Απολέπιση με τα 100% φυσικά προϊόντα Stella’s Recipy. (για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο)

 

 

Το γεγονός, ότι για πολλά χρόνια κάναμε απολέπιση χωρίς να έχουμε ολοκληρωμένη πληροφόρηση, γιατί και πως πρέπει να εφαρμόζουμε τα προϊόντα, καθώς και για πώς να επιλέξουμε το σωστό προϊόν για μας, έθεσε την απολέπιση υπό αμφισβήτηση στον κόσμο της κοσμετολογίας.

 

Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που θεωρούν, ότι αν είναι να κάνουμε λάθος την διαδικασία της απολέπισης καλύτερα να προτιμήσουμε τις καθαριστικές μάσκες που δεν περιέχουν κόκκους κι έχουν πιο απλή διαδικασία.

 

Οι κόκκοι έχουν κι αυτοί ενοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ειδικά γιατί πολλά προϊόντα περιέχουν μικροσφαιρίδια συνθετικής προέλευσης που παρασκευάζονται από πολυαιθυλένιο, ένα είδος πλαστικού και γιατί είναι πιο οικονομικοί από τους φυσικούς απολεπιστικούς κόκκους, αλλά και γιατί μπορούν να ενσωματωθούν σε πλήθος συνθέσεις από τζελ ως κρέμες, λαμβάνοντας οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα.  Η τάση ξεκίνησε από την Αμερική, όπου τα μικροσφαιρίδια αυτά θεωρήθηκαν επιζήμια ακόμα και για το περιβάλλον και δη για το νερό στο οποίο καταλήγουν μέσω των αποχετεύσεων.

 

Έτσι, η τάση για φυσικά ή φυσικής προέλευσης συστατικά στα προϊόντα απολέπισης από τους κόκκους έως τις συνθέσεις, ακολουθεί την ήδη αυξανόμενη παγκόσμια τάση στην κοσμετολογία, για την δημιουργία όλο και περισσότερων βιολογικών και φυσικών προϊόντων.  Ειδικά οι φυσικοί κόκκοι που προέρχονται από φρούτα και καρπούς έχουν την ιδιότητα να είναι στρογγυλεμένοι και να μην τραυματίζουν το δέρμα, να μην δημιουργούν εκδορές και να είναι ήπιοι και απαλοί με πολλά θρεπτικά συστατικά τα οποία αντλούνται κατά τη διαδικασία της απολέπισης.

 

 

Tα προιόντα απολέπισης της σειράς Stella’s Recipy είναι 100% φυσικά προιόντα που θα αφήσουν το δέρμα σας απαλό και απόλυτα ενυδατωμένο.

 

BABY SKIN by Stella’s Recipy

 

Ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμετολογίας για απολέπιση που δεν τραυματίζει το δέρμα, δημιουργήσαμε στη σειρά Hair & Body Bliss, τα Baby Skin.  Δυο scrub νέας γενιάς, δύο φυσικά spa προϊόντα απολέπισης και ταυτόχρονης ενυδάτωσης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος με ενισχυμένες δράσεις 3 σε 1.

Είναι φτιαγμένα από απαλούς, στρογγυλεμένους, φυσικούς σπόρους, για ήπια απολέπιση, χωρίς να προκαλούν εκδορές.  Η κρεμώδης υφή τους, όχι μόνο βοηθά σε αυτό, αλλά λειτουργεί ως ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν.  Με τη διαδικασία της απολέπισης μεταφέρονται όλα τα ωφέλιμα, φυσικά, ενυδατικά κι αντιγηραντικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.  Η κρεμώδης σύνθεση των Baby Skin αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ενισχυμένο με αντιγηραντικούς παράγοντες, με extra δράση που δεν χρειάζεται επιπλέον η χρήση κρέμας.

 

Baby Skin Body Scrub & Butter

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

-ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

-ΣΥΣΦΙΞΗ

-ΡΑΓΑΔΕΣ

-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Ένα πολύ μελετημένο κρεμώδες απολεπιστικό προϊόν για το σώμα. Χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε στεγνό ή ελάχιστα νωπό δέρμα.  Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει ευεξία, αντιγήρανση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση. Δεν χρειάζεται στη συνέχεια body lotion, γιατί το δέρμα μένει απαλό κι ενυδατωμένο, σφριγηλό νεανικό και λαμπερό σαν μωρού! Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, γιατί ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε στεγνό δέρμα, για κανονικές, λιπαρές επιδερμίδες ή αντίστοιχα να το κάνετε πιο απαλό για ευαίσθητες, ξηρές επιδερμίδες, χρησιμοποιώντας το πάνω σε περισσότερο νωπό ή βρεγμένο δέρμα.

 

 

 

 

Baby Skin Face Scrub & Cream

 

-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

-ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

-ΣΥΣΦΙΞΗ

-ΛΑΜΨΗ

-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

 

Πολύτιμα φυσικά συστατικά που καθαρίζουν βαθιά τους πόρους, ενυδατώνουν, θρέφουν, προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου. Κρεμώδες και απαλό, προσφέρει παράλληλα σύσφιξη, μοναδική λάμψη, αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση.  Δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποια κρέμα.  Το δέρμα μένει βελούδινο, λαμπερό, σφριγηλό, νεανικό και φρέσκο σαν μωρουδιακό.  Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, γιατί ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε στεγνό δέρμα για κανονικές, λιπαρές, ακνεικές επιδερμίδες ή αντίστοιχα να το κάνετε πιο απαλό για ευαίσθητες, ξηρές επιδερμίδες, χρησιμοποιώντας το πάνω σε περισσότερο νωπό ή βρεγμένο δέρμα.

 

 

 

Κάντε δικό σας το spa της φύσης, με όλη την αγνότητα και την εγγυημένη δράση των πολύτιμων συστατικών της!

 

 

Ξεκινήστε από τώρα για να έχετε όμορφο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα και πετάξτε από πάνω σας το χειμώνα!

 

Stella

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Το Body scrub&butter πρέπει να είναι μαγεία, για άλλη μια φορά θα τονισω πόσο λατρεύω τα προϊόντα με πολλές δράσεις και ταυτόχρονα με άριστη ποιότητα!

  2. Δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα, τα οποία φαίνονται υπέροχα, αλλά ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής από τα προϊόντα Stella’s Recipy είναι μοναδικής ποιότητας και με αγνά φυτικά συστατικά! 😍😍😍

  3. Και μονο που εχουν φυσικα συστατικα αρκει , θα δοκιμασω προσεχως

  4. Φαίνονται πολλά υποσχόμενα!Μπράβο Στέλλα!

  5. Η Στελλα μας σταθερή αξια😁😁😁😁😍😍😍😍😍

  6. Κορίτσια, εσείς με τι απλώνετε το απολεπιστικό προ’ι’όν στο πρόσωπο;;Με σφουγγαράκι ή με βουρτσάκι;;;
    @STELLA ,για δέρμα με ακμή πόσο συχνά συστήνεις απολέπιση;;

  7. @Celia Μια φορά την εβδομάδα και δεν χρειάζεται παρά το χέρι σου για να το απλώσεις και απαλές κυκλικές κινήσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.