Guerlain: Ταξίδι στη Μέση Ανατολή με τα «Les Absolutes d’Orient».

 

«Ανατολίτικο» κάπως από το σαββατοκύριακο,  αφού μετά τη χθεσινή συλλογή μακιγιάζ Aladdin της Mac, σήμερα θα δούμε τα δυο νέα αρώματα που προστέθηκαν στη συλλογή  Les Absolutes d’Orient του αγαπημένου οίκου Guerlain.

 

Αυτή τη φορά η έμπνευση του οίκου ήταν η ένταση των πιο πολύτιμων πρώτων υλών. Η oriental μαγεία της Μέσης Ανατολής αποκαλύπτει  ένα πολύτιμο μυστικό με ένταση , μυστήριο και πολυτέλεια μέσα από δυο άκρως αισθησιακά  αρώματα.

 

Στο  Encens Mythique βρίσκουμε λιβάνι και άγριο τριαντάφυλλο σε έναν συνδυασμό έκπληξη: αντί το άρωμα να είναι βαρύ και λιγωτικό αντίθετα είναι smoky και εθιστικό κάτι που οφείλει στις νότες σαφράν, το ροζ πιπέρι αλλά και τις πράσινες νότες του δάσους. Ένα άρωμα που υμνεί το oriental musk.

 

 

 

 

Στο Bois Mysterieux, το γιασεμί συνδυάζεται με ιδιαίτερες και έντονες νότες δέρματος καθώς και με δυο πολύτιμα ξύλα: τον κέδρο και το πατσουλί. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα τολμηρό και έντονο που περιλαμβάνει ακόμα στη σύνθεσή σου μύρο και νερολί.

 

 

Δυο υπέροχα αρώματα που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορες τις perfume lovers που αγαπούν τις ανατολίτικες αισθησιακές μυρωδιές.

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Δεν αγαπάω, λατρεύω τις ανατολίτικες μυρωδιές και δε βλέπω την ώρα να μυρισω το Encens mythique, νομίζω ότι θα γίνει το αγαπημένο μου!! Γενικά στη Guerlain ανήκουν κάποια από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα, όπως το Samsara.

  2. Και σίγουρα δεν είναι βαριά?Όμορφα μπουκαλάκια.
    Μουτςς

  3. Καλημερα Αλλο ενα ποστ με αερα Ανατολης. Μου φανηκε πιο ελκυστικο το δευτερο

  4. Αυτο με το γιασεμι πρεπει να ειναι υπεροχο , λατρευω και γιασεμι οποτε….

  5. Μέση Ανατολή; Μυρωδιές ιδιαίτερες…παρ’οτι μου αρέσουν τα πιο ανάλαφρα, ποτέ δε λέω όχι στο να δοκιμάσω νέα αρώματα.
    xx

  6. Με ζαλίζουν οι ανατολίτικες μυρωδιές αλλά τα μπουκαλάκια τα σπάνε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.