Anastasia Soare. H γυναίκα πίσω από τα τέλεια φρύδια των celebrities.

 

 

 

«Βασίλισσα των φρυδιών». Έτσι αποκαλούν την διάσημη και πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Anastasia Soare που γεννήθηκε το 1958 στην Κονστάνζα  της Ρουμανίας και έμελλε να ιδρύσει το brand “Anastasia Beverly Hills”.

 

Η ιστορία της μοιάζει με μυθιστόρημα από αυτά που θα έγραφε ο Sidney Sheldon ή  η Danielle Steel  και που μετά θα γινόταν και μίνι σειρά για την τηλεόραση με κεντρικό θέμα  φυσικά το “from rags to riches”,  ή από τη απόλυτη φτώχια,  στα απίστευτα πλούτη.

 

Μοναχοπαίδι, η Anastasia  έχασε τον πατέρα της σε ηλικία μόλις 12 ετών.  Η μητέρα της με δυσκολία την μεγάλωσε μόνη της στην σκληροπυρηνικά κομουνιστική τότε Ρουμανία.  Στα 25 της παντρεύτηκε τον καπετάνιο σύζυγό της και λίγο αργότερα απέκτησε την κόρη της. Εκείνος, το 1986 σε ένα ταξίδι με το πλοίο του στην Ιταλία, ζήτησε πολιτικό άσυλο στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών και έφυγε για την Αμερική. Πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια μέχρι που το 1989 τελικά δόθηκε άδεια από τις Ρουμανικές αρχές στην 32χρονη Anastasia και την κόρη της να τον ακολουθήσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Los Angeles.

 

 

 

 

 

Αν και στη πατρίδα της είχε σπουδάσει Ιστορία και Αρχιτεκτονική,  μιλούσε ελάχιστα αγγλικά και έτσι φτάνοντας  στο Los Angeles έπιασε δουλειά ως αισθητικός όπου σύντομα ανέπτυξε τη δική της τεχνική φρυδιών.  «Σχημάτιζα τα φρύδια των πελατισσών μου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου τους αλλά και τη φυσική κλίση του ίδιου του φρυδιού» έχει δηλώσει η ίδια.

 

Το πελατολόγιό αλλά και η φήμη της μεγάλωσαν όταν αποφάσισε να νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στο Beverly Hills και να παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού προσώπου, αποτρίχωσης και σχηματισμού φρυδιών. Το 1997 δημιούργησε τη ναυαρχίδα της το Ινστιτούτο Ομορφιάς Anastasia Beverly Hills στον διάσημο δρόμο του LA, Bedford Drive με πελάτισσες όπως η Cindy Crawford, η Naomi Campbell, η Faye Dunaway η Jennifer Lopez κ.α.

 

 

 

 

 

Λίγο αργότερα ίδρυσε την εταιρία καλλυντικών Anastasia Beverly Hills ξεκινώντας φυσικά από εξειδικευμένα προϊόντα για τα φρύδια. Η γκάμα της εμπλουτίστηκε και σήμερα τα προϊόντα βρίσκονται σε περίπου 2.000 καταστήματα του κόσμου και φυσικά στα Sephora.

 

To 2016 η  Anastasia δήλωσε ότι της ανήκει το 100% της επιχείρησης της, που εκτιμάται από οδηγό Forbes στο 1 δις δολάρια.  Kαι έτσι η μικρή ορφανή πρόσφυγας Anastasia από την Κοστάνζα της Ρουμανίας είναι πλέον μια δισεκατομμυριούχος και διάσημη επιχειρηματίας. The End.

 

Παρακάτω κάποια τα νέα προϊόντα Anastasia Beverly Hills για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019.

 

 

Dip brow Gel

Gel φρυδιών πλούσιο σε pigments με αδιάβροχη, long-wear φόρμουλα για  πιο τονισμένα φρύδια με τέλεια κάλυψη και βαθιά απόχρωση. Η μοναδική του φόρμουλα μένει πάνω στα φρύδια και τους χαρίζει όσο όγκο επιθυμείτε, αφήνοντάς με ένα ματ, ομοιόμορφο τελείωμα.

Διαθέσιμο σε 11 αποχρώσεις

 

 

 

 

Riviera Palette

Νέα παλέτα που περιλαμβάνει ματ και μεταλλικές σκιές με αποχρώσεις που ακροβατούν ανάμεσα στις αστραφτερές αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων και σε ζωηρά pop χρώματα. Η φόρμουλα είναι ιδιαίτερα πλούσια σε pigments με υψηλή απόδοση χρώματος ενώ οι μεγάλη γκάμα αποχρώσεων σάς δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε πολλά στυλ μακιγιάζ, από ήσυχα θερμά και ψυχρά looks μέχρι έντονες λάμψεις και μυστηριώδη, glam smoky eyes.

Περιλαμβάνει 14 αποχρώσεις

 

 

 

 

Loose Highlighter

Highlighter σε μορφή πούδρας με ιριδίζοντα μικρο μόρια πέρλας που δίνουν λάμψη και κολακεύουν την επιδερμίδα με φίνα ελαφριά φόρμουλα. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις

 

 

 

 

Τα προϊόντα Anastasia Beverly Hills είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece.

 

 

 

 

 

Αγαπώ τις αληθινές ιστορίες και ξέρω καλά ότι τις αγαπάτε και εσείς. Σήμερα λοιπόν και για λίγες μέρες σας αποχαιρετώ με αυτή την ιστορία που εμένα τουλάχιστον με γέμισε ελπίδα και έμπνευση.

 

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε άλλη μια αληθινή ιστορία, ίσως την πιο σπουδαία Ιστορία που γράφτηκε ποτέ, αφού πρόκειται για την Iστορία της Απόλυτης Αγάπης. Μακάρι η Δική Του Ιστορία, να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με Αγάπη και Ελπίδα.

 

Καλό μας Πάσχα bb girls.  ‘Till we meet again.

 

 

14 Σχόλια
  1. Υπέροχα προιόντα! Τα είχε και παλιότερα η sephora κι απορώ γιατί τα σταμάτησαν. Ευτυχώς ξανάρχονται! Το μολύβι για τα φρύδια, αυτο που φωτίζει το τόξο και το εσωτερικό της κόγχης είναι, ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, από άποψη απόδοσης και απόχρωσης. Πολύ χαίρομαι!

  2. Και ναι, φυσικά ….(η χαμένη στο διάστημα aka Stella)…… Καλό Πάσχα σε όλες και όλους και Καλή Ανάσταση στις ζωές και τις ψυχές μας!

  3. Τελικά αν έχεις άστρο και ταλέντο φυσικά πολλά πετύχαινεις!! Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ιστορίες, δείχνουν ότι η ζωή μιμείται τα παραμύθια! Καλό Πάσχα σε όλους μας και να περάσουμε όμορφα και αγαπησιάρικα!! 💚❣️

  4. Ποσο υπεροχη ιστορια, τελικα ολα γινονται αρκει να το θες πολυ, ευχομαι καλες γιορτες ,καλο πασχα σε ολους

  5. Τι υπέροχη ιστορία!!! Τι δημιουργική γυναίκα!Ναι, @Julia μου, λατρεύουμε όλες αυτές τις ξεχωριστές, αληθινές ιστορίες… Καλό Πάσχα σε όλα τα bbgirls, με υγεία και αγάπη!
    xx

  6. Δουλεια+ταλεντο+σωστη στιγμη=Επιτυχια …Καλο πασχα!!!και καλη Ανασταση σε ολους!!!!

  7. Πολύ ωραία ιστορία.Καλό Πάσχα αγαπημένες μου!
    Μουτςς

  8. Υπεροχη ιστορια αλλα ελπιζω η μοδα με τα φρυδια τυπου Star Trek να φυγει γιατι εχω αρχιζει να απορω με κατι φρυδια που βλεπω στο δρομο!!!Ας επιστρεψουμε στη φυσικοτητα!!!

  9. Ενδιαφέρουσα ιστορία, από αυτές που σου επιτρέπουν να πιστεύεις στα θαύματα…
    Καλό Πάσχα με υγεία!

  10. @ELEFTHERIA Αυτό ξαναπεστο! Βλέπεις όμορφες, νέες κοπέλλες κι είναι μ΄αυτα τα φριχτά φρύδια, όχι απλά star trek… Διαόλοι σκέτοι είναι, σα να βγήκαν από σατανιστικές τελετές! Θα βλέπουν μερικά χρόνια μετά τις φωτο τους και θα φρίττουν!

  11. To πιο αστείο σχόλιο μακράν για την Αnastasia το είπε ένα αγόρι σε μια παρέα τα Χριστουγεννα που προσπαθούσαν να του πουν περιληπτικά την ιστορία της (μια φτωχιά κοπέλα από τη Ρουμανία στο LA που ξεκίνησε με το να φτιάχνει φρύδια στις κυρίες) κι αυτός αναφώνησε με φυσικότητα <>…ντόινγκ ντόινγκ…
    Καλή Ανάσταση να έχουμε ,κορίτσια μου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) & καλό και χαρούμενο Πάσχα!!

  12. Καλέ, δεν είπα τι είπε…ό,τι να ‘ναι….αναφώνησε που λέτε με φυσικότητα “δλδ, η Anastasia είναι κάτι σαν την Τέτα Καμπουρέλη της Ελλάδας” 🤩🤩🤩🙄😯😝😜😛🤪🤪

  13. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της και τα ‘εχω βάλει στο στόχαστρο μου!!Μ ου αρέσει πάρα πολύ το χρώμα των μαλλιών της επίσης.

  14. Υπέροχη ιστορια!!!! Μπράβο της που από το “τιποτα” κατέληξε να κάνει τόσα πολλά μόνη της! Πραγματικά θαυμάζω αυτές τις γυναίκες… υπέροχα τα προϊόντα της εταιρείας που δημιούργησε! 💙💚❤💛💜💚❤💙💛💜💚❤💙💛💜💚💛❤💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.