Κερδίστε 2 Αρώματα Giorgio Armani Sì Fiori Eau de Parfum!

 

 

 

«When the going gets tough, the tough get going». Ή αλλιώς όταν στην καρδιά της Άνοιξης ο καιρός αποφασίζει να κάνει τερτίπια,  εμείς πρέπει να κάνουμε αντιπερισπασμό και να ψεκαστούμε με λίγες σταγόνες άνοιξης. Οπότε διαγωνισμός σήμερα με το υπέροχο νέο άρωμα Sì Fiori Eau de Parfum by Giorgio Armani!

 

“To νέο Sì Fiori Eau de Parfum, δίνει νέα διάσταση στο κλασσικό Sì Eau de Parfum, χάρη στο Νερολί ένα εθιστικό λευκό λουλούδι της Μεσογείου που εκφράζει μια  ανθισμένη πτυχή, για μια πιο ανοιχτή, πιο πλούσια εμπειρία.

 

Και καθώς αλληλοϋφαίνεται με τις νότες κορυφής του πράσινου μανταρινιού και του ζωηρού φραγκοστάφυλου, συστατικού-υπογραφή όλων των αρωμάτων Sì, και με τις νότες βάσης της βανίλιας και του λευκού μόσχου, προσδίδει στο Sì Fiori μια χάρη λιτή και ταυτόχρονα σύνθετη σαν το ίδιο το λουλούδι από το οποίο είναι εμπνευσμένο το άρωμα.

 

Το Sì είναι μια ωδή στη σύγχρονη θηλυκότητα ,ένας ακαταμάχητος συνδυασμός χάρης, δύναμης και αδάμαστου πνεύματος.”  Giorgio Armani

 

 

 

 

 

 

Μέσα  από αυτόν τον διαγωνισμό,  δυο από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και να απολαύσετε αυτό το υπέροχα ανοιξιάτικο άρωμα. Εξ άλλου πλησιάζει και το Πάσχα και ένα δώρο επιβάλλεται.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου έως την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12.00πμ Την  επόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες/ες.

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

Καλή επιτυχία!

 

 

 

Billy Ocean: “When the going gets tough,  the tough get going”! (και με άρωμα και με χορό, αντιστεκόμαστε στην ανοιξιάτικη βροχή!)

 

 

 

638 Σχόλια
  1. Ευχαριστουμε για το υπεροχο δωρο σας.καλο πασχα.

  2. Ειστε υπεροχοι σας ευχαριστουμε πολυ.μακαρι να το κερδισω.

  3. Υπέροχο άρωμα σας ευχαριστούμε πολύ για το δώρο.

  4. Μεθυστικά θηλυκό άρωμα με λεπτό φινίρισμα… Ιδανικό

  5. Τέλειο δώρο λατρεύω τα αρώματα!!! Υπέροχα άρωμα!!! Μακάρι να σταθώ τυχερή να το δοκιμάσω θα τρελαθώ από τη χαρά μου ευχαριστούμε!!!

  6. Εξαιρετικό δώρο!!! Μακάρι να πήγαινε μαζί με την ονειρική κόκκινη τουαλέτα που φοράει στη διαφήμιση η Κέιτ Μπλάνσετ!!! Καλό Πάσχα!!!!

  7. Ευχαριστούμε πολύ, τέλειο δώρο

  8. Τέλειο δώρο ευχαριστούμε

  9. Πολύ όμορφο δώρο ευχαριστούμε

  10. Υπέροχο Δωρακι για το Πάσχα!!!!!! 🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️Σας ευχαριστουμε πολυ και ευχομαι Καλό Πάσχα με υγεία 🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠🎠

  11. Τέλεια!Καλό Πάσχα σε όλους.

  12. Φοβερό άρωμα, ότι καλύτερο για το Πάσχα!!

  13. S🌼U🌼P🌼Ε🌼R🌼~διαγωνισμός~Σας ευχαριστούμε πολύυυ!!!🎀🐥🎀🐤🎀Θα χαρώ απίστευτα εαν είμαι Τ-Υ-Χ-Ε-Ρ-Η!!!!!!!!!!!!!♥️💙♥️🧡♥️💗♥️💙♥️💛♥️💚♥️💙♥️💜♥️💗♥️💙♥️💛♥️💗♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.