Θυμηθείτε το όνομα: “Saristi” Tea.

 

Όταν λανσάρεται ένα νέο brand με υπέροχα organic τσάγια σε μοναδικές γεύσεις,  το να μην παραστώ εγώ στο event,  θα είναι σαν ο Μάρτης να λείπει εντελώς από την Σαρακοστή, αφού χωρίς τσάι δεν βγαίνει η μέρα μου και είμαι πάντα έτοιμη να δοκιμάσω ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά.

 

Ενθουσιάστηκα στο πρόσφατο event για να καλωσορίσουμε και επίσημα το νέο τσάι Saristi και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ενθουσιάζομαι εύκολα.

 

 

 

Όλα ήταν προσεγμένα έως την τελευταία λεπτομέρεια στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο της Κηφισιάς, όπου ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν τα τσάγια Saristi και κάθε ένα από τα πέντε δωμάτια της νεοκλασσικής βίλας είχε διακοσμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τα φιλοξενήσει.

 

Βοτανικά εκχυλίσματα τα ονομάζει η μάρκα τα οποία περιλαμβάνουν οργανικά άγρια βότανα προσεκτικά διαλεγμένα για τις ιδιότητές τους με σκοπό να φέρουν την απόλυτη ισορροπία σε σώμα, πνεύμα και ψυχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ας τα δούμε με τη σειρά:

 

DIGEST

Ιδανικό για την υγιή πέψη μετά το φαγητό με νότες από χαμομήλι, γαρίφαλο, κύμινο και μάραθο.

DIGEST Tea and Living

 

 

LOVE

Mια  γεύση που ζεσταίνει την καρδιά με νότες από γλυκό chilli, βανίλια και κακάο.

LOVE Tea and Living

 

 

VITALITY

Έχετε ανάγκη από γερές δόσεις ενέργειας; Αυτό το χαρμάνι από ζεστή κανέλλα, ιβίσκο και  δεντρολίβανο είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεστε.

VITALITY Tea and Living

 

 

RELAX

Μετά από μια κουραστική μέρα  αφήστε πίσω την ένταση και επαναφέρετε την ισορροπία στον οργανισμό σας με νότες από εσπεριδοειδή, λεβάντα, σαφράν και φιλύρα.

RELAX Tea and Living

 

 

HANGOVER!

Nα λοιπόν που δεν θα ξαναχρειαστεί ποτέ να παραπονεθούμε για πονοκέφαλο μετά από μια βραδιά με cocktails! O βελούδινος συνδυασμός από τζίντζερ, μέντα και κόλιανδρο θα κάνει τον πονοκέφαλο παρελθόν!

HANGOVER Tea and Living.

 

 

Το Saristi Tea φιλοξενείται ήδη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το κάθε κουτί που περιλαμβάνει 10 φακελάκια κοστίζει 6Ε και για περισσότερες πληροφορίες καθώς και σημεία πώλησης στο www.saristi.com και στο [email protected]

 

 

8 Σχόλια
  1. Λατρεύω το τσάι και η δική μου ημέρα δεν βγαίνει χωρίς να πιω ένα τουλάχιστον φλιτζάνι.

  2. Μου αρεσει να πινω τσαι το απογευμα και ιδιως με αποξηραμενο μηλο

  3. Καλημερα. Ειναι να μην εμπιστευτω μια ειδημων στο τσαι οπως εσυ
    Μεγαλη ποικιλια και ιδιαιτερες γευσεις

  4. Πάρα πολύ προσεγμένη παρουσίαση…πολύ όμορφες συσκευασίες …και τα κεριά στο eshop όμορφα φαίνονται…λέω να δοκιμάσω το LOVE… για να ενθουσιάστηκε κι η Jennifer που είναι γκουρού επιστήμονας στο τσάι, είναι εγγύηση τα saristi….να υποθέσω το όνομα βγήκε από tea+άριστος/η/ον….

  5. @Celia: Το μοναδικό είναι ότι το όνομα της δημιουργού είναι Αρίστη. Άριστη Σαρρή. Εξού και SARISTI. Ειδες που για κάποια πράγματα κάποιες φορές μας κατευθύνει το ίδιο το όνομα μας;

  6. @JULIA ,ενδιαφέρουσα η πληροφορία…πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση της, θα το έκανα SARISTea….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.