Beauty News: Η νέα σειρά περιποίησης Love BEAUTY and PLANET.

 

 

Αγάπη στην ομορφιά και στον πλανήτη. Ξεκάθαρο και το όνομα και το μήνυμα του νέου brand ομορφιάς, που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του και στη χώρα μας.

 

Προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά τα οποία θα εμπλουτιστούν για να γίνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς για όσες αγαπούν να φροντίζουν τον εαυτό τους με συνείδηση και προς το περιβάλλον.

 

 

 

-Όλα τα Love Beauty and Planet προϊόντα είναι Cruelty Free και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA (people for the ethical treatment of animals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούμε πειράματα σε ζώα και κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει ζωικά συστατικά και δεν έχει εκμεταλλευτεί ζώα κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

 

-Όλα μας τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 90% και πάνω και οργανικά ελαία, όπως το έλαιο καρύδας, ενώ όλα τα αρώματα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Παράλληλα όλες οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99%.

 

Θέλοντας να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα,ι όλα τα μπουκάλια να είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και επίσης πλήρως ανακυκλώσιμα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες από τις σειρές που αν και είναι environment friendly δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε θηλυκές και άκρως ευωδιαστές μυρωδιές:

 

Ροζ Τριαντάφυλλο και Βούτυρο Muru Muru για το σώμα και τα μαλλιά

 

Βασικές νότες το ροζ τριαντάφυλλο και το οργανικό βούτυρο muru muru. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών περιλαμβάνει το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα Blooming color, σχεδιασμένα να προσφέρουν υγιή λάμψη και προστασία στα βαμμένα μαλλιά, με άρωμα από φρέσκες νότες τριαντάφυλλου. Στη σειρά περιποίησης για το σώμα βρίσκουμε το Bountiful Moisture αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος Delicious Glow καθώς και το scub απολέπισης.

 

 

Ylang Ylang και Έλαιο Καρύδας για τα μαλλιά και στο σώμα

Από τις νήσους Κομόρες έρχονται τα κίτρινα λουλούδια αυτής της σειράς με μια νότα πούδρας που θυμίζει γιασεμί και νότες φρούτων και μπαχαρικών.Τα σαμπουάν και conditioner Hope & Repair που περιέχουν Ylang Ylang και έλαιο καρύδας, έχουν σχεδιαστεί για ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ μάσκα 2’ με οργανικό έλαιο καρύδας τα θρέφει και τα αναδομεί. Για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα στο ντους επίλεξε το Tropical Hydration Αφρόλουτρο που περιέχει αγνό έλαιο καρύδας, και άνθη ylang ylang.

 

 

 

Βούτυρο Καριτέ και Σανδαλόξυλο για το σώμα και τα μαλλιά

Με το έλαιο του σανδαλόξουλου από την Αυστραλία και το βούτυρο καριτέ, η σειρά αυτή περιποιείται και ενυδατώνει Το σαμπουάν και το conditioner Purposeful Hydration είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαλλιά με ευαισθησία στην ξηρότητα αλλά και για όσες έχουν σπαστά μαλλιά ή μπούκλες. H σειρά αυτή περιποιείται τα μαλλιά  και τους χαρίζει απαλότητα και ένα αρμονικό άρωμα με κρεμώδεις νότες βαλσάμικου.  Για τη φροντίδα της επιδερμίδας  το αφρόλουτρο Majestic Moisture, ενυδατώνει βαθιά, η κρέμα σώματος Shea Velvet  προσφέρει μεταξένια απαλότητα ενώ η λοσιόν σώματος με την ανάλαφρη σύνθεσή της θρέφει την επιδερμίδα με αισθησιακό άρωμα σανδαλόξυλου.

 

 

 

Νερό καρύδας και άνθη μιμόζας για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο

Ξεκινώντας από το εξωτικό Μαρόκο, το δυνατό και πλούσιο άρωμα της μιμόζας ενισχύεται με το άρωμα κανέλας – μελιού και τις φρουτώδεις νότες βατόμουρου Το σαμπουάν και το conditioner Volume and Bounty είναι ιδανικά για όσες θέλουν  περισσότερο όγκο αφού αναζοωγονούν τα λεπτά και άτονα μαλλιά. Το νερό καρύδας που περιέχουν βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών και τους δίνει λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Στη σειρά αυτή βρίσκουμε και το ήπιο gel καθαρισμού προσώπου που ενυδατώνει φυσικά την επιδερμίδα και απομακρύνει ρίπους και λιπαρότητα ενώ η εύκολη στη χρήση μάσκα προσώπου είναι μια άμεση δόση ενυδάτωσης και φρεσκάδας. Τη σειρά ολοκληρώνει το αφρόλουρο Radical Refresher.

 

 

 

Δεντρολίβανο και Vetiver για πρόσωπο και μαλλιά

Το Vetiver έρχεται από τη μαγική Αϊτή και προσφέρει  αναζωογόνηση ενώ το οργανικό δενδρολίβανο συμβάλει στην καθημερινή  αποτοξίνωσηΤο σαμπουάν και το conditioner Delightful Detox ιδανικά για λιπαρά μαλλιά, καθαρίζουν απαλά και χαρίζουν όγκο ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τους ρύπους που τα βαραίνουν. Tο gel καθαρισμού προσώπου με έλαιο τεϊόδεντρου & vetiver απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και φρέσκια. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, η Rapid Reset μάσκα αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και απαλή.

 

 

 

 

Οι τιμές των προϊόντων ξεκινούν από 3,5 έως περίπου 10Ε.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Πολύ ωραία φαίνονται! Πολλές σειρές, μεγάλη γκάμα προϊόντων, ωραίες συσκευασίες και ενδιαφέροντα αρώματα (τουλάχιστον έτσι “ακούγονται” τα έχετε μυρίσει;)
    Πολύ καλές και οι τιμές τους.
    Πού τα βρίσκουμε;
    Ευχαριστώ!

  2. Τα είδα χθες στoν HC και στον ΑΒ αμεσως μου τράβηξαν την προσοχη😁Και βλέπω σημερα στο ΒΒ αθρο αφιερωμένα σε αυτα!!Τι να πω μετα απο αυτο😆

  3. @BIKY: Βίκυ μου θα τα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών και μεγάλα Super Markets.

  4. @SofiaT: Μα ήταν δυνατόν να “ξεφύγουν” από σένα αυτά ειδικά τα environment conscious προιόντα; Άσε που με πρόλαβες κιόλας και απάντησες και στη Βίκυ!!

  5. Πολύ ωραία προϊόντα! Ξεχώρισα αυτά με το Ylang Ylang και έλαιο καρύδας
    xx

  6. Η επόμενη αγορά μου σε δύο τρεις μέρες που θα πάω σούπερ μάρκετ.. Φιλικά προς το περιβάλλον και με τόσο φιλικές τιμές? Είμαι φαν τέτοιων προϊόντων! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!

  7. Ευχαριστώ πολύ! Θα τα αναζητήσω άμεσα!

  8. Τελειες συσκευασιες και φιλικα προς το περιβαλλον super. Αυτα με την καρυδα θα παρω , λατρευω καρυδα.

  9. Η σειρά με Βούτυρο Καριτέ και Σανδαλόξυλο δεν θα μου ξεφύγει!

  10. Πήρα τα προ’ι’όντα από την σειρά Ylang Ylang και Έλαιο Καρύδας για τα μαλλιά και στο σώμα…ένα θα σας πω…την επόμενη πήγα και τα αγόρασα πάλι να τα έχω στο ντουλάπι….

  11. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά και οι τιμές δελεαστικές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.