Celine Dion: Η νέα πρέσβειρα της L’Oreal Paris.

 

Στα 51 της χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion είναι η νέα πρέσβειρα της L’Oreal Paris.

 

Mε mega καριέρα που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 η Dion έχει πουλήσει πάνω από 245 εκατομμύρια δίσκους ενώ εδώ και 8 χρόνια οι εμφανίσεις της στο Las Vegas στο Colosseum του Caesars Palace,  σπάνε τα ταμεία. Tα τελευταία χρόνια η ίδια δεν χάνει ντεφιλέ για ντεφιλέ, με αποτέλεσμα να έχει μπει στο club των international fashion icons, ενώ μεγάλη επιτυχία γνωρίζει και η unisex παιδική σειρά ρούχων που έχει σχεδιάσει, με την ονομασία Celinenununu.

 

Η L’Oreal Paris είναι γνωστή ως η μάρκα που προσεγγίζει μεν super διάσημες star αλλά από την άλλη δεν έχει στεγανά όσο αφορά στις ηλικίες των πρεσβειρών της άρα ήταν θέμα χρόνου να «συναντηθούν» Celine και L’Oreal Paris.

 

 

 

 

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στα 51 μου χρόνια. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις «τελειώσει» ξαφνικά ξεκινάς από την αρχή: ολοκληρώνω τις εμφανίσεις μου στο  Caesars Palace στο Las Vegas. Σύντομα κυκλοφορεί ο νέος μου δίσκος και ξεκινώ παγκόσμια περιοδεία. Και τώρα αυτή η νέα μου συνεργασία με τη L’Oreal Paris, σηματοδοτεί ένα καινούργιο ταξίδι ζωής για μένα! Όλοι και όλες έχουμε το δικαίωμα να εκφραστούμε ελεύθερα. Είτε μέσω της μόδας και της ομορφιάς, είτε μέσω της φωνής μας, είτε μέσα από οτιδήποτε άλλο μας αντιπροσωπεύει και μας δίνει δύναμη. Πραγματικά θαυμάζω τις αξίες της L’Oreal Paris και θέλω να ενώσω τη φωνή μου μαζί της  προτρέποντας κάθε γυναίκα να νιώσει όμορφη και με αυτοπεποίθηση. Επιτέλους έφτασα η στιγμή που αγαπώ άνευ όρων τον εαυτό μου και νιώθω ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω, όπου το θέλω, όταν το θέλω»

 

Oι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το πρόσφατο event της L’Oreal Paris στο Las Vegas όπου και ανακοινώθηκε η συνεργασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Celine Dion θα αφορά στις βαφές μαλλιών Excellence Hair Color και θα είναι μια τηλεοπτική διαφήμιση που θα κάνει το ντεμπούτο της στην Αμερική στις 22 Απριλίου.

 

Tι  ερωτικούς «ύμνους» έχει τραγουδήσει και αυτή η γυναίκα…πόσα μαξιλάρια έχουν μουσκέψει… από το «All by myself», το «My Heart will go on», το «Because you love me», το «A new day has come», «Τhe power of love».. τι να πρωτοθυμηθούμε..

 

Αλλά σήμερα και αφού η ίδια δήλωσε ότι εκεί που νόμιζε ότι «τελείωσε» ξεκινά από την αρχή, ταιριάζει περισσότερο ο «ύμνος», I’m Alive.

 

“Ι got wings to fly

I feel that I’m alive”

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Υπέροχη τραγουδιστρια και πολύ γοητευτική γυναίκα, πολύ έξυπνο που τη διάλεξε η Loreal!! Εμένα το πιο αγαπημένο μου είναι το Just walk away και βέβαια το my heart will go on

  2. Και να που τίποτα δεν τελειώνει!
    Μουτςς

  3. Καλημερα….Επικροτω μονο την κινηση της LOREAL οτι δεν διαλεγει μονο νεα και φρεσκα προσωπα

  4. Η φωνή της μαγική…και μπράβο στη loreal που διάλεξε μια πενηντάρα για νέα πρέσβειρά της…αλλά τις προάλλες κάπου είδα κα΄ποια δημοσιεύματα και κάποιες σοκαριστικές φωτό της Celine …πάάάάρα πολύ αδύνατη…σε τρομακτικό βαθμό….

  5. Ειναι η αδυναμια μου λατρεμενη celine dior φοβερη φωνη, χαιρομαι που την επελεξε η l oreal

  6. Πραγματικά φωνάρα (ποιος μπορεί να το αρνηθεί άλλωστε;), αλλά μου φαίνεται υπερβολικά “σπασμένη” για 50 χρονών.

  7. @Celia & Sheena: Η αλήθεια είναι ότι οι πολύ αδύνατες γυναίκες σπάνε πιο εύκολα. (δείτε SJ Parker, επίσης κατά την άποψή μου σπασμένη για την ηλικία της). Όσο για τη Celine αυτή η γυναίκα, πάντα φαινόταν μεγαλύτερη από την ηλικία της. Ακόμα και όταν ήταν κοριτσάκι 20 ετών και αν θυμάμαι καλά, τραγούδισε στη Eurovision

  8. @Julia: Α, ναι, θυμάμαι που κάποια στιγμή είχες γράψει ότι σου το είχε πει η μαμά σου! Εντάξει, λοιπόν, με έπεισες, θα φάω τη σοκολατίτσα μου χωρίς τύψεις! Για την ομορφιά μου το κάνω άλλωστε, χαχαχαχα!

  9. Ενώ δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη νομίζω πως έχει μια ιδιαίτερη γοητεία ❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.