Beauty Gadget: H Unlimited Mascara της L’Oreal Paris

 

 

 

 

Τρελό γκατζετάκι η νέα mascara της L’Oreal Unlimited, με έμπνευση από τον τρόπο που χρησιμοποιούν mascara οι επαγγελματίες make up artists, λυγίζοντας συνήθως το βουρτσάκι.

 

Έτσι λοιπόν τώρα μπορούμε να το κάνουμε και εμείς εύκολα αυτό το κολπάκι χάρη στο  ευλύγιστο βουρτσάκι 2 θέσεων, που προσφέρει έντονο όγκο, καμπύλη, μήκος και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες τονίζοντάς τες μια-  μια ξεχωριστά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοστίζει 17,00Ε και η μάρκα προτείνει για πολύ σέξι και έντονο βλέμμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Superliner Flash Cat Eye με το ευέλικτο αποσπώμενο tip που, επιτρέπει το σχεδιασμό της τέλειας γραμμής. Κοστίζει 14,49Ε

 

 

9 Σχόλια
  1. Τέλειο είναι.Θα το τσεκάρω.
    Μουτςς

  2. Πολύ έξυπνο, μπράβο Loreal!! H μεγάλη μου κόρη είναι από τις πρώτες που σπεύδουν, όταν βγαίνουν τέτοια καινοτόμα προϊόντα..

  3. Τρελο γκατζετακι οντως!!! Ειναι κατι που το κανω και εγω και βολευει παρα πολυ😁😁😁😁

  4. Φαινεταια super δεν το ηξερα αυτο το κολπακι, θα παω να την δω απο κοντα.

  5. Μια mascara από loreal αγάπησα τρελά κι αυτή πια μόνο σε στοκ την βρίσκω…. την Double Extension Technologie Beauty Tubes….αν την βρείτε, να την αγοράσετε…value for money προ’ι’όν….

  6. 💜💜💜💜💜💜Αν σας πω ότι για χρόνια σκεφτόμουν πως και δεν έχει βγει ακόμα τέτοιο προϊόν;! Πολύ πολύ χρήσιμο το εύκαμπτο βουρτσακι!! 💙💙💙💚💚💚💚❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.