Η σειρά για το σώμα, Stella’s Recipy με βιολογικά Φυτικά Βούτυρα!

 

 

Τα αγνά, φυτικά, βιολογικά βούτυρα, είναι 100% πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, έλαια και ενεργά συστατικά με συγκλονιστικές κι απεριόριστες καλλυντικές, θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

 

Περιλαμβάνουν ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά με αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η χρήση τους αυξάνει την ελαστικότητα, ενισχύει την αντιγήρανση και βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας. Προσφέρουν θρέψη και επανόρθωση, τόσο στο κανονικό, όσο και στο ταλαιπωρημένο ή ξηρό δέρμα.  Χρησιμοποιούνται σε φυσικά καλλυντικά προσώπου, μαλλιών και σώματος, αλλά και στα ποιοτικά φυτικά σαπούνια.  Χωρίς αυτά, κανένα προϊόν δεν είναι ολοκληρωμένο. Τα φυτικά βούτυρα είναι τόσο συμβατά με το ph της επιδερμίδας, ώστε απορροφώνται αμέσως, χωρίς ίχνος δυσάρεστης λιπαρότητας.

 

Τα φυτικά βούτυρα προέρχονται από τους καρπούς των φυτών με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης, ώστε να μην καταστρέφονται οι ιδιότητες τους. Πρόκειται στην ουσία για στερεά φυτικά έλαια που έχουν την μορφή μαλακού ή ημίσκληρου βουτύρου, τα οποία σε θερμοκρασία δωματίου μαλακώνουν ή ανάλογα, στο κρύο σκληραίνουν και με τη θερμότητα ρευστοποιούνται.

 

 

 

 

Αυτά τα θεσπέσια φυτικά βούτυρα είναι οι πρώτες μας ύλες για να δημιουργήσουμε τα καλύτερα προϊόντα σώματος στη σειρά Hair & BodyBliss

 

Τα Δύο 24ωρα Body Butters για όλο το σώμα και το στήθος, που φοριούνται οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα και αρωματίζουν υπέροχα:

 

Ginger Wonderland με πικάντικο, αισθησιακό, ζεστό άρωμα καθαριότητας

Flowers Everywhere με λουλουδιαστό, σέξυ ξυλώδες άρωμα ευεξίας και φρεσκάδας

 

 

 

 

Όχι απλά δυο ενυδατικά Body Βutters, αλλά ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος. Βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, ευεξία, προστασία, τόνωση, εντατική φροντίδα, προστασία στην ξηροδερμία, τις κλιματικές αλλαγές, τις μεταβολές της θερμοκρασίας.  Καταπολέμηση κυτταρίτιδας και ραγάδων σε αρχικό στάδιο.  Σύσφιξη σε όλο το σώμα και το στήθος.  Ένα αδιόρατο στρώμα προστασίας μένει στο σώμα όλη τη μέρα. Αντιγηραντική δράση, γιατί τα σημάδια του χρόνου δεν αποτυπώνονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας.  Ευεξία κι αισθησιασμός από επιλεγμένα αιθέρια έλαια, ιδανικά να προσφέρουν χαλαρωτική και αγχολυτική διάθεση.  Θεσπέσιο άρωμα που διαρκεί.

 

Το σύστημα νυχτερινής φροντίδας All-in-One Perfect Body’s Secret

με τον συνδυασμό Body Scrub και Body Butter

 

 

Ένας δυναμικός συνδυασμός από βούτυρο του καφέ, έλαια κισσού, εσπεριδοειδών, τζίντζερ, κέδρου, σανδαλόξυλου, βιταμινών κι ενεργών συστατικών. Έξτρα δράση για σύσφιξη, καταπολέμηση ραγάδων, κυτταρίτιδας, δυσχρωμιών, σημαδιών του χρόνου, ξηροδερμίας, σε όλο το σώμα και το στήθος. Αντιγήρανση σε συνδυασμό με χαλαρωτική και αντιστρές δράση.

 

Η φροντίδα ξεκινάει πρώτα με το Αll-in-Οne Body Scrub.  Στο τέλος του βραδινού ντους ή μπάνιου κάνετε ένα πολύ καλό μασάζ μέχρι να ανοίξουν οι πόροι ώστε να απορροφηθούν τα συστατικά.   Ακολουθεί η χρήση του Αll-in-Οne Body Butter.  Δουλεύεται ελαφρά στις παλάμες για να λιώσει με τη θερμοκρασία του σώματος και απλώνεται επιμένοντας στις περιοχές με πιο έντονο πρόβλημα.  Απορροφάται  πολύ γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα βελούδινο κι ευωδιαστό.

 

 

 

 

Φυσική ευδαιμονία! Βελούδινα, βουτυράτα, αρωματικά και δραστικά Body Butters από τη σειρά Hair & Body Bliss των Stella’s Recipy

 

Η άνοιξη είναι κι όλας εδώ, ας μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή για ένα όμορφο σώμα…

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πολύ σημαντικό που έχουν αποτέλεσμα εναντίον της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος, εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση.. Πάντα προτιμώ τα προϊόντα με περισσότερες από μία δράσεις για λόγους χωρητικότητας και οικονομίας.

  2. @Maryl: Όλα τα προιόντα Stella’s Recipy και του προσώπου και του σώματος και των μαλλιών είναι πολυμορφικά, έχουν πολλαπλές δράσεις και αυτή είναι η βασική τους διαφορά από άλλα. Φυσικά χάρη στις 100% φυσικές βιολογικές τους φόρμουλες είναι άκρως δραστικά και αποτελεσματικά, βλέπεις σχεδόν αμέσως το αποτελεσμά τους, χωρίς όμως να επιβαρύνουν τον οργανισμό με πρόσθετα χημικά.

  3. @Julia: το γνωρίζω Τζούλια μου, και έχουν και κατι άλλο επιπλέον επίσης: εξαιτίας των εξαιρετικών μυρωδιων τους σου προσφέρουν και αρωματοθεραπεια. Τουλάχιστον εγώ οπότε τα μυρίζω νιωθω μία ψυχική ανάταση, νομίζω κ αυτό είναι σημαντικό για το αποτέλεσμα τους🌺🌺🌺

  4. @Maryl: Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπημένη! ❤️❤️

  5. @Maryl @Julia τα είπατε όλα κορίτσια, με τον καλύτερο τρόπο! 😉

  6. Η Στελλίτσα μας είναι εγγύηση.
    Μουτςς

  7. Πολυμορφικα προιοντα διαβαζω, ετσι γλυτωνεις χρονο και χρημα

  8. Τα body butters είναι καλό να εφαρμόζονται σε εντελώς στεγνό δέρμα ή σε ελαφρώς νοτισμένο;;;

  9. Καταπληκτικά φαίνονται!Λατρεύω τα βούτυρα στο σώμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.