Setting Spray στο νεσεσέρ, για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του και όχι μόνο.

 

 

Δε το λες και άσχημο να φεύγεις το πρωί από το σπίτι έτοιμη με ένα όμορφο μακιγιάζ και να επιστρέφεις αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ και να δείχνεις φρέσκια και όμορφη σα να έχεις μόλις κάνει το μακιγιάζ σου.

 

Τα setting sprays έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Και αν δεν μας φαίνονται και τόσο απαραίτητα προϊόντα τον χειμώνα, την άνοιξη και ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι πρέπει να έχουν μια βασική θέση στο νεσεσέρ μας, γιατί με τον ιδρώτα και τη ζέστη δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κρατηθεί το μακιγιάζ στη θέση του.

 

Το καλοκαίρι έχω σχεδόν πάντα ένα στην τσάντα μου γιατί για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει πολύ η αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρουν κάτω από τον ζεστό ήλιο.

 

 

 

 

Ένα setting mist που δοκίμασα πρόσφατα και μου άρεσε είναι το νέο Mattifying Setting Spray της Seventeen. To συγκεκριμένο κάνει τρεις δουλίτσες:  Πριν το μακιγιάζ το ψεκάζεις σε καθαρή επιδερμίδα για ενυδάτωση και αναζωογόνηση και έτσι το μακιγιάζ απλώνεται τέλεια χαρίζοντας φωτεινή και δροσερή όψη στην επιδερμίδα. Μετά το μακιγιάζ ψεκάζεις πάλι για να το σταθεροποιηθεί και να διατηρηθεί αναλλοίωτο όλη μέρα. Και τέλος διατηρεί το ματ αποτέλεσμα, ελέγχοντας την επιφανειακή γυαλάδα της επιδερμίδας πράγμα που το καθιστά τέλειο ιδιαίτερα για επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας.

 

Αλλά και η φόρμουλά του περιέχει άκρως ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα. Σημειώστε: Εκχύλισμα δενδρολίβανου που αναζωογονεί και φρεσκάρει το δέρμα, εκχύλισμα μανιταριού με στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση του ματ αποτελέσματος, αλλαντοίνη με μαλακτικές ιδιότητες που επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα στην επιδερμίδα και Προβιταμίνη Β5 με ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες.

 

 

 

 

Με λίγα λόγια και σταθεροποίηση του μακιγιάζ και φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της μέρας και περιποίηση.

 

Θα το βρείτε στα 125ml σε τιμή 14,00Ε και στα 50ml σε τιμή 9,00Ε πολύ βολικό μέγεθος για την τσάντα σας ή τα ταξίδια σας.

 

 

11 Σχόλια
  1. Πάντα ήμουν δύσπιστη με αυτά τα προϊόντα. Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ. Η λέξη ματ μου χτύπησε καμπανάκι…

  2. Εγώ χρησιμοποιώ setting σπρευ καθημερινά εδώ και 2 χρόνια και έχω βρει την υγειά μου! Μένει το μεκιγιαζ μου σταθερό όλη μέρα, κάτι που λόγω του λιπαρου μου δέρματος ήταν πολύ δύσκολο πριν..

  3. Καλημερα. Δεν τα εχω χρησιμοποιησει γιατι τα θεωρουσα περιττα. Θα παω σε καταστημα να τα δοκιμασω θα δω την διαρκεια και μετα θα προχωρησω η οχι στην αγορα τους αν πειστω. Βεβαια η συγκεκριμενη εταιρεια με εχει καταπληξει με τα προιοντα που εχει. Ειναι οσα εχω χρησιμοποιησει εκπληκτικα σε πολυ ωραιες συσκευασιες καλης ποιοτητας και κυριως προσιτα χωρις να υπολοιπονται η να κανουν εκπτωση στα συστατικα τους

  4. Εχω παρει της nyx ενα αλλα δεν κανει ολα αυτα οπως της seventeen ,οποτε θα παω να το δοκιμασω

  5. Δεν ¨εχω χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο ….το μονο που ¨εχω βάλει σε σπρέι ειναι της Caudalie beuty elixir❤️

  6. Εντυπωσιάστηκα και γω… μέχρι τώρα δεν είχα χρησιμοποιήσει, γιατί υπέθετα πως πρέπει να έχουν “σκληρές” ουσίες για να αφήνουν αναλλοίωτο το μακιγιάζ για ώρες, και μετά με απασχολούσε και το ντεμακιγιαζ… ύστερα όμως από αυτό το post , και τα λεγόμενα της @Julia για τα ευεργετικά συστατικά αυτού του mist, καθώς και το σχόλιο της @Maryl, θα το δοκιμάσω σίγουρα, μιας και η Seveteen είναι από τις αγαπημένες εταιρείες value for money που έχω πάντα στο νεσεσερ μου.
    xx

  7. Και έψαχνα κάτι, γιατί το καλοκαίρι υποφέρω με τη ζέστη και την υγρασία και με εκνευρίζει που δεν μπορώ να μακιγιαριστώ!

  8. Εγώ ως πέρυσι θεωρούσα πως αν ψεκαστώ μετά το μακιγιάζ ,αυτό θα λιώσει….χαχαχα…μη γελάτε….χρησιμοποιώ πια setting spray κι όλα καλά…δεν ήξερα πως πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κάτω από το μακιγιάζ….εγώ βάζω primer…

  9. Θα ακολουθησω την τακτική της @RANIA… ❤❤❤❤❤θα παω πρώτα να το δοκιμάσω και μετά θα της αγορασω!!!! ❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  10. Είχα πάρει ένα spray la roche posay για ματ αποτέλεσμα,ήταν μεν πολύ καλό αλλά δεν με βόλεψε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.