Met Gala 2019: Beauty Looks και μακιγιάζ extraordinaire!

 

Και αφού είδαμε χθες κάποιες από τις πιο extravagant εμφανίσεις στο ροζ χαλί του Met Gala σειρά έχουν τα beauty looks αφού και εκεί οι celebrities έβαλαν τα δυνατά τους και μας γέμισαν εικόνες.

 

Βλεφαρίδες όπως ποτέ ξανά, hair styles που αψηφούν το νόμο της βαρύτητας, glitter τόσο όσο δεν παίρνει άλλο, διαμάντια στο κεφάλι, μαλλιά σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, το φετινό θέμα «Notes of Fashion» έδωσε μεγάλη έμπνευση και σε make up artists και σε hair stylists, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Όταν φοράς αυτό το headpiece δεν χρειάζονται πολλές φλυαρίες. Σωστά λοιπόν έπραξε η Emily Ratajkowski και το μακιγιάζ της βασίστηκε σε σχεδόν διάφανο δέρμα και χείλη και υπέροχες μακριές βλεφαρίδες.

 

 

Όχι ένα απλό χτένισμα με πλαϊνά κοτσιδάκια. Sleek στην κορυφή και δυο τεράστιοι μαλλιαροί θάμνοι στα πλάγια που θυμίζουν τα pom- pom που κρατούν οι μαζορέτες. Ακόμα και έτσι η Ciara είναι καλλονή. Στο event εντυπωσίασε με τη μεγαλύτερη άφρο περούκα που έχουμε δει.

 

Ciara No 1

 

 

Ciara No 2

 

 

Πόσες bling καρφίτσες και hair pins χωράνε στο Gucci κεφάλι της Ashley Graham? Ιδέα για καλοκαιρινές εμφανίσεις και όσες έχουν μακριά μαλλιά.

 

 

 

Δυο ντελικάτα κρυσταλλάκια στην εσωτερική γωνία των ματιών και βλεφαρίδες με butterfly effect,έντονο smoky eye και nude το υπόλοιπο πρόσωπο. Υπέροχη, η Sara Sampaio,  VS angel.

 

 

 

 

Lady Gaga και αυτό σημαίνει “ζωντανή pop art”. Μικροί ξανθοί φιόγκοι στο κεφάλι, τεράστιος φούξια φιόγκος στα μαλλιά, ασορτί φυσικά και το κραγιόν σε φούξια απόχρωση, αλλά εκεί που μείναμε άφωνοι ήταν με τις βλεφρίδες που σχεδόν σε τρόμαζαν και θα μπορούσαν να είναι και επικίνδυνες αν δεν κρατούσες τις κατάλληλες αποστάσεις από το κεφάλι της Lady.

 

 

Το άκρων άωτον της chic εκλεπτυσμένης εμφάνισης με αέρα old Hollywood και κάτι από Audrey Hepburn. Cat eye βλέμμα,  λαμπερή αψεγάδιαστη επιδερμίδα, υπέροχο pixie cut. Μπράβο στη Bella Hadid.

 

 

 

 

Mια πορτοκαλί γραμμή κατά πλάτος του προσώπου και κίτρινο κραγιόν. Το λες και minimal το μακιγιάζ της CaraDelevingne.

 

 

Υπέροχα glitter βλέφαρα σε ταιριαστή απόχρωση με τις αληθινές ορχιδέες στα εντυπωσιακά φυσικά άφρο μαλλιά της πανέμορφης Zoe Saldana. To μακιγιάζ έγινε με προιόντα Charlotte Tilbury.

 

 

 

 

Tα 60’ς inspired μαλλιά (biiiig hair…) φαίνεται να προτίμησαν και η Lily Collins και η Dua Lipa

 

Dua Lipa

 

 

Lilly Collins

 

 

Πιο 80’ς inspiration η  Chloë Grace Moretz, με μακριές μπούκλες, ασημένια σκιά και ματ κραγιόν.

 

 

Με αυτό το headpiece αλλά και το συγκλονιστικό diamonds- are – a – girls- best-friend- μενταγιόν στο λαιμό της η JLo έκανε όπως πάντα το all time classic bronze μακιγιάζ της και άπλωσε και μια μοβ σκιά στα μάτια (ταιριαστή με την πέτρα του μενταγιόν). Μη το κάνουμε θέμα, αλλά το διαμαντένιο μενταγιόν ήταν Harry Winston και η μοβ -μπλε πέτρα από ζαφείρι ήταν όλα κι όλα 65 κόμα κάτι, καράτια. (να θυμηθώ να τη ρωτήσω αν το μενταγιόν είναι δικό της ή το δανείστηκε για τη βραδιά.)

 

 

 

 

 

Υπέροχα τα ruby lips της Cardi B εδώ που τα λέμε. Δια χειρός της make up artist Erika La Pearl  με προιόντα Pat McGrath Labs.

 

 

 

H Lupita είναι μια κατηγορία από μόνη της. Ο, τι και να πω φτωχό θα είναι μπροστά σε αυτό που βλέπετε. Εδώ πάει το- μια εικόνα χίλιες λέξεις, αν και δεν μπορώ να αντισταθώ και να μη σχολιάσω τα καρφωμένα χτενάκια της κόμης.

 

 

 

 

 

Πόσο ωραίο, πόσο sleek, πόσο εκλεπτυσμένο το look της Candice Swanepoel. Υπέροχη αλογοουρά, τέλεια τα τουφάκια στο μέτωπο, υπέροχο bronze- glowing make up. Η ψήφος μου εδώ. (ζήλεψα, νομίζω θα πάω να αγοράσω μια μακριά αλογοουρά για το καλοκαίρι- ξέρετε αυτές που μπαίνουν πρόσθετα με κλάμερ. Είχα μια τέτοια, αλλά την κουτσούρεψα για να ντυθεί ο κύριος Ρωμανός Braveheart με μακριά μαλλιά φέτος της Απόκριες.)

 

 

 

Eίναι 20 ετών. Αν δεν εμφανιστεί η Kylie με μακριά μοβ μαλλιά, ποιά θα εμφανιστεί; Και να σας πω και κάτι;  Της πάνε υπέροχα.

 

 

 

 

 

Αφήνω τελευταία τη Celine γιατί ναι μεν είναι εντυπωσιακή και την αγαπώ, αλλά έχω να πω ότι πρέπει να απολύσει όλο το beauty team της. Είναι κρίμα να τη βλέπω με ένα τόσο αφυδατωμένο δέρμα, με ένα μακιγιάζ άκρως αποτυχημένο  που αντί να την αναδείξει, μάλλον την καταρράκωσε. Μαύρο «βαρύ» eyeliner που έδειχνε ακόμα πιο κουρασμένα τα ταλαιπωρημένα μάτια της, φρικτή επιλογή η απόχρωση της σκιάς, δεν αγγίζω καν αυτό το σχεδόν λευκό και dated lip gloss. Κρίμα μια γυναίκα 50 ετών να φαίνεται 15 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της.

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Απο οτι παρατήρησα οι περισσότερες ακουλουθησαν τα hair trend ss19 wet look (Kim) χρώματα unicorn η αδερφή της! Big hair,μακριές αλογοουρές κ.λπ Και οπως βλέπω οι βλεφαριδες όσο πάνε και μεγαλώνουν
    αυτο με βάζει σε σκέψεις μήπως πάω και αγοράσω τις μαγνητικές βλεφαριδες 😁Οποία τις εχει πάρει θα ηθελα την γνωμη της!
    @Τζουλια θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου για το μακιγιαζ της Σελίν αλλα πιστευω οτι η αφυδάτωση της επιδερμίδας της απο δίαιτα ,κακή διατροφή κ.λ.π δεν σώζεται με τίποτα όσο και κάλυψη να κανεις!
    Το μόνο σίγουρο που πρεπει να κάνει ειναι να αρχίσει να τρέφεται σωστά να πάρει κάποια κιλά για να αυξηθεί
    λίγο το κολλαγόνο της που εχει χαθεί τελείως! Και κακά τα ψέμματα μετα απο κάποια ηλικια χρειαζόμαστε κάποια κιλά …γιατι οταν αδυνατίσεις σε πολυ σε αυτές τις ηλικίες δείχνει τελείως χάλια το προσωπο😕

  2. @SofiaT: Επειδή ως γνωστό έχω δυο αριστερά χέρια, δεν εχω τολμήσει ακόμα τις μαγνητικές για να μη μου μείνουν οι δικές μου στο χέρι (χαχαχαχ). Προτιμώ να εμπιστεύομαι τους ειδικούς όπως και στα μαλλιά μου. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια- ίσως να το τολμήσω κάποια στιγμή 🙂
    Όσο για τη Celine -δεν επιτρέπεται όσο αδύνατη και να είναι και όσο και αν δεν τρέφεται καλά- να αφήνει το δέρμα της σε αυτή την κατάσταση. Πλέον, υπάρχουν δεκάδες ελαφριές επεμβατικές θεραπείες που μπορεί να κάνει για να δώσει μια λάμψη στο δέρμα της. Ασε αυτό το απαίσιο μακιγιάζ. Συνεχίζω να λέω ότι πρέπει να απολύσει όλο το beauty team της

  3. Μου άρεσαν πάρα πολύ η Bella Hadid-Bella όνομα και πράμα – η JLo που το μωβ είναι το αγαπημένο μου και της πάει τέλεια, αν και όλα της πανε, και η κοπέλα με την τέλεια μακριά αλογοουρά και το δύσκολο όνομα που δε θυμάμαι να το γράψω 😉Επίσης είδα καπου και τη Ναόμι Καμπελ που και αυτή ήταν εντυπωσιακότατη!! Τώρα για τη Celine Dion τι να πω! Έμοιαζε για μάνα, μη πω γιαγιά της JLo και ας έχουν κοντινή απόσταση στην ηλικία.. Julia να πω μια μικρή κακία? Αν αυτή είναι 50 ετών, τότε εμείς ειμαστε ακόμα στην κοιλιά της μάνας μας, μετά από αυτή την εικόνα.😉. Κρίμα.

  4. Η Céline δε μου άρεσε ούτε εμένα. Συμφωνώ με τη @Julia, πως ακόμα κι αν φταίει η διατροφή της κλπ, θα έπρεπε όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την εικόνα της, να κινηθούν αναλόγως. Θεϊκό το μακιγιάζ της Bella Hadid & πολύ ιδιαίτερα όμορφα τα μαλλιά της Ciara (No 1)
    xx

  5. Αυτό σκεφτόμουν κι εγω… Σιγα μην ειναι 50 η Celine! Το μαυρο της το χάλι έχει! Αν με τόσα μεσα που διαθέτει και τόσα λεφτά είναι σε αυτη την κατάσταση έχει δίκιο η Maryl. Να πάμε σε καλλιστεια!

  6. @Julia ειμαι ενα βήμα πριν πάω να τις πάρω αλλα και εγώ ενώ πιάνουν τα χέρια δεν το εχω με τις βλεφαριδες αν τολμήσω και τις πάρω ( τις εχω κρατήσει δυο φορές στα χέρια μου🤪)θα σου πω!!
    Καλα για το beauty team δεν διαφωνώ ούτε και για τις θεραπείες… αλλα πιστευω οτι σίγουρα κάνει γιατι στο δερμα της δεν διακρίνω κάποια ρυτίδα όσο φαίνεται στην φωτο,αυτο που διακρίνεται έντονα ειναι η αποστέωση του προσωπου …..γιατι οταν κρύβω με το χέρι την φωτο και αφήνω να φανεί απο την μύτη και κάτω το προσωπο όπου δεν φαίνεται το μακιγιαζ πάλι βλέπω ενα αδυνατισμένο -αποστεωμενο προσωπο.

  7. kαλημερα Διαλεξα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ . Θα δωσω ενα Μπράβο στη Bella Hadid. εξαιρετικη
    Οσο αφορα την CELLINE ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Ειναι δυνατον οταν εκτιθονται και εχει και ενα στρατο απο συμβουλους να βγαινει ετσι.
    Οσο για την επιδερμιδα της μου θυμιζει υναικες που δεν εχουν ουτε την ενημερωση ουτε τα χρηματα να αγορασουν καλλυντικα και μοιραια το προσωπο τους ειναι αφυδατωμενο και γερασμενο Εκεινη δεν εχει καμμια δικαιολογια και σιγουρα δεν ειναι 50 ετων

  8. @stella: ε, μα!! @sofiat: πέρα από την αδυναμία, εμένα μου έκανε εντύπωση η χαλαρωση του περίγραμματος του προσώπου της, που δεν περίμενα να τη δω σε star νέα σε ηλικία, αφού τα σημερινά 50 είναι τα αλλοτινα 35 και του δικού της βεληνεκούς.. Είναι σαν να έχει όλο το πρόσωπο πάρει πτωτική τάση

  9. @Rania: Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα! Πως ήταν κάποτε κάποιες γυναίκες στα χωριά που δεν πρόσεχαν και δεν είχαν καμία ενημέρωση και από τα 45-50 λόγω ήλιου και κούρασης φαίνονταν 65; Αλλά κι όμως Ράνια μου. Είναι 51 ετών, γιατί στο εξωτερικό δεν κρύβουν ηλικίες- και είναι και εύκολο να βρεις τη δική της ηλικία, είχε λάβει κάποτε μέρος στη Eurovision και ήταν κοριτσάκι.

  10. @maryl: Καλά η Naomi δεν είναι η Naomi. Είναι ο Dorian Gray. Όλες θα γεράσουμε και αυτή θα είναι ίδια.

  11. @Maryl2: Σιγά την κακία.. δίκιο έχεις. Αλλά, το ξαναλέω. Είναι κρίμα.

  12. @Stella: Είναι 51. Απίστευτο (για την εποχή και τα μέσα που έχει στα χέρια της) και όμως αληθινό.

  13. @SofiaT: Δεν το κάνεις, να μας γράψεις και την εμπειρία σου, μπας και πάρουμε και εμείς οι υπόλοιπες θάρρος; Εξ άλλου τίποτα πιο κολακευτικό για το πρόσωπο από τιος τέλειες μακριές βλεφαρίδες. Σε αλλάζουν εντελώς προς το καλύτερο!

  14. @Τζουλια θα το κανω😊 Πάντως ψάχνω τις για φωτο της Σελίν στο Ίντερνετ για το Gala δεν μπορω να κρύψω οτι απο σωμα πάντως σκίζει!!Με το ρουχο(κορμάκι) που φόραγε έδειχνε το καλογυμνασμένο σωμα της!!Λες να εχει επενδυση εκεί και όχι στο προσωπο😜

  15. Ωραίες εικόνες πράγματι! Φουλ έμπνευση, κάποιες υπέροχες, κάποιες αστείες αλλά καμία αδιάφορη. Αγαπημένη μου η Zoe Saldana. Απλά πανέμορφη. Για τη Celine τι να πω; Τελικά τα χρήματα δεν παίζουν τόσο ρόλο- όσο το να έχεις το γνώθι σαυτόν και να ξέρεις τι σου πηγαίνει.

  16. @ANASTASIA; Γράφω από υπολογιστή και δεν μπορώ να βάλω εικονίδιο με παλαμάκια σε αυτό που έγραψες! Πόσο, μα πόσο σωστό το σχόλιό σου!! (θυμήθηκα και την Χριστίνα Ωνάση τώρα, που έλεγαν ότι με όλα της τα δις, ήταν από τις πιο κακοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως..τα χρήματα δεν παίζουν τόσο ρόλο όσο το να ξέρουμε τι μας κολακεύει)

  17. Tzουλια το σικ και η αριστοκρατικη κομψοτητα δεν αγοραζονται με χρηματα
    Ειναι εμφυτα
    Εχω δει και ολες νομιζω οτι εχουμε δει γυναικες που φαινεται στο προσωπο και στο ντυσιμο τους το στυλ και κομψοτητα τους

  18. Βella Hadid, σικ και διαχρονικό το look…
    H Kylie κούκλα…
    Η Celine νομίζω πως βρίσκεται στα όρια της ανορεξίας…κρίμα…και δείχνει πραγματικά κατά πολύ μεγαλύτερη.
    Όσο για τη Gaga -το έγραψα και χτες- έχει αναγάγει τον όρο show σε άλλο level!!

  19. Η Celine αν δεν βάλει κανένα κιλό δεν διορθώνεται με τίποτα το πρόσωπό της,έχει στεγνώσει τελείως.Η Emily Ratajkowski μου άρεσε πολύ.
    Μουτςς

  20. Καντισ και Μπέλλα τέλειες όλα τα λουκ ωραία όμως

  21. Δείτε στο 10.00 όλη την οικογένεια να ποζάρει απαστράπτουσα.

  22. Ciara και πάλι Ciara, και για τις δύο εμφανίσεις!

  23. Κάποια make up looks ήταν πολύ όμορφα,Bella Hadid,Chloe,Dua Lipa.Πολλά άλλα είναι μόνο για το show.Mου άρεσαν και τα μαλλιά της Chloe Moretz.To makeup της celine dion,συμφωνώ με την Julia,είναι απαίσιο.Το γενικό της LOOK μου άρεσε αλλά δεν έιχα δει το μακιγιάζ της.Την κατέστρεψε πραγματικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.