To fashion show Marks & Spencer SS 2019.

 

 

 

Σε ένα χαριτωμένο και δροσερό fashion show είδαμε την περασμένη εβδομάδα τις προτάσεις της Marks & Spencer για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019.

 

Στο εστιατόριο 48 Urban Garden, το αγαπημένο βρετανικό brand υποδέχθηκε, σε ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό, δημοσιογράφους, fashion editors και social media influencers, που είχαν την ευκαιρία να πάρουν πρώτοι μια «γεύση» από τα Must-Have κομμάτια της νέας σεζόν σε ένα εντυπωσιακό catwalk.

 

 

 

 

 

Η πλούσια παλέτα χρωμάτων, ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι προσεγμένες γραμμές της νέας συλλογής των Marks & Spencer αναδείχθηκαν με παιχνιδιάρικο τρόπο, μέσα από τα είκοσι  outfits που επιμελήθηκε η fashion stylist Ιωάννα Σαλαμούρα, έχοντας ως έμπνευση τα κορίτσια της πόλης και την αισιοδοξία που αποπνέει ο ερχομός της άνοιξης.

 

Λινά κοστούμια σε θηλυκές γραμμές, αέρινα φορέματα σε γήινες και denim αποχρώσεις, αλλά και μαγιό με έντονα μοτίβα συνδυασμένα με statement αξεσουάρ, ήταν μερικά από τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν, αποτυπώνοντας μια χαλαρή προσέγγιση του στυλ.

 

Πρωταγωνίστριες του catwalk ήταν η Τζένη Μελιτά και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

 

 

 

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κάποια από τα outfits που παρουσίασε η μάρκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλά!
    Κλασικές αγαπημένες γραμμές Marks and Spencer!

  2. Casual britsih style😁😁😁😁 chic,sporty,classic γα ολες τις ωρες😘😘
    Χρονια πολλα σε ολους!!!!!

  3. Ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια είναι το 48 urban garden💕. Ωραία η συλλογή, ιδιαίτερα το σύνολο της πρώτης φώτο και το ασπρόμαυρο πουά μπικίνι!

  4. Χρόνια πολλά σε όλους!!!
    Όμορφη συλλογή! Μου άρεσε πολύ το κοστούμι στο μπεζ της άμμου! Και οι ανεμώνες με τις παιονιες, τι όμορφες!
    xx

  5. Το μπεζ καφε συνολο υπεροχο , αγαπημενο Marks and spencer και εκτος απο ρουχα αγαπημενες σοκολατες, μαρμελαδες κλπ

  6. Το φλοράλ της Έβελυν μου άρεσε.
    Μουτςς

  7. Καλημερα. Το εχω ξαναγραψει οτι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου καταστηματα το Marks and Spencer . Βρισκω παντα εξαιρετικα λινα , μαγιω οπως το πουα της φωτογραφιας που εφαρμοζουν τελεια και δεν ξεχειλωνουν Επισης βρισκω πολλα πολλα ακομη ειδη και σπιτιου και ρουχων.και εσωρουχων

  8. Καιρό έχω να περάσω από το m&s…μήπως να σκεφτόμουνα να περάσω μια βόλτα;;

  9. Το βεραμάν παίζει πολύ φέτος.Μου αρέσει και το φοράω.Μου αρέσουν επίσης τα ψηλόμεσα σλιπ στα μαγιώ,το πουά είναι τέλειο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.