Too Faced: Η νέα συλλογή μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019

 

Το έκανε πάλι το “θαυματάκι” του ο Jerrod Blandino, συν-ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της Too Faced με τα λαχταριστά σαν λιχουδιές νέα προϊόντα της limited edition συλλογή “Natural Lust”,  που η μάρκα προτείνει για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

 

 

Natural Lust eye shadow palette

Το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας μια που το Πάσχα πλησιάζει. 30 νέες απίθανες αποχρώσεις. Neutral και γήινες, pastel, smoky έντονα χρώματα και διαφορετικά φινιρίσματα.

 

 

 

 

Natural Lust duo-chrome satin bronzing powder

Το θέμα με τα Too Faced είναι ότι έχουν και απίστευτα λαχταριστές μυρωδιές. Αυτή η συλλεκτική μπρονζέ πούδρα, με την απαλή ευωδιά καρύδας, περιέχει δύο αποχρώσεις με σατινέ τελείωμα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά για διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα ή και μαζί, για sexy, εντυπωσιακή λάμψη.

 

 

 

 

Cocoa Contour Palette

Εμπλουτισμένη με ένα περιποιητικό σύμπλεγμα με κακάο, το οποίο είναι ιδανικό για την επιδερμίδα, η ματ φόρμουλα αυτής της παλέτας κάνει το blending παιχνιδάκι και χαρίζει ένα διακριτικό, φυσικό contouring.

 

 

 

 

Fresh squeezed- Highlighter drops

Υγρά highlighters σε σταγόνες που μπορείτε να τις φορέσετε μόνες τους απλώνοντάς τις ταμποναριστά στα σημεία που θέλετε περισσότερο φως ή να τις αναμείξετε με το makeup ή την ενυδατική σας, αν θέλετε να δώσετε λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Όσο για την μυρωδιά τους;  Eίναι εμπνευσμένη από την καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Tutti Frutti της Too Faced: Pink Grapefruit και Pina Colada!

 

 

 

 

 

Perfect set up- Weightless loose powder and brush set

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τα πινέλα: το Mr. Right, το απόλυτο πινέλο για κάθε χρήση, με τις πατενταρισμένες, υψηλής ποιότητας τρίχες Teddy Bear Hair της Too Faced, σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σε σκόνη χάρη στο ειδικά μελετημένο σχήμα του. Σημειώστε ότι αν  αγοράσετε την πούδρα φινιρίσματος σε σκόνη Born This Way loose setting powder,  θα το πάρετε δωρεάν σαν δώρο!

 

 

 

 

 

 

Η νέα συλλογή της Too Faced είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και online στο sephora. gr & mob app Sephora Greece

 

 

18 Σχόλια
  1. Εχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια η Too Faced! Για να μην λέμε για την ΤΕΛΕΙΑ μάσκαρα “better than sex”!!!

  2. @Stella: Όνομα και πράγμα όταν πρόκειται για τέτοια προϊόντα! 😂😂😂😂😂

  3. Υπέροχη συλλογή, κορυφαία η παλέτα και η πούδρα!!!

  4. Τι ωραίο πινέλο γενικά προϊόντα με αρώματα στο πρόσωπο και δη στα μάτια δεν πολύ θέλω να βάζω η παλέτα σκιών δεν μου λέει κάτι έχει βγάλει και ομορφότερες

  5. Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Too Faced γιατί είναι αρκετά τσιμπημένα για το budget μου. Όταν όμως είδα αυτή τη νέα σειρά με έβαλε πολύ σε πειρασμό. Γενικά είμαι της άποψης να μην έχεις πολλά προϊόντα αλλά τόσο φυσικές αποχρώσεις δύσκολα θα πάνε χαμένες.

  6. Τι τελειες συσκευασιες, τι τελεια χρωματα , θα δοκιμασω κατι , αντε να φυγει ο χειμωνας επιτελουςςςς

  7. Καλημερα. Πολυ ομορφες συσκευασιες λιγο ρετρο και ανοιξιατικες…

  8. Τι όμορφα προϊόντα με τόσο υπέροχες συσκευασίες!!! Μου αρέσει πολύ που έχουν και ευεργετικα συστατικά για την επιδερμίδα!
    xx

  9. Ωραία χρωματάκια το πινέλο μου άρεσε πιο πολύ 😛
    Μουτςς

  10. Μια σοκολατίτσα και μία Pina Colada παρακαλώ…

  11. @ΕΙΡΗΝΗ: Θα σου πρότεινα για αρχή την bronzing powder. Αξίζει τα λεφτά της, θα την έχεις χρόνια, θα κάνεις απόσβεση, φοριέται χειμώνα καλοκαίρι και πίστεψέ με, θα την ευχαριστηθείς πολύ!

  12. @Rania: Ναι πράγματι, τώρα που το λες είναι κάπως ρετρό!! Όμορφες πολύ όμως.

  13. Πανέμορφη συλλογή!!!! Πόσο μα πόσο μου αρέσουν οι προσεγμενες συσκευασίες…. σε προιδεαζουν για ένα καλό περιεχόμενο!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  14. Αυτα δεν θέλεις να τα βάλεις θέλεις να τα φας χαχαχαχαχχα😀😀😀😀😀

  15. Ένα primer ματιών έχω δοκιμάσει από too faced,τίποτε άλλο αλλά μου αρέσουν πολύ και η συσκευασία τέλεια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.