Giorgio Armani “Sì Fiori”. Το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα.

 

H νέα προσθήκη  στην αρωματική οικογένεια by Giorgio Armani είναι το « Fiori». Ένα floral , λαμπερό και πουδρένιο άρωμα, ιδανικό γι’ αυτή την εποχή.

 

Οι φανατικές θαυμάστριες του Sì αλλά και του  Passione (που είναι πολλές μια που το άρωμα είναι από τα παγκόσμια best sellers) θα ενθουσιαστούν με αυτή τη νέα δημιουργία. Αέρινη, εκλεπτυσμένη, δροσερή αλλά και αισθησιακή,  μια οσμή που γίνεται ένα με το δέρμα, χωρίς όμως να σε «μπουκώνει», ιδανική για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι. Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση με το που ψέκασα λίγες σταγόνες από το Sì Fiori στην χθεσινή επίσημη παρουσίαση του αρώματος στο πανέμορφο «Athens Was» Hotel,  στους πρόποδες της Ακρόπολης.

 

Στιγμιότυπα από το χθεσινό press launch για το άρωμα Giorgio Armani “Sì Fiori”

 

 

 

 

 

 

 

(δεν είναι σαν ψεύτικη αυτή η φωτογραφία του Ιερού Βράχου; Είμαι πολύ περήφανη γιατί την τράβηξα εγώ!)

 

 

 

 

 

 

 

Το Sì Fiori είναι μια δημιουργία της αρωματοποιού Julie Masse η οποία «έχτισε» το άρωμα γύρω από την καρδιά με νότες  neroli,  το αγαπημένο μεσογειακό λευκό λουλούδι. Στις νότες κορυφής βρίσκουμε λαχταριστό φραγκοστάφυλο και πράσινο μανταρίνι και στη βάση βανίλια και λευκό μόσχο. Το neroli στην καρδιά,  συντροφεύουν νότες από πατσουλί, ρόδο και δρυ. Το μπουκάλι σε powdery baby-pink απόχρωση,  είναι της ίδιας λογικής με τα δυο προηγούμενα  και κλείνει με μαύρο καπάκι.

 

 

 

 

Αυτή τη στιγμή που γράφω έχουν περάσει περίπου 18 ώρες από όταν το ψέκασα στο εσωτερικό των καρπών μου. Αυτό που μυρίζω αυτή τη στιγμή είναι μια πουδρένια κρεμώδης ζεστή βανίλια,  που μου αρέσει πολύ. Θα έλεγα ότι το Fiori έχει μια δική του ξεχωριστή προσωπικότητα από τα δυο  που προηγήθηκαν.

 

 

Φυσικά για άλλη μια φορά μούσα του αρώματος είναι η πανέμορφη Cate Blanchett η λατρεμένη του  Armani. που πρωταγωνιστεί και στο διαφημιστικό σποτ παρακάτω.

 

 

 

 

Θα το βρείτε σε 30, 50 και 100 ml και τιμές από 40Ε , 59Ε έως περίπου 80Ε. Ιδανικό δώρο τώρα που πλησιάζει το Πάσχα,  είτε για σας είτε για κάποια αγαπημένη σας. Πιστέψτε με, είναι από τα αρώματα που θα αγαπηθούν.

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Ποια Cate Blanchett? Julia! Η νέα μούσα του Αρμάνι! 🙂

  2. @Stella: Το άλλο, που θα πάμε είτε στο φεγγάρι, είτε στη Σελήνη, το έχεις ακούσει; Κάτι τέτοιο μου θύμισες. χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχ 🙂 🙂 🙂

  3. Μου έκανε κλικ για κάποιο λόγο αυτό το άρωμα. Οπωσδήποτε θα πάω να το δοκιμάσω το Σάββατο.

  4. Υπέροχες οι φωτογραφίες πραγματικά!! Επειδή λατρεύω τα πουδρινα αρώματα με νότες βανίλιας ανυπομονώ να το μυρισω.. Το κλασικό σομον Si πάντως μου άρεσε πολύ!! Φορούσα την κρέμα σώματος συγκεκριμένα και δε χρειαζόμουν αρωμα

  5. Η μυρωδια της βανιλιας ειναι η αγαπημενη μου, δεν βρισκω αρωμα που να κραταει πανω μου δεν ξερω γιατι και τωρα που γραφεις οτι κραταει αρκετα με εβαλες σε σκεψεις, θα παω να το δοκιμασω.

  6. Cate Blanchett μοναδική 💖💖💖Το άρωμα το μύρισα πριν λίγες μερες και μου άρεσε πολυ, γλυκό και διακριτικό 😆 αλλα με διαρκεια😀
    Πάντως περιμενω πως και πως να φτιαξει λίγο ο καιρος και να αρχίσω τους νυχτερινούς περιπάτους κάτω απο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης 😆μου δίνει τόση ενέργεια να βλέπω αυτο το θαύμα φωτισμένο να λάμπει μέσα στην νύχτα που δεν μπορω να τραβήξω τα μάτια μου απο πανω της!!!

  7. Επιτέλους Άνοιξη και νομίζω ότι αυτό το άρωμα θα είναι ό,τι πρέπει για την εποχή. Εξ άλλου προτιμώ τα πιο ελαφριά αρώματα. Ωραία η φωτογραφία σου @Julia. Να ανεβάζεις πιο συχνά φωτογραφίες σου!!

  8. @ΜαρίαΚ: Nαι έχει αρκετά καλή διάρκεια, αλλα η βανίλια δεν έχει πολύ ένταση- είναι ελαφριά και διακριτική η οσμή της. Σε κάθε περίπτωση το άρωμα πρέπει να το δοκιμάζουμε και να “ζούμε” λίγο μαζί του πριν το επιλέξουμε. Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσουμε μια μέρα και αν μας αρέσει να το αγοράσουμε την επόμενη μέρα.

  9. @Anastasia: Ευχαριστώ αγαπημενη, αλλά δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας. Με βαριέμαι!!

  10. @SofiaT: Τέλεια περιγραφή του αρώματος Σοφάκι, έτσι ακριβώς είναι. Και εμένα για κάποιο λόγο σα να με “χαλαρωσε” επίσης παρόλο που προτιμώ τα πιο ανατολίτικα αρώματα. Αυτός ο συγκλονιστικός βράχος είναι που μας κάνει να ξεχνάμε και σε κάποιες περιπτώσεις να συγχωρούμε τα ασυγχώρητα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.

  11. kαλησπερα. Αυτο το αρωμα το λατρευω. Ειναι απο τα λιγα αρωματα που οταν το βαζω μου κραταει ολη μερα. Και ολως περιεργως οι νεες παραλαγες του αρχικου αρωματος ειναι εξισου καλες

  12. @Ρανια: Εμένα το Passione μου άρεσε πολύ περισσότερο από το πρώτο Si.

  13. Τζουλια ειχα αγορασει το πρωτο που βγηκε και ηταν καταπληκτικο. το Passione μονο το ειχα βαλει στα καταστηματα. Αλλαζω συχνα αρωμα γιατι μου αρεσουν πολλα και οχι γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενη.

  14. Θα πάω να το δοκιμάσω, γιατί το Si, είναι κι εμένα ενα από τα αγαπημένα μου. Τελικά είναι αγαπημένο σε πολλά bbgirls. Την δεύτερη εκδοχή του, δεν την εχω δοκιμάσει, αλλά η floral του έκδοση, μου φαίνεται πολύ ανοιξιάτικη! @Julia, η φωτογραφία σου είναι τέλεια, ένα ονειρεμένο καρτ ποσταλ! Και πόσο δίκιο έχεις για τον Ιερό βράχο! @SofiaT νιώθω ακριβώς το ίδιο: μια μαγεία!
    xx

  15. Μπορεί να μην είμαι υπέρμαχος των λουλουδένιων αρωμάτων και της βανίλιας, όμως δεν μπορώ παρά να θαυμάσω τη διάρκεια…

  16. Ψήθηκα,θα πάω να το δοκιμάσω.
    Μουτςς

  17. 18 ώρες πέρασαν κι ακόμα μυρίζει;;;Και πουδρέ και βανίλια;;;Πρέπει να το δοκιμάσω…

  18. @Celia: Ναι κι όμως.. και μένα μου έκανε εντύπωση για να είμαι ειλικρινής που είμαι των πιο “rich”, ανατολίτικων αρωμάτων…

  19. @julia,για το άρωμα δεν ξέρω αλλά εμένα μου άρεσε εκείνη που καθόταν στα σκαλιά κρατώντας το.

  20. Τέλειο άρωμα!!!!! Μυρίζει υπέροχα!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

  21. Ψεκαστηκα το Σαββατο με το νεο SI Κρατησε και αυτο πολλες ωρες
    Ειναι ξαναγραφω απο τα αρωματα που οι νεες εκδοχες ειναι πολυ καλες

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.