BOBBI BROWN x ULLA JOHNSON: Nέα limited edition σειρά μακιγιάζ.

 

 

 

 

Η σχεδιάστρια Μόδας Ulla Johnson με έδρα τη Νέα Υόρκη, συνεργάστηκε με την Bobbi Brown για να δημιουργήσει μια νέα συλλεκτική σειρά μακιγιάζ.

 

 

 

 

Η επώνυμη συλλογή ready-to-wear ρούχων της Ulla Johnson έκανε την εμφάνισή της το 1998, περιλαμβάνοντας κομψά και καλοραμμένα φορέματα. Γνωστή για τα έντονα σχέδια, τα διάφανα υλικά και τα χειροποίητα κεντήματα, η σχεδιάστρια εμπνέεται τόσο από τη εικόνες της γενέτειράς της – από τους δρόμους του SoHo μέχρι τον Βοτανικό Κήπο του Brooklyn – όσο από ταξίδια σε αγαπημένους της προορισμούς του εξωτερικού, όπως το Περού και το Μαρόκο.

 

 

 

 

“Η Bobbi Brown είναι μια εμβληματική νεοϋορκέζικη εταιρία, δημιουργημένη από γυναίκες, δίνοντας έμφαση στη φυσική ομορφιά του γυναικείου φύλου, γι’ αυτό και για εμένα ήταν μια πραγματικά αυθεντική συνεργασία σε πολλά επίπεδα … Η πόλη είναι η μούσα μου και ο καμβάς για όλες μου τις δημιουργίες. Τα σχέδια και το προσωπικό μου στυλ είναι τόσο τολμηρά και θηλυκά όσο και αισιόδοξα, γι’ αυτό και η χημεία που δημιουργήθηκε ανάμεσά μας ήταν πολύ σημαντική γι’ αυτή τη συνεργασία.»

– Ulla Johnson

 

Η limited edition σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

 

Minou Eye Palette, Esme & Inez Cheek Palette, Extra Lip Tint στην απόχρωση Bare Sparkle & το κραγιόν Crushed Lip Color στην απόχρωση LouLou και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Bobbi Brown boutique, Α. Μεταξά 35 & Ζησιμοπούλου, Γλυφάδα

 

Eye Palette

 

Cheek Palette

 

 

Crushed Lip Color

 

9 Σχόλια
  1. Αγαπημένη μου μάρκα, θα επισκεφθω οπωσδήποτε το κατάστημα τους στη Γλυφάδα, είναι εκπληκτικό!!

  2. Πωπωωωω η cheek palette ειναι καταπληκτικη❤️❤️❤️❤️

  3. Χαριτωμένες,τελείως κοριτσίστικες συσκευασίες.Το τσαντάκι-νεσεσέρ στη φωτογραφία τέλειο!
    Μουτςς

  4. Ι <3 NY
    πραγματικά πόλη- μούσα! Τέλεια η κασετίνα για τα μάτια!
    xx

  5. In Bobbi we trust… η παλέτα για τα μάγουλα φωνάζει το όνομά μου…την ακούω….

  6. Η cheek palette ειναι υπεροχηηη. Πριν κανα διμηνο πηρα κραγιον και ειναι ο,τι καλυτερο εχω φορεσει μεχρι τωρα. Απλωνεται ευκολα,ενυδατωνει, αγαπημενο brand

  7. Η παλέτα και τα μάγουλα και το κραγιόν είναι πολύ όμορφα! Αλήθεια τι ακριβώς είναι το υγρό στην παλέτα;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.