Are you a Mac Lover? Αγοράζεις και Κερδίζεις!

 

Με ένα lunch στο πανέμορφο Four Seasons Astir Palace Hotel στη Βουλιαγμένη η Mac λάνσαρε και επίσημα το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών  M·A·C Lover  που δε νομίζω να αφήσει ασυγκίνητη καμία από μας τις “mac lovers”.

 

Η M·A·C Cosmetics βασίζεται στη σχέση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τον κόσμο, η οποία είναι μία σχέση αγάπης και τα επίπεδα στα οποία κατατάσσεται η πιστή fan και είναι ανάλογα με τις ετήσιες αγορές της,  είναι εμπνευσμένα από αυτή τη σχέση: Are you, Lover, Seduced, Devoted, ή Obsessed? 

 

Σε κάθε στάδιο λοιπόν αυτής  της σχέσης,  έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώνετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει από τις αγορές σας, μέσα στο ημερολογιακό έτος, όπου για κάθε 1 ευρώ αγορών λαμβάνετε 1 πόντο.

 

 

 

Τα δώρα προς εξαργύρωση είναι best-sellers της μάρκας, όπως μολύβι ματιών, σετ μολύβι χειλιών και κραγιόν και σετ παλέτα σκιών με πινέλο. Εκτός όμως από τα δώρα εξαργύρωσης, οι λάτρεις της μάρκας θα έχουν πολλά ακόμα προνόμια, όπως δωρεάν υπηρεσία μακιγιάζ, δώρο γενεθλίων,(nice!) preview nights για συλλεκτικές συλλογές πριν κυκλοφορήσουν, συμμετοχή σε events με influencers, ακόμη και κλήρωση για συμμετοχή σε fashion shows backstage, ανάλογα με το επίπεδο που ανήκουν.

 

Τα προνόμια και οι πόντοι ισχύουν για ένα ημερολογιακό έτος και για φέτος η M·A·C Cosmetics αναγνωρίζει τους πόντους από τις αγορές που έχετε κάνει, αναδρομικά, δηλαδή από 1/1/2019. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια του M·A·C Lover, θα βρείτε στα καταστήματα και online.

 

Στιγμιότυπα από το πρόσφατο  Mac event στην πανέμορφη Αθηναική Ριβιέρα στο Four Seasons Astir Palace.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Θα πω και εγω ξανα για τις συμπτωσεις που γινονται στο bb
    Xθες ανεβηκα στο The Mall μονο και μονο να βρω ενα προιον που ηθελε η κορη μου για τα ματια και ειχε εξαντληθει στην Ερμου
    Πριν παω ομως ειχε κανει ηλεκτρονικα την εγγραφη της στην M·A·C Cosmetics και οι ποντοι της μετα την αγορα ηταν γεγονος
    Βεβαια ηταν ηδη εγγεγραμμενη και πιστευω οτι αναδρομικα οι ποντοι της καταχωρηθηκαν
    Εχω να προσθεσω οτι εχει καποια προιοντα τοσο καλα που βρισκεις και σε αλλες εταιρειες αλλα οχι τοσο αποτελεσματικα

  2. Τέλειο το event και πολύ καλό το πρόγραμμα των πόντων ως επιβράβευση για εμάς τις Mac lovers💟

  3. Ανήκω κι εγώ στις Mac lovers! Οπότε, πολύ καλή ιδέα το σύστημα πόντων! @Julia τέλειες οι φωτογραφίες, υπέροχο αυτό το μέρος!
    xx

  4. Η επιβράβευση πίστης από τις εταιρείες έπρεπε να είναι ο κανόνας… Μπράβο στους υπεύθυνους της MAC.

  5. Επιβραβευση ακουω με ποσους ποντους? Θα παω απο κοντα να μαθω , θελω να παρω και καποια πραγματα.

  6. Την έχω ”χτίσει” εγώ την MAC….είμαι Lover, Seduced, Devoted και Obsessed μαζί!!!

  7. Υπ’αρχει καμμία που δεν είναι maclover?Όχι,πείτε μου.

  8. Τέλεια πρωτοβουλία!!! Θα συμφωνήσω στο ότι όλες οι εταιρίες θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να επιβραβεύουν τις συχνές πελάτισσες τους!!!! ❤❤❤❤❤ μπράβο στην MAC!!!! ❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.