To σκουφάκι για τέλεια, υγιή μαλλιά.

 

Γράφω σκουφάκι και μπορεί να σκεφτείτε ότι μιλάω για κανένα μάλλινο σκούφο (ή crochet για να είμαστε και in tune with fashion) αφού ο φετινός καιρός με χιόνια στα ορεινά τον Μάιο,  δεν έχει ξαναγίνει.

 

(δύσκολο να μη σχολιάσω τον καιρό, αφού πάλι ακούω για βροχές το ΣΚ)

 

Λοιπόν όχι, δεν μιλάω  για τέτοιο σκουφάκι, αλλά για beauty σκουφάκι και πιο συγκεκριμένα για ένα σκουφάκι που θα καλυτερέψει την κατάσταση των μαλλιών μας. Διότι αν ο καιρός δεν επιτρέπει τα πολλά πέρα δώθε και τα open air bars το ΣΚ ας κάνουμε τουλάχιστον μποτέ,  με μια ωραιότατη θερμαινόμενη μάσκα μαλλιών.

 

Η Dream Long Hοt Μask,  ανήκει στην οικογένεια της Elvive by L’Oreal Paris και φέρνει ένα τύπου μίνι κομμωτήριο στο μπάνιο μας,  αφού οι μάσκες βαθιάς περιποίησης αλλά και οι θεραπείες μαλλιών λειτουργούν πιο αποτελεσματικά με θερμότητα με τη βοήθεια των επαγγελματικών μηχανημάτων ατμού των κομμωτηρίων.

 

 

 

Εδώ δε θα χρειαστεί να πάμε στο κομμωτήριο θα γίνουν όλα στο σπίτι.Το πακετάκι περιλαμβάνει δυο προϊόντα:

 

  1. Την Hot Mask, δηλαδή ένα balm με φόρμουλα εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και καστορέλαιο για εντατική θρέψη στις ίνες των μαλλιών.
  2. Ένα σκουφάκι εμπλουτισμένο με θερμαντικό έλαιο

 

Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ εύκολος.

 

  • Λουστείτε και στεγνώστε με πετσέτα τα μαλλιά σας.
  • Χτενίστε τα μαλλιά σας , ανοίξτε το section 1 του πακέτου και απλώστε τη μάσκα.
  • Σηκώστε τα μαλλιά σας ψηλά στο κεφάλι σας.
  • Ανοίξτε το section 2, φορέστε το σκουφάκι από την πλευρά που περιέχει το θερμαντικό έλαιο και κάντε απαλό μασάζ (πάνω από το σκουφάκι) για 2-3 λεπτά.
  • Αφήστε το να δράσει μόνο του άλλα 10 λεπτά και μετά ξεβγάλτε πολύ καλά τα μαλλιά.

 

 

 

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Το πακετάκι που περιλαμβάνει τη μάσκα και το σκουφάκι, κοστίζει 3,99Ε οπότε και να μην σας αρέσει τελικά, δεν έγινε και τίποτα.

 

 

Κάνοντας που λέτε λίγη  έρευνα έπεσα σε κάτι παλαβές beauty εφευρέσεις του παρελθόντος όπως αυτή στη φωτογραφία παρακάτω. Γύρω στα late 60’s early 70’s,  είχε βγει ένα τύπου κράνος- σκάφανδρο – κουκούλα, που το περνούσες πάνω από το κεφάλι και μετά μπορούσες να κάνεις ντους χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ, ή τα 60’ς bouffant μαλλιά σου. Σε καλό να μου βγει, γέλασα πολύ σήμερα.

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται! Στάνταρ κάνει καλό η θερμότητα στα προιόντα κατά τη διάρκεια του μπάνιου!

  2. @Stella: Βέβαια, εισχωρούν τα πάντα καλύτερα, εκεί που πρέπει. Και μου αρέσουν αυτού του τύπου τα προιόντα σε προσιτές τιμές που λειτουργούν κάπως σαν samples. Σου αρέσει το ξαναπαίρνεις, δεν σου αρέσει δεν έγινε και κάτι.

  3. @Julia Ασυζητητί ! Εμενα μου αρέσουν και τα προιόντα που μπορείς να εφαρμόζεις ταυτόχρονα, ενω κάνεις και κάτι άλλο, καλή ώρα..γιατί τελικά καμμια μας δεν έχει το χρόνο να περιμένει….

  4. Η τελευταία φωτογραφία όλα τα λεφτά!! Η καλύτερη που είδα σήμερα!😊😊😊! Τη μάσκα θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε, έχω κάνει τα μαλλιά μου “πειράματοζωα” σε πολλά προϊόντα(όπως και το πρόσωπο μου) και μπορώ να πω ότι μου έχει βγει σε καλό!

  5. @Maryl: Και όχι μόνο αυτό, αλλά η συγκεκριμένη είναι και ιδανική για μακριά μαλλιά που ταλαιπωρούνται. Η μάρκα μάλιστα λέει ότι τα βοηθάει και να μακρύνουν, αλλά εγώ είμαι δύσπιστη σε αυτά τα claim. Σίγουρα όμως τα περιποιείται σε βάθος. Θα την κάνω το ΣΚ.

  6. Εγώ πάντως το κατάλαβα αμεσως χιχιχιχιιχ😉Το εχω πάρει και μπορω να πω οτι παίρνει 👍 απο εμένα!!
    Γενικά τα beauty gadgets μου αρέσουν πολυ!!
    @Τζουλια πιστευω αυτο που λέει οτι βοηθάει να μακρύνουν τα μαλλια ειναι λόγο του καστορελαιου😀
    Καλα με την τελευταία φωτο καπέλο σκουφάκι….γέλασα πιο πολυ εγώ γιατι σημερα που γύρισα απο το νοσοκομειο έκανε η μαμά μου εγχείρηση καταρράκτη της είπε ο γιατρός να προσέξει να μην βρέξει το ματι της!Η μαμά μου που εχει μανία να λούζεται μερα παρά μερα έφριξε πως θα λουσω τα μαλλια μου?της απαντάω εγώ καλα δεν τρέχει και τίποτα τραγικό να μην τα λούζεις τόσο συχνά κάνε λίγο υπομονή !
    Ερε και να ήξερα αυτη την εφεύρεση!!!Χρυσες δουλειές θα έκανα!!Θα έστηνα περίπτερο εξω απο το οφθαλμολογικό και θα πούλαγα τρέλα 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

  7. Tην πήρα την hot mask…πήρα δύο κιόλας…η αλήθεια είναι πως την άφησα λίγο παραπάνω γιατί ξεχάστηκα…άσε που δεν είχα καταλάβει πως το σκουφάκι είναι ”θερμαινόμενο”….μια φορά το έκανα αλλά το μαλλί μου -τρίτη μέρα τώρα- είναι πάάάάρα πολύ απαλό…

  8. Νο ιζω οτι μου αρεσει αρκετα σαν ιδεα κ αφου ειναι κ οικονομικο σιγουρα θα το δοκιμασω κ θα σασ πω εντυπώσεις! @Τζουλια μου να εισαι καλα γελασα πολυ με την τελευταία φώτο. ….

  9. Θα το δοκιμάσω κι αυτό.Όσο για την εφεύρεση θα πούλαγε τρελά τώρα που βρέχει.Το έκανα εικόνα.Όλες στο δρόμο με το σκάφανδρο 😛 😛 😛
    Μουτςς

  10. Μου ακουγεται σουπερ και ειναι και οικονομικη τελειαα

  11. Θα την ψάξω άμεσα, ειδικά μετά το κάψιμο που υπέστησαν τα μαλλιά μου κατά την περιφορά του Επιταφίου. Ευτυχώς με έσωσε το κατσαρό και δεν είναι εμφανής η απώλεια…

  12. Καινοτομία! Ύστερα από την εμπειρία της @Maryl μάλλον, κι εγώ θα το δοκιμάσω.
    xx

  13. @Amalia: Τι είπες τώρα?? Αυτός είναι μονίμως το τρόμος μου και στον Επιτάφιο και στην Ανάσταση!!

  14. @AMALIA αλήθεια;;;Πήρε φωτιά το μαλλί;;;Σοκ…

  15. @Julia και Celia, ποιο πολύ κερασάκι στην τούρτα θα χρακτήριζα την κατάσταση… Τέλος καλό, όλα καλά…

  16. Πολύ ωραία ιδέα,θα το πάρω σίγουρα και η τιμή είναι δελεαστική.Θα ακολουθήσουν κι άλλες μάρκες φαντάζομαι.Ωραίο το κράνος στο ντους!!!

  17. Όταν ήταν η κόρη μου μικρή δεν ήθελε να βρέχονται τα μάτια της,είχαμε αγοράσει από την εταιρεία chicco ένα στεφάνι το οποίο βάζαμε πάνω από τα μάτια,βγάζαμε το μαλλι έξω και λουζόμασταν.

  18. Πολύ ωραίο άρθρο! Άν έχετε χρόνο,μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή μας Creative Cuts στο Google Play. Έχει άπειρες ιδέες για κουρέματα, χτενίσματα, hair tattoos κλπ και είναι δωρεάν! Θα ήταν πολύ χρήσιμη επίσης και η κριτική σας!

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myapp.n_rozis.creativecuts

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.