Clarins Beauty Through Plants: Στο Attica Golden Hall έως το Σάββατο 16 Μαρτίου!

 

 

 

 

Απολαύστε ένα skin treatment, δοκιμάστε τα νέα μολύβια ματιών Waterproof Eye Pencils αλλά και τη νέα  mascara Wonder Perfect Mascara 4Dλύστε κάθε σας απορία για την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σας και φεύγοντας πάρτε δώρα και προϊόντα σε ειδικό μέγεθος. Όλα αυτά στο stand της Clarins στο Attica Golden Hall έως το Σάββατο 16 Μαρτίου.

 

Όπως έγραφα τις προάλλες κάτι είχε πάρει το αυτί μου για την beauty ενέργεια της Clarins αυτή την εβδομάδα και φυσικά για άλλη μια φορά δεν έχασα την ευκαιρία και επισκέφτηκα χθες το stand στο Attica Golden Hall. (μεταξύ μας ήταν και η ιδανική μέρα για ένα skin treatment μετά από ένα αρκετά «έντονο» τριήμερο…)

 

 

 

 

Beauty through plants. Αυτή τη φορά, η μάρκα μας υπενθυμίζει την κληρονομιά και το DNA της που δεν είναι άλλο από τη δύναμη της φύσης. Η Clarins ήταν από τις πρώτες μάρκες που αγαπήθηκε πολύ γιατί κατάφερε να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την επιστημονική τεχνογνωσία με τα φυσικά εκχυλίσματα δημιουργώντας άκρως αποτελεσματικές φόρμουλες και best seller προϊόντα στην παγκόσμια αγορά.

 

 

 

 

Τα Λάδια Θεραπείας (treatment oils)  που έκαναν την εμφάνισή τους πίσω στο 1954 θεωρούνται η ναυαρχίδα της μάρκας και προέρχονται από 100% αγνά φυτικά εκχυλίσματα. Εξήντα χρόνια μετά εξακολουθούν και κατέχουν  μια από τις θέσεις μεταξύ άλλων best seller προϊόντων, ενώ κάθε 20’’ πωλείται παγκοσμίως ένα Clarins Oil. Από τότε τα σπάνια φυτά και εκχυλίσματα βρίσκονται  στην καρδιά όλων των προϊόντων Clarins. Δεν είναι τυχαίο ότι σε αγορές όπως της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αγγλίας η Clarins είναι η Νο 1 μάρκα επιλεκτικής αγοράς στο σύνολο των πωλήσεων σε καταστήματα καλλυντικών.

 

 

 

 

Χθες απόλαυσα στο έπακρο  τις φροντίδες τηςΤόνιας και της Πέρσας των απίθανων Clarins girls. Κατά γενική ομολογία τα Clarins girls είναι τα πιο ευγενικά και εξυπηρετικά κορίτσια της αγοράς.

 

 

 

 

Η ιεροτελεστία ξεκίνησε με το άκρως αναζωογονητικό One –Step Facial Cleanser με εκχύλισμα Πορτοκάλι,  ένα διφασικό προϊόν για κάθε τύπο επιδερμίδας. Μετά τις καρναβαλικές και τις άλλες “περιπέτειες”, μια τόνωση και μια έξτρα λάμψη την ήθελε το δέρμα μου οπότε η Πέρσα επέλεξε για μένα το Blue Orchid Face Treatment Oil  που αποκαθιστά τη λάμψη και τη φρεσκάδα του δέρματος και απορροφάται άμεσα.

 

 

 

 

H συνέχεια φυσικά είχε το αγαπημένο μου Double Serum και τελειώσαμε με το Daily Energizer Gel  ένα κρεμώδες μη λιπαρό τζελ με εκχύλισμα κουρκουμά και πολύ δροσερή υφή που είναι και μια εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

 

 

Και ήρθε η ώρα για το μακιγιάζ μου. Ήξερα ακριβώς τι ήθελα- foundation για λαμπερή αλλά όχι βαριά επιδερμίδα. Λατρεύω το Skin Illusion Foundation διότι ενώ δίνει το εφέ του “γυμνού” φυσικού δέρματος που δεν είναι “φορτωμένο”,  εν τούτοις καλύπτει τέλεια κάθε ψεγάδι. Είναι μαγικό προιόν. Πραγματικό illusion. (btw, έχει 30% έκπτωση αυτές τις μέρες στο atticabeauty.gr)

 

 

 

 

O-πωσ-δή-πο-τε, ήθελα να δοκιμάσω και ένα από τα νέα αδιάβροχα μολύβια ματιών τα eye pencils για τα οποία σας έγραφα τις προάλλες.  Επέλεξα το πράσινο και το ερωτεύτηκα. (μάλλον θα έχετε καταλάβει ότι περνάω τη φάση, αγαπώ-eyeliner- για- την – Άνοιξη- αλλά-όχι- μαύρο).

 

(δείτε διαφορά στην πάνω φωτό άνευ μολυβιού και σε αυτή τη φωτό avec μολύβι ματιών και πρόσωπο με Skin Illusion Foundation και χωρίς φίλτρο γιατί μετά δεν θα είχε νόημα η φωτό)

 

 

 

 

Εν κατακλείδι  χθες πέρασα υπέροχα στο stand της Clarins, ευχαριστήθηκα πολύ το όλο beauty event  και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.  Θα το βρείτε στην είσοδο του Attica Golden Hall από τις 10.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ έως το Σάββατο 16 Μαρτίου.

 

 

Last but not least! Ξαναμπαίνω για να σας πω ότι έχω νέα ενημέρωση! Από σήμερα Τετάρτη 13- 3 έως και το Σάββατο 16-3 σε όλες τις αλυσίδες καλλυντικών θα βρείτε τα προιόντα βάσης της Clarins (primers, foundations, concealers και πούδρες) με 30% έκπτωση. Τελικά μου φαίνεται ότι για την Clarins η Γιορτή της Γυναίκας,  καλά κρατάει ακόμα. 

 

 

23 Σχόλια
  1. Υπέροχη Clarins με τον φυτικό προσανατολισμό της πάντα! Θυμήθηκα, οτι τα ωραιότερα νεσεσερ που έχω πάρει ποτέ από μάρκα καλλυντικών ήταν από Clarins κι αν σκεφθώ, ότι τα έχω πάνω από καμμιά δεκαπενταριά χρονια, τουλάχιστον… και τα έχω σύρει στου κόσμου τα ταξίδια και τις διακοπές…. Η ποιότητα της βρίσκεται ακόμα και στα δώρα της! Ομως τι να λέμε, το μακιγιάζ που σου έκαναν τέλειο, το πράσινο μολύβι έκανε την καρδιά μου να σκιρτησει κι έχω και μια έμμονη ιδεα για την μάσκαρα που μας έγραψες τις προάλες…. 40% ε??????

  2. @Stella: Σκεφτόμουν πόσο λογικό είναι το γεγονός ότι από πολύ μικρή αγαπάς την Clarins.. την Clarins που είχε φυσική κατεύθυνση, πριν τη φυσική κατεύθυνση που βλέπουμε να πέρνουν όλο και περισσότερες μάρκες. Τίποτα λοιπόν, δεν είναι τυχαίο αγαπητή μου.

    Yes, yes.. έκπτωση 30% από ό,τι πήρε το μάτι μου. Foundation, mascara και μολύβι, τσεκαρισμένα από μένα.

  3. @Julia Μα ναι! Ηταν μια μεγάλη αγαπη που γεννήθηκε από ττις ξαδέλφες και τις θείες μου στη Γαλλία, που ήξεραν κι αγαπούσαν την Clarins και την ειχαν σε μεγάλη εκτίμηση. Οπως και το εξίσου φυτικό brand Yves Rocher. Και μιλάμε τώρα για 80’ς και 90’ς, έτσι? Οταν εδω σνομπάραμε κάθε τι φυσικό ως ξεπερασμένο…

  4. @Julia, λάμπεις!!!
    Τσέκαρα κι εγώ για τη μάσκαρα στο site της Sephora, αλλά είχε μόνο 15% έκπτωση και είπα να περιμένω για κάτι καλύτερο… Για να δω και το site των Attica…

  5. @Amalia: Δεν «έλαμπα» καθόλου μετά το τριήμερο πίστεψέ με! Αλλά αυτό το Skin Illusion είναι το κάτι άλλο..αν μπορέσεις να το βρεις έστω σε δείγμα δοκιμασέ το οπωσδήποτε!

  6. Clarins @ Juvena είναι και εμενα οι αγαπημένες μάρκες της πολύ νεανικής μου ηλικίας! Έχω ακόμα ένα τέλειο σκάκι και ένα μαύρο σατέν top που μου είχε κάνει δώρο η Clarins στα Hondos Center θυμάμαι, αφού είχα αγοράσει μια σειρά προϊόντων που όντως ήταν εκπληκτικα! Τζούλια μου φαίνεται η λάμψη και η αναζωογόνηση που σου πρόσφερε η περιποίηση των κοριτσιών της Clarins, και το πράσινο μολύβι σου πάει τέλεια!! Νομίζω ότι στις ξανθές τελικά ταιριάζουν αυτά τα χρώματα, εγώ θα τολμήσω το γκρι..

  7. Καλημερα. Τζουλια λαμπεις και σου παει πολυ το χρωμα στα ματια.
    Θα συμφωνησω μαζι σου για το λαδι της Clarins. Το ειχα χρσιμοποιησει στο παρελθον – οπως ξερεις εχω αδυναμια στα λαδια – το βρηκα και εγω εξαιρετικο. Θα συμφωνησω με την Stella οτι η Clarins ειναι κορυφαια στο εξωτερικο.
    Σας ειχα γραψει νομιζω οτι πριν τα Χριστουγεννα που ημουν Λισσαβωνα σε ολους τους δρομους και στην υηλεοραση υπηρχαν διαφημισεις των προιοντων της Clarins
    Οσο για την προταση περιποιησης με βαζεις σε πειρασμο Τζουλια

  8. Καλημέρα!
    Ειχα αγοράσει πριν πολλα χρονια μια κρεμα της Clarins αδυνατίσματος / κυτταρίτιδας καταπληκτική!!!!
    Θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε ενα μήνα!! Να ενα καλο θεματάκι να συζητήσουμε μιας και δεν μας μένει και παρά πολύς καιρος για το καλοκαίρι!Η σημερινή μερα εξαιρείται 🤪🤪🤪🤪
    @Τζουλια μου λαμπεις😀😀😀😀😀😀

  9. Πάντως εγώ θα το λέω. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ένα καλό προιόν μακιγιάζ και ειδικά αν η make up artist αγαπά τη δουλειά της. Επίσης το μολύβι ματιών σου πάει εκπληκτικά, θα έπρεπε να το φοράς πάντα κατά τη άποψή μου. Μια βόλτα από το stand Clarins επιβάλεται και για μένα. Έχω βάλει στο μάτι το Skin Illusion…

  10. Τελειο το μολυβι ματιων σου παει απιστευτα

  11. @Maryl: Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα σκούρο πράσινο θα σου πήγαινε πολύ…

  12. @Rania: Αδύνατον να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία περιποίησης – ειδικά εσυ! Έλα θα είσαι κοντά και στα μέρη μου! 😉😘💕

  13. @SofiaT: Απίστευτο που το γράφεις αυτό για τα προϊόντα σώματος της Clarins γιατί και εγώ τα θεωρώ από τα κορυφαία της αγοράς που κάνουν δουλειά ειδικά στην κυτταρίτιδα και βελτιώνουν απίστευτα την υφή της επιδερμίδας.

    Χθες λοιπόν το συζητούσα αυτό με τα κορίτσια της Clarins και έλεγα τι καλά που θα ήταν εκτός από περιποίηση προσώπου να μπορούσε κάποια να κάνει και μια περιποίηση σώματος για να γνωρίσει τα προϊόντα αυτά.

    Ξέρεις τι μου είπαν οι κοπέλες; Δίνουν δείγματα και οι πελάτισσες μόλις τα δοκιμάζουν πάνε μέσα σε μια εβδομάδα και αγοράζουν το κανονικό προϊόν γιατί βλέπουν διαφορά ακόμα και από το δείγμα!!

  14. @Anastasia: Το συζητάς;; Φυσικά! Εδώ έχουν χτιστεί καριέρες από καλό μακιγιάζ, make up artists, κομμωτές και στυλίστες!!!

  15. @Julia χαίρομαι που συμφωνούμε ακομα μια φορα χαχαχαχα 😁
    Δεν γνώριζα για τα δείγματα 😊 θα ηθελα να δοκιμάσω γιατι ξέρω απόλυτα οτι θα λειτουργήσουν!!!😄😄😄

  16. @Julia, είναι αυτό που περίμενα! Θα πάω σίγουρα να κάνω την…επίσκεψη μου! Με είχες προειδεασει, αγαπημένη! Σου πάει πολύ το χρώμα! Είδες πως “γράφει” το μακιγιάζ της Clarins πάνω μας, χωρίς να μας βαραίνει;
    xx

  17. Θα περιμένω post για το σώμα, έχει απίστευτα προϊόντα, κι εδώ, η Clarins! Δεν το ήξερα πως δίνουν δειγματα για το σώμα. Αν και πιστεύω, πως δεν μπορείς να δεις με μια εφαρμογή θεαματικές αλλαγές,έχω παρατηρήσει πως, το δέρμα αμέσως, δείχνει πιο λείο και ενυδατωμένο.
    xx

  18. Ξέχασα να προσθέσω, φοβερή έκπτωση, για τα προϊόντα Clarins!
    xx

  19. Eίμαι σε αναζήτηση νέας mascara και είχα διαβάσει και το προηγούμενο post που έγραψες για τη νέα mascara της Clarins. Νομίζω θα είναι η επόμενή μου αγορά.

  20. Γνωρίζετε αν πρέπει να κλείσουμε κάποιο ραντεβού για το skin treatment;

  21. @NIKI: Καλημέρα Νίκη! Όχι δεν χρειάζεται ραντεβού, μπορείς να πας χωρίς να έχεις κλείσει και θα εξυπηρετηθείς άμεσα από τα Clarins girls.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.