Κερδίστε 5 σετ μακιγιάζ Radiant Professional! Look: “Fresh n’Neutral”

 

H χθεσινή ψηφοφορία έδειξε ότι το  πιο αγαπημένο σας μακιγιάζ της Radiant Professional από τα έξι beauty looks που η μάρκα προτείνει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019, ήταν το  look “Fresh n’ Neutral”.

 

Ένα μακιγιάζ σε γήινες,  bronze, κολακευτικές αποχρώσεις με twist όμως, αφού δεν λείπει το contrast με την πράσινη κρεμώδη σκιά Liquid Metal No 19 που έχει χρησιμοποιηθεί σύριζα σαν eyeliner στις πάνω βλεφαρίδες.

 

 

 

 

star προϊόντα  του  look είναι  η bronze πούδρα Air Τouch Βronzer, το highlighter Strobing No 01 Golden Glow, η σκιά Professional Eye Color No 254 ,   η κρεμώδης σκιά Metal No 19 σε νέα έντονη πράσινη απόχρωση, καθώς και το κραγιόν Matt Lasting Lip Color Metallic No 55.

 

 

Και τώρα 5 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε όλα τα παραπάνω προϊόντα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το look.  Πέντε ολοκληρωμένα σετ ανοιξιάτικου μακιγιάζ από τη Radiant Professional θα γίνουν δικά σας, γιατί όπως το Φθινόπωρο ανανεώσαμε το νεσεσέρ, έτσι και τώρα ήρθε η ώρα να το ανανεώσουμε πάλι με πιο ανοιξιάτικες επιλογές στο μακιγιάζ μας.

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου έως την Πέμπτη 4 Απριλίου. Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

 

Καλή επιτυχία bb girls!

 

 

1,020 Σχόλια
  1. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ Ευχαριστούμε πολύ!!!

  2. Υπέροχα χρώματα, υπέροχοι συνδυασμοί, υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

  3. Καλή επιτυχία σε όλες!!! Τέλειο δώρο!!!

  4. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυνατότητα που μας δίνετε να το δοκιμάσουμε κερδίζόντας το.

  5. Πανέμορφα χρώματα! Εξαιρετικοί συνδιασμοί! Ευχαριστούμε!

  6. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ(φωνής μαγιάς στο background)
    Καλή επιτυχία σε ολεες

  7. Τέλειο δώρο! ευχαριστούμε πολύ!!!😍😍

  8. τέλειο δώρο.
    Ευχαριστώ πολύ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.