Lancôme: Η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας και το υπέροχο δείπνο για να το γιορτάσουμε.

 

 

 

Αύριο 20 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας. Η Lancôme η μάρκα που εδώ και κάποια χρόνια αγκαλιάζει αυτό το μανιφέστο της ευτυχίας,  χθες το βράδυ οργάνωσε καθιστό δείπνο στο City Link της στοάς Σπυρομήλιου στην Αθήνα και για δύο ώρες μας «ταξίδεψε» νοερά στο Παρίσι.

 

Θηλυκότητα, συναίσθημα, ομορφιά και ευτυχία βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Lancôme. Με εφαλτήριο αυτά τα χαρακτηριστικά, η Lancôme ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι αληθινές, να επιλέγουν τον δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, να συνειδητοποιούν κάθε στιγμή πως η ζωή είναι ωραία. Φυσικά χθες το βράδυ πρωταγωνιστής ήταν το άρωμα  La vie est belle. Το άρωμα της χαράς και της ευτυχίας και ένα από τα πιο πετυχημένα παγκοσμίως αρώματα.

 

 

 

 

Για δυο ώρες ήμασταν όλες και όλοι οι καλεσμένοι τυλιγμένοι μέσα σε ένα ροζ σύννεφο με απαλό ροζ φωτισμό, σε τραπέζια που ξεχείλιζαν από τριαντάφυλλα και ροδοπέταλα. Η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς η υπέροχη φωνή του crooner Antonis Dominos  σε ρυθμούς swing, με συνοδεία πιάνου και τραγούδια των  Sinatra, Dean Martin και  Cole Porter.

 

To set up στη Στοά Σπυρομήλιου στο City Link  που χθες βράδυ έκλεισε για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας με τη Lancôme.

 

 

 

 

 

O υπέροχος Antonis Dominos

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερο από όλα μου άρεσε το tagline της βραδιάς: “who will you make happy today”. Και σκέφτηκα ότι δεν είναι δύσκολο να κάνουμε κάποιον ευτυχισμένο. Ένα ξαφνικό φιλί σε κάποιον που δεν το περιμένει, μια σφικτή αγκαλιά σε μια αγαπημένη φίλη, η φράση «σε αγαπώ πολύ και ας ξεχνάω να σου το πω» κάπου που θέλετε, ένα πολύ ζεστό χαμόγελο σε έναν άγνωστο, ένα μικρό δωράκι- έκπληξη σε αγαπημένο πρόσωπο. Δεν είναι δύσκολο. Εγώ έχω ήδη σκεφτεί τι θέλω να κάνω αύριο για να γιορτάσω τη μέρα. Εσείς;

 

 

17 Σχόλια
  1. H Ημέρα Ευτυχίας και το συνθημα της …. “La Vie est belle”, γιορτάζεται στα χρώματα του …. Beautyblog…. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ΄αυτη τη ζωή! 😉

  2. @Stella: Αααααααααααααα!!!! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!! Ε, λοιπόν, δεν χρειάζεται να περιμένεις ώς αύριο 20/ 3 για να κάνεις κάποια ευτυχισμένη. Μόλις το κατάφερες!!!

  3. Τι όμορφα! Όντως… la vie est belle! Και ας το ξεχνάμε τόσο συχνά…

  4. Μόνο και μόνο αυτά τα υπέροχα χρώματα σε ροζμωβ και αυτό το τόσο όμορφο event, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ευτυχία,.. Άλλωστε η ευτυχία είναι όμορφες στιγμές, δεν είναι μια διαρκής κατάσταση.. Η ζωή είναι ωραία γιατί έχει εναλλαγές!

  5. τι όμορφο event!!! Ας μην το ξεχνάμε : ας γίνει το χαμόγελο μας τρόπος ζωής!!!
    πς. εμένα που χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έγινα beauty blogger χαμογελάστε μου διπλά!! χιχι <3

  6. @Katerina: Ποτέ δεν είμαι αργά αγαπημένη για να κάνεις κάτι που αγαπάς!!💕😘💋

  7. Νομίζω πως όλα τα bbgirls θα ήθελαν να είναι μαζί σου @Julia , στην χθεσινή βραδιά! Ας γίνει (άλλη) μια αφορμή στη ζωή μας για να γιορτάσουμε τη χαρά, το χαμόγελο, τη καλοσύνη στη ζωή μας! Και να τα μοιραζόμαστε όλα αυτά, τα όμορφα συναισθήματα!!! Εδω, ίσως είναι η μόνη περίπτωση που τα μαθηματικά σφάλλουν: μοιράζοντας (διαιρώντας δηλαδή) αγάπη, χαρά, χαμόγελα, το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται!!!
    xx

  8. Julia σε ευχαριστώ καλή μου, θα το λάβω υπόψη μου!

  9. @Julia το εχω πει και παλαιοτερα😆εγώ περνω κάθε μερα μια δόση ευτυχίας 😁κάθε πρωί φτιάχνοντας τον καφε μου και εκεί γύρω στης 11:00 η ωρα περιμενω να διαβάσω το νεα ανάρτηση του beautyblog 💖💖💖
    “YOU BB MAKE ME HAPPY EVERYDAY “

  10. Ποσο ωραια διακοσμηση!!! Η ευτυχια κρυβεται σε μικρα καθημερινα πραγματα, μια βολτα εξω στον ηλιο, ενα σ αγαπω , μια αγκαλια κλπ

  11. Γεια σας . Εφτιαξαν και την δικη μου διαθεση . Φανταστητε τωρα σε ολες τις κυριες που ηταν εκει ποσο την εφτιαξαν Υπεροχα διακοσμημενα τα τραπεζια.
    Η ευτυχια ειναι διπλα μας καθε μερα μονο που την προσπερναμε χωρις να την βλεπουμε λογω καθημερινοτητας
    Τζουλια η αγαπη μου και η αγαπη ολων εδω μεσα πιστευω οτι ειναι ενα φυλλαρακι ευτυχιας που σου προσφερουμε καθημερινα καθε μερα

  12. Τέλειο σκηνικό!Δεν μου αρέσει να μιζεριάζω και η κοσμοθεωρία μου λέει πάντα και παντού υπάρχει η θετική πλευρά ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.Βαθιά ανάσα,χαμόγελο και προχωράμε.
    Μουτςς

  13. Yπέροχη βραδιά, υπέρχο post, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες και μας έφτιαξες τη διάθεση. Happy Happiness Day σε όλες και όλους!

  14. Καλά, αυτά τα χρώματα του bb world είναι παντού!! 💜💜💜💜💜🤩🤩🤩🤩🤩
    Just smile and be happy,bb girls!!
    Καλέ,κυρία….πάρτε κι εμένα το ταπεινό χαμομηλάκι μια φορά σε ένα τέτοιο event….σε μια γωνίτσα θα κάτσω και δεν θα ενοχλώ!!!

  15. Ροζ όνειρο η ζωή μας και είναι πάντα ωραία, παρά τις δυσκολίες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.