Nars “Orgasm”: Γιορτάζει 20 χρόνια με νέα προϊόντα.

 

«Πρώτα σκέφτηκα το όνομα (Orgasm) και μετά δημιούργησα το προϊόν, όπως κάνω συνήθως για όλα μου τα προιόντα. Απλά το συγκεκριμένο το ερωτεύτηκαν τρελά  οι φανατικές πελάτισσες των Nars προιόντων»

 

δήλωσε ο Francois Nars,  για ένα από τα πιο διάσημα beauty products το blush “Orgasm” που κλείνει φέτος 20 χρόνια και το γιορτάζει.

 

Φανταστείτε ότι 20 χρόνια πριν δεν υπήρχαν social media, blogs, influencers,  κλπ κλπ αλλά από στόμα σε στόμα και φυσικά από τις δημοσιογράφους ομορφιάς που το λάτρεψαν,  το ρουζ  Nars Orgasm έγινε ένα από τα πιο διάσημα cult beauty products παγκοσμίως.

 

Nars Orgasm ένα ρουζ σε universally flattering απόχρωση ροδακινί – ροζ

 

 

 

 

 

Στα χρόνια που ακολούθησαν το ρουζ Orgasm  ήρθαν να συμπληρώσουν ένα multi purpose κρεμώδες στικ- το  The Multiple,  καθώς και το Orgasm Lip Gloss που έχουν αγαπήσει και φορέσει celebrities όπως η Gisele Bündchen και η Priyanka Chopra  ενώ λέγεται ότι αυτό φορούσε και η Meghan Markle στον πριγκιπικό της γάμο.

 

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του Orgasm blush  η Nars παρουσιάζει 3 νέα προϊόντα κάτω από την ομπρέλα Orgasm:

 

 

Το Orgasm Oil Lip Tint

 

 

To Orgasm Liquid Highlighter

 

και

 

Την παλέτα Endless Orgasm Palette που περιλαμβάνει σατινέ αποχρώσεις για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά,  καθώς και ένα ιριδίζον highlighter- μια παλέτα, πραγματικά υπέροχη για το Καλοκαίρι με αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

Η νέα κολεξιόν υπάρχει ήδη  στο Sephora  online  και σύντομα και στο Sephora.gr

 

 

 

9 Σχόλια
  1. 💖💖💖💖💖💖💖💖ατελειωτες καρδουλες μονο αυτο❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  2. Το όνομα και μόνο σε προκαλεί να τα δεις οπωσδήποτε κ από κοντά!!! Ευτυχώς τα Sephora Καλλιθέας είναι σχετικά κοντά στη δουλειά μου💝

  3. Εντυπωσιακό όνομα! Το highlighter μου κινεί το ενδιαφέρον για να το δοκιμάσω.
    xx

  4. #gimme_all_the_peach_pinks Πόσο χαριτωμένα girly χρώματα…σου φτιάχνουν τη διάθεση!! Το highlighter πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσω…φωνάζει το όνομά μου!!!

  5. Το λιπγκλος μου εκανε κλικ, εχω το ρουζ orgasm και ειναι το αγαπημενο μου εδω και χρονια

  6. Το lipgloss είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα…

  7. Ωραία προσεγμένα προϊόντα!!!!! Μου αρέσουν πολύ και σίγουρα θα πάω στα sephora να τα δω και από κοντά!!! 💜❤❤💙💚💛💜❤💚💙💛💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.