται η bb cream. Με ενδιαφέρει.

  17. Από τις πιο ωραίες collections που έχω δει τον τελευταίο καιρό με πολύ κολακευτικά χρώματα που θεωρώ ταιριάζουν σε όλες. Μπράβο στην Clarins. Πιστεύω να τα δω από κοντά το Σάββατο που θα βγω για ψώνια.

  18. @Eleytheria: Δεν είναι ακόμα στην αγορά Ελευθερία μου, είναι preview το post, θα είναι σε περίπου 10-15 μέρες. Ο,τι πρέπει για να έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο ο καιρός!

  19. Τζουλια δεν ξερω πως λεγετε. Μου την ειχε εφαρμοσει η αισθητικος της CLARINS και ηταν σαν να μου εβαλε μεικ up .
    Αγορασα το πριμερ και τον ορο μονο. Η αισθητικος ομως μου ειπε οτι υπαρχει απο περυσι αυτη η κρεμα. Επειδη εχω την Fresyderm με χρωμα που χρησιμοποιω τωρα ,οταν τελειωσει θα την παρω.Πραγματικα σε μενα εδεσε τελεια στο δερμα μου

  20. Natural Lip Perfector στη λίστα πάνω πάνω για μένα.
    Μουτςς

  21. @Julia, μακάρι να ξαναγίνει κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ που με σκέφτηκες! Μα είναι απίθανα τα χρώματα της Clarins! Όσο για το δαμασκηνί- μοβ μολύβι που λες στην @Marianna και στην @Maryl, έχω να πω, πως & γω το απέρριπτα. Όταν όμως, μου το έβαλε η αισθητικός της Clarins, άλλαξα παντελώς γνώμη! Ήταν φανταστικό!
    xx

  22. Το primer και το lip perfector μου κλείνουν συνωμοτικά το μάτι….

  23. Τα Natural Lip Perfector τα θέλω όλα!!! Οι δημιουργοί της Clarins είναι σε μεγάλα κέφια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.