LUX: τώρα και άρωμα τριαντάφυλλου στο μπάνιο μας.

 

 

 

Εκτός του ότι η μεγάλη του προϊστορία το κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα bath products, όλων των εποχών,  επιπλέον είναι και το πιο θηλυκά και ακαταμάχητα αρωματικό προϊόν στο μπάνιο μας. Ποια γυναίκα δεν έχει αγαπήσει το LUX;

 

Η νέα σειρά αφρόλουτρων LUX βασίζεται στην έξυπνη τεχνολογία Fragrance Release Pearls™, όπου κάψουλες αρώματος ενεργοποιούνται με το άγγιγμα και απελευθερώνουν έκρηξη αρωμάτων όταν αγγίζετε το δέρμα σας.

 

 

 

 

Δύο καινούρια αρώματα LUX, σχεδιασμένα από σπουδαίους αρωματοποιούς για τη γεμάτη αυτοπεποίθηση, αισθησιακή γυναίκα που θέλει να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, αγκαλιάζουν το σώμα και διαρκούν έως και 12 ώρες χάρη στα Fragrance Release Pearls™:

 

To Love Forever και το Adore Forever, στην καρδιά των οποίων «χτυπάει» η ευωδιά του γαλλικού τριαντάφυλλου, ένα ντελικάτο άρωμα που ξυπνάει το πάθος, τον αισθησιασμό, τον έρωτα. Η μεθυστική μυρωδιά του τριαντάφυλλου τυλίγει τις αισθήσεις τόσο μέσα στο ντους όσο και έξω από αυτό και είναι τόσο ακαταμάχητη που θα νιώσετε σα να φοράτε  το αγαπημένο σας άρωμα.

 

 

 

 

 

 

A LUX urious morning στο Σύνταγμα στο NJV Athens Plaza Hotel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σας πω επίσης ότι τώρα μπορούμε να απολαύσουμε  το LUX και σε Liquid Hand Wash  για τα χέρια. Τέσσερα νέα κρεμοσάπουνα  σε συσκευασία με αντλία τόσο κομψή, που είναι κόσμημα για το μπάνιο μας,   έρχονται να προστεθούν στην γκάμα του LUX.  Η σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά τα χέρια έχει ουδέτερο pH προς την επιδερμίδα και δεν διαταράσσει την ισορροπία της, ενώ κάθε κρεμοσάπουνο αγκαλιάζει τα χέρια με ένα από τα fine fragrances του LUX.

 

  • LUX Magical Beauty Liquid Hand Wash: με αρωματικές κάψουλες Fragrance Pearls™ και ευωδιά που συνδυάζει την αισθησιακή μαύρη ορχιδέα με αιθέριο έλαιο άρκευθου.
  • LUX Secret Bliss Liquid Hand Wash : με αρωματικές κάψουλες Fragrance Pearls™ και ευωδιά από αιγυπτιακή βιολέτα και έλαιο ελεμί.
  • LUX Soft Touch Liquid Hand Wash : με τεχνολογία Silk Essence™ για μεταξένια επιδερμίδα και υπέροχο τριανταφυλλένιο άρωμα.
  • LUX Velvet Touch Hand Wash : με τεχνολογία Silk Essence™ για μεταξένια επιδερμίδα και άρωμα εμπνευσμένο από το έλαιο αμυγδάλου.

 

 

 

 

 

 

Πάντως η δική μου απορία είναι άλλη: πότε θα δούμε LUX Body Cream στην αγορά; Στην ερώτησή μου αυτή στο προχθεσινό LUX press launch η απάντηση που έλαβα ήταν… πονηρά χαμόγελα, άρα ετοιμαστείτε Lux Lovers!

 

 

16 Σχόλια
  1. Θυμάμαι τις παλιές διαφημίσεις του Lux που έπαιζαν καποτε στην τηλεόραση Ορνέλλα Μούτι, Ναστάζια Κίνσκι…. κι η Βουγιουκλάκη νομίζω είχε κανει μια διαφήμιση με Lux. Σαν παιδάκι λάτρευα την Ορνέλλα Μούτι και θυμαμαι ακόμα το σπηκάζ “Η Ορνέλλα Μούτι σαν Ιταλίδα έχει έμφυτη την αίσθηση της φινέτσας…. γι΄αυτό χρησιμοποιεί Lux!”

  2. @Stella: Πολυ αγαπημένο από τις stars εγχώριες και μη. Εγώ θυμάμαι και τη Μενεγακη και τη Βάνα Μπάρμπα στις μεγάλες της ομορφιές με το Lux!

  3. @Τζουλια εγώ θα έλεγα όχι μόνο body lotion αλλα και body spray αφού εχουν εξαιρετικά αρώματα θα ήταν τέλεια ιδέα να βγάλουν τα ανάλογα body spray😆

  4. @Julia ε, εντάξει… είναι και μια διαφορά γενιάς…. 😉

  5. Ένα από τα αγαπημένα αφρόλουτρα αφού όταν πλένομαι με αυτό όλοι με ρωτάνε τι άρωμα φοράω! Αλλά και η συσκευασία του πόσο πρακτική ευτυχώς την άλλαξαν. Ψηφίζω lux forever!!

  6. @stella:και εγώ είχα πραγματικά αγαπήσει τη διαφήμιση με την Ορνελα Μουτι. Τι καλλονή!! Και θυμάμαι αγόραζα δύο δύο τα Lux κάθε φορά που πήγαινα σούπερ μάρκετ με τη μαμά μου, επηρεασμένη από τη διαφήμιση.. Όταν βγει η Body cream θα μαι από τις πρώτες που θα τη δοκιμάσει

  7. Χαιρετε. Εχει καταφερει το LUX να εχει βγαλει αρωματα που διαρκουν στα αφρολουτρα του και να ειναι σαν να κανω αρωματοθεραπεια. Λατρεψα το πρωτο το μωβ Magical Beauty Liquid Hand Wash:αλλα και και το αφρολουτρο με την βανιλια
    Σιγουρα το body losion ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ οταν βγει
    Αγαπω lux

  8. Από τότε που ήμουν παιδί θυμάμαι πάντα LUX στο σπίτι μας! Και γω @Stella θυμάμαι την διαφήμιση με την Ορνελα Μούτι! Πόσο γοητευτική με τα πράσινα μάτια της, & σκέψου, τι πετυχημένη διαφημηση για να είναι ακόμα χαραγμένη στο μυαλό μας! Είμαι fun των προϊόντων LUX! Οικογενειακώς! Αγαπημένο μας αφρολουτρο από τα τελευταία είναι αυτό με το άρωμα ορχιδέας. Υπέροχο, πραγματικά! Και η υφή του, είναι βελούδινη, σαν το κόκκινο βαθύ χρώμα που έχει. Ανυπομονώ να βγει στην αγορά body lotion LUX
    xx

  9. Κάτι που θα ήθελα να συμπληρώσω: πολύ καλή η ιδέα για υγρό σαπούνι χεριών LUX! Μπράβο για τη σκέψη, γιατί πολλές φορές γέμιζα το δοχείο για τα χέρια στο νιπτήρα από το LUX αφρολουτρο, με το υπέροχο άρωμα!
    xx

  10. Θα σπεύσω να αγοράσω τα κρεμοσάπουνα! Όσο για τα νέα αρώματα, δεν νομίζω ότι θα με αποσπάσουν από τo αγαπημένo μου Magical Beauty.

  11. Hand wash με τριανταφυλλο ουαου super θα το παρω αμεσα

  12. Ψηφίζω το Adore Forever σαν γνήσιο bb girl που αγαπά το μοβ!!! #gimme_all_the_purple_happiness 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  13. @JULIA και @STELLA πού τις θυμάστε αυτές τις διαφημίσεις ,καλέ;;;Εμένα η μνήμη μου τις έχει διαγράψει μάλλον…χαχαχα…πάω στο yt να τις αναζητήσω….
    @AMALIA το magical beauty το αγαπώ κι εγώ….
    @SOFIA MARGA αυτό με το δοχείο του κρεμοσάπουνου και το αφρόλουτρο το κάνω κι εγώ…χαχαχα….

  14. @Celia μου, δε μπορείς να φανταστείς τι υπέροχη αίσθηση αρώματος έχουν τα χέρια μου από το Love Forever LUX ..! οπότε, καταλαβαίνεις! 💝

  15. Με ταξιδεύουν τα αρώματα LUX! Αφού να φανταστείτε όταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ κάθομαι σαν την χαζή ποοοοοση ώρα και τα μυρίζω… τις περισσότερες φορές παιρνω την βανίλια αλλά σιγουρα θα δοκιμασω το τριανταφυλλο!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.