Beauty Looks! Το μακιγιάζ της Radiant Professional SS 2019

 

Kυκλοφόρησε  στα καταστήματα στα stands της Radiant Professional το «φρέσκο» look book,  όπου η αγαπημένη μάρκα, μας προτείνει έξι fashion forward ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά makeup looks αλλά και τον τρόπο και τα αντίστοιχα προϊόντα για τα υιοθετήσουμε.

 

Γράφω «φρέσκα» όχι  μόνο γιατί μόλις κυκλοφόρησε το look book,  αλλά και γιατί είναι πράγματι πολύ δροσερά, πολύ αέρινα και ιδιαίτερα κολακευτικά,  ενώ η Radiant όπως πάντα, άντλησε έμπνευση από τα ντεφιλέ της Μόδας και τις τάσεις στις διεθνείς πασαρέλες .

 

Με μούσα  τη Βίκυ Καγιά, ας τα δούμε ένα ένα  και όπως κάνουμε πάντα, ας ψηφίσουμε και τώρα το αγαπημένο μας.

 

 

Glow & Light

Λαμπερή επιδερμίδα και δέρμα με διαφάνειες. Το strobe highlighter φωτίζει, τα ζυγωματικά, τη μύτη και το τόξο του φρυδιού για ένα «αστραφτερό»  look.

 

 

Green Fancy

Τα μάτια είναι το επίκεντρο της προσοχής σε αυτό το εντυπωσιακό makeup look,  βαμμένα με metallic σκιά σε έντονη απόχρωση.

 

 

 

MonoChromatic

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σαιζόν – το μονοχρωματικό μακιγιάζ δημιουργεί μια εντυπωσιακή αρμονία και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

 

Frosty Metal

Λαμπερές αποχρώσεις που δίνουν το απόλυτο «παγωμένο» μεταλλικό αποτέλεσμα,  σε ένα makeup look με ανεπιτήδευτη κομψότητα.

 

 

Fresh n’Neutral 

Κολακευτικές γήινες αποχρώσεις σε ένα δυναμικό αλλά και εκλεπτυσμένο look όπου τα χείλη δίνουν την ψευδαίσθηση λιωμένου καυτού χαλκού. Tο eyeliner σε έντονη απόχρωση κάνει  έντονο contrast μεταμορφώνοντας το look σε τολμηρό και σαγηνευτικό.

 

 

Gloss Azzure

Πρωταγωνιστεί στα βλέφαρα το μεσογειακό μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Τολμηρό και σαγηνευτικό, συνδυάζεται με χείλη σε metallic τριανταφυλλί απόχρωση.

 

 

Και ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε! Έτοιμες;

 

 

 

 

 

Για να δούμε, τι θα δούμε..

 

22 Σχόλια
  1. Διάβασα, ότι φέτος το μεγαλο trend στο μακιγιάζ είναι η πράσινη σκια και η μωβ σε όλες τις αποχρώσεις. Κι επιδή είμαι σε διάθεση να θέλω χρώμα στη ζωή μου, θα ψηφίσω το Green Fancy, αλλά μ΄αρεσει πολύ και το Gloss Azzure, λόγω της τόσο γλυκειάς ουρανί απόχρωσης στα μάτια! Μην φοβάστε το χρώμα στο μακιγιαζ! ολα τα χρώματα πανε σε όλες αρκέι να βρέιτε την κατάλληλυη απόχρωση!

  2. @Stella: Και μένα το Green Fancy είναι το αγαπημένο μου.. Και μου αρέσουν τόσο πολύ οι κρεμώδεις σκιές της μάρκας Liquid Metal.. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε κάποιο stand δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω. Πέρυσι είχα λυσσάξει με μια μπρονζέ. Φέτος θέλω την πράσινη. Και το καλύτερο; Aπίστευτη σταθερότητα! Δε φεύγουν με τίποτα! Μόνο με καλό καθαρισμό το βράδυ, αλλιώς όλη μέρα και όλη νύχτα άθικτες!

  3. To Fresh n’ neutral είναι για εμένα, μακράν το αγαπημένο μου look!!!

  4. @Maryl: Αλήθεια; Για Green Fancy σε είχα και σένα! (εκτός και αν είναι επειδή μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο να σε δω με πράσινη σκιά ή μολύβι.. χεχεχε..)

  5. @Julia I know! I know! εχω προσωπική εμπειρία από αυτα τα θαύματα που λέγονται Liquid Metal!

  6. Εγώ ψήφισα το Gloss Azzure, αλλά όλα τα makeup looks είναι φανταστικά!!

  7. @ΕΛΕΝΑ SARDELLA: Το Gloss Azzure είναι το δεύτερο αγαπημένο μου, άρα μάλλον έχω διάθεση για χρώμα στα βλέφαρα αυτή την εποχή! (περίεργο για μένα αυτό..)

  8. Εγώ προτιμάω απο ολα την λαμπερή επιδερμίδα και το δερμα με διαφανείς 😀Δώσε μου strobe highlighter και τιποτα άλλο 😄😄😄😄😄😄😄😄Πιστευω ενα δερμα λαμπερό ειναι πανω απο ολα😉😉

  9. @julia:θα αντιγράψω λοιπόν το μακιγιάζ της Καγια στο Green fancy και θα σε κάνω tag να με δεις, ότι δεν θα μου πηγαίνει όσο με φαντάζεσαι 💚💚💚

  10. Fresh n’Neutral, γιατί αγαπώ αυτά τα χρώματα σκιών.

  11. Καλημερα Ψηφισα Glow & Light Μου φαινεται πιο φυσικο και απλο. Συμφωνω για λιγο χρωμα και θα διαλεγα το πρασινο αντι για το μπλε. Στο παρελθον που εβαζα πιο πολλες φορες σκια στα ματια το πρασινο το προτιμουσα σε ολες τις αποχρωσεις του

  12. Εχω χρονια να βαλω πρασινη σκια οποτε θα ξαναφορεσω φετος παει και με τα γαλαζοπρασινα ματια μου

  13. Έτσι όπως τα είδα, αυτό που μου άρεσε & ψήφισα είναι το Glow & Light. Διακριτικό, φωτεινό, αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Για να τονίσω όμως την ανοιξιάτικη διάθεση μου, θα πρόσθετα πράσινο χρώμα στα μάτια μου, που πιστεύω ότι μου πάει.
    xx

  14. Βρίσκω πολύ ανοιξιάτικο και ζουμερό το κραγιόν στο look Frosty Metal, οπότε εκεί πήγε η δική μου ψήφος.

  15. MonoChromatic για μένα (χτες που ψήφισα μάλλον ήμουν η πρώτη και είδα 100% στα results και λέω τι ταύτιση απόψεων, χαχαχα)! Νομίζω ότι κολακεύει απίστευτα τις καστανομάτες, μιας που θαρρώ ότι είμαστε πλειοψηφία στη χώρα!

  16. Tελικά ψήφισα…αν και καθυστερημένα …κι είδα πως η επιλογή μου δεν είχε τις περισσότερες ψήφους…Frosty Metal!!

  17. Κορίτσια το fresh and natural είναι λίγο βαρετό για καλοκαίρι,προτιμώ το glow and light.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.