Bronze Goddess και για το Καλοκαίρι 2019.

 

Το έχω  ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω με κίνδυνο να επαναλαμβάνομαι.  Όπως τα χιονάκια -που ξεκινούν και πέφτουν  κάθε 1η Δεκεμβρίου στο bb -σηματοδοτούν την έναρξη του Χειμώνα και των Χριστουγέννων,  το καθιερωμένο post για τη λατρεμένη σειρά Bronze Goddess,  σηματοδοτεί την αρχή του Καλοκαιριού.

 

Γιατί όσα τερτίπια και να κάνει ο καιρός το Ελληνικό καλοκαίρι είναι μπροστά μας. Και αν και οι διακοπές κοντά στο κύμα αργούν ακόμα αρκεί μια σταγόνα από το Bronze Goddess να σε «διακτινίσει»  σε μια αγαπημένη παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο,  αφού το άρωμα περιλαμβάνει νότες που σχεδιάστηκαν γι αυτό ακριβώς: να «κλείσουν» το Καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι.

 

Την αίσθηση μιας απόδρασης δίπλα στην θάλασσα, της θέρμης του ήλιου, μιας δροσερής θαλασσινής αύρας, της απαλότητας της ζεστής άμμου και φυσικά  της λάμψης της μπρονζέ επιδερμίδας.  Και το έχουν καταφέρει αφού κάθε χρονιά το συγκεκριμένο άρωμα, εξαντλείται.

 

 

 

Για το Καλοκαίρι 2019 η συλλογή κάνει revamp και τη βρίσκουμε με νέα πιο πολυτελή εμφάνιση η οποία σύμφωνα με τη μάρκα αντλεί έμπνευση από τα καταγάλανα νερά και το χρυσό φως του ήλιου της Ριβιέρας, στις γνωστές συσκευασίες που χαρακτηρίζουν την Bronze Goddess, αλλά με νέα στοιχεία που αποπνέουν κομψότητα και αισθησιασμό.

 

Το Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, είναι το διάσημο και αισθησιακό άρωμα, με νότες tiare flower που αναδεικνύονται μαζί με νότες καρύδας και λαμπερές νότες από κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και βανίλια.

 

 

 

Η συσκευασία της διάσημης Bronze Goddess Powder Bronzer έχει ανανεωθεί με μεταλλικές λεπτομέρειες από ροζ-χρυσό. Ένα πέρασμα και η απαλή, μη-λιπαρή πούδρα χαρίζει στο πρόσωπο, τους ώμους και το ντεκολτέ μια σαγηνευτική μπρονζέ εμφάνιση.

 

Και ας ξεκινήσει αυτό το ΣΚ,  με εικόνες απόλαυσης κάτω από τον ήλιο που δεν αργούν να έρθουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

37 Σχόλια
  1. Κυκλοφόρησε??Εναι μικρότερο το μπουκάλι ?? Γιατι απο οτι ξέρω βγαίνει στα 100ml😊

  2. @SofiaT: Εγώ το βρίσκω πάντα σε δυο συσκευασίες 50ml και 100ml. Πιστεύω δεν έχει αλλάξει αυτό!

  3. Όσα χρόνια και να περάσουν, θα είναι για πάντα το all time classic άρωμα το Καλοκαιριού. Άντε να έρθει το καλοκαιράκι!

  4. @Eleytheria: Ακόμα και εγώ αρχίζω να βαριέμαι. Γιατί ναι μεν αγαπώ Φθινόπωρο και Χειμώνα, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του.

  5. @Τζουλια αγοράζω παντα τα100ml για αυτο μόλις είδα αυτο το μεγεθος αναρωτήθηκα !😁😁😁

  6. Είμαστε σίγουροι, ότι φέτος θα ερθει το καλοκαίρι, γιατι έχω έναν φόβο, ότι μας έχει ξεχάσει ή ότι θα είναι νοθευμένο με φθινόπωρο για φέτος. Πάντως για μένα αυτό που είναι εκπληκτικό είναι το bronzer της σειράς. Θέλω πολύ να το αποκτήσω μόλις τελειώσω αυτα που έχω.

  7. @Stella: Όλα αυτά τα bronzers πράγματι αξίζουν τα λεφτά τους, γιατί εκτός από σούπερ εκλεπτυσμένα (και ποια δεν το θέλει στο νεσέσερ της) απλώς δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε κάνεις απόσβεση!

    (όσο για τον καιρό, νομίζω η Maryl ανέβασε κάτι πολύ αστείο στο fb- Μάιονοέμβριος. χαχαχαχχ)

  8. Θέλω καλοκαίρι!! Και με τις παραπάνω τέλειες φωτογραφίες ακόμα περισσότερο!!

  9. @Julia: το είδες ε? Ε, μα το πρωί είμαι με κοντομάνικο και το βραδάκι με μακρυμανικο και ζακέτα 😉😉😉

  10. @Maryl Αστειεύσαι? στο τσακ ειμαι να ξανανάψω την ηλεκτρική κουβέρτα!

  11. @Stella: εγώ ακόμα δεν την έχω βγάλει από τα κρεβάτια μας😉

  12. @STELLA & MARYL: ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΙΠΑΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ????

    Αχ και το σκεφτόμουν μετά το Πάσχα να κάνω ένα post για ηλεκτρική κουβέρτα και λέω “άσε θα με περάσουν για ντιπ μουρλή” (όχι ότι όχι, αλλά λέμε τώρα..)

    Λοιπόν!!!!! Για πρώτη φορά στη ζωή μου ξάπλωσα σε ηλεκτρική κουβέρτα φέτος το Πάσχα την Μεγ. Πέμπτη. Τα βράδια είχε αρκετή υγρασία στη Νότια Πελοπόννησο και περιττό να σας πω ότι με το που ξάπλωσα, ερωτεύτηκα τρελά! Ένας έρωτας μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου!! Τι αριστούργημα είναι αυτό???

    Ακούστε ιστορία: Τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα είχαμε βγει για ποτό με φίλες και φίλους. Καθόμασταν έξω και έκανε κάτι τις ψυχρούλα. Εγώ από ένα σημείο και έπειτα σκεφτόμουν πότε θα χωθώ στην ηλεκτρική κουβέρτα. Κάποια στιγμή τους λέω: «Παιδιά συγνώμη, εμείς θα φύγουμε σε λίγο γιατί εγώ έχω ένα καυτό ραντεβού» Γυρνάνε όλοι με απορία- τύπου δεν μας τα είχες πει αυτά, Τζούλια..

    «Τι με κοιτάτε έτσι? Καυτό ραντεβού είπα, με την ηλεκτρική μου κουβέρτα» απάντησα εγώ.

    Περιττό να σας πω τι έγινε. Από τα γέλια, παραλίγο να αναποδογυρίσει το τραπέζι- αφήστε που δεν με πίστευαν όταν τους είπα ότι ήταν και η «πρώτη μου φορά»…

    ΚΑΛΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ??

  13. @Julia Μα καλά ζεις τόσα χρόνια χωρίς ηλεκτρική κουβερτα????? Πας καλά???? Ημαρτον! 😉

  14. @Stella: Ναι, μάλιστα ζω και όπως ξέρεις καλά και λες και εσύ “εδώ πάνω έχει άλλο Θεό”. (άσε με, άσε με!! Τρεις τρεις θα τις αγοράσω το Φθινόπωρο με το καλό)

  15. Θα σας πω να γελασετε , εγω οποτε φοραω το αρωμα ο αντρας μου λεει πτι μυριζει σαν λαστιχο χαχα μα πως του ρθε?

  16. @JULIA μα ακριβως αυτο! Επειδη εσείς εκει στα βόρεια έχετε άλλο θεό δεν μπορουσα να φανταστώ, ότι δεν είχες κανει την ανακάλυψη. Εμείς πάλι την κάναμε πριν από πολλά χρόνια, χαρη στην πεθερούλα μου, να είναι καλά (να που καμμιά φορά, οι πεθερές είναι χρησιμες 😉 ) που μας άνοιξε τα μάτια! Γιατί στο Π. Φαληρο η υγρασία σε σκευρώνει όλο το χρόνο και πέφταμε να κοιμηθούμε κι ήταν σαν μουσκεμένα τα σεντόνια, όσο ζέστη κι αν είχε το σπίτι. Φαντάσου την ανάβω το φθινόπωρο με τις πρώτες ψύχρες στο 3 και φέτος την έκλεισα το Πάσχα κι αυτό, γιατί ντρεπόμουν πια να λέω, ότι κοιμάμαι με την ηλεκτρική….

  17. @Stella: Στο μεταξύ, εγώ νόμιζα ότι η ηλεκτρική κουβέρτα είναι μόνο για κάτι γεροντάκια με αθριτικά… ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό για άλλες ηλικίες…. Να λοιπόν που ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα αγαπημένη και όσο ζω μαθαίνω!!!

  18. @JULIA κι εγώ τον χειμώνα που μας πέρασε για πρώτη φορά στη ζωή μου αγόρασα ηλεκτρικό επίστρωμα (κουβέρτα την έλεγα κι εγώ αλλά με διόρθωσαν στο κατάστημα) …άκουγα τόσο καλά λόγια από φίλες που -παρόλο που το σπίτι θερμαίνεται επαρκώς όλο το 24ωρο- είπα να την δοκιμάσω κι εγώ…καυτό ραντεβού δε λες τίποτα…αλλά δεν το λέω δεξιά αριστερά πως κοιμάμαι σε ηλεκτρική κουβέρτα/ επίστρωμα γιατί μέχρι τώρα κορό’ι’δευα όσους το έκαναν ότι είναι γέροι…. βρε, μήπως μεγαλώσαμε λίγο;;; #lol_not
    Όσο για το BRONZE GODDESS ,δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο άρωμα περισσότερο συνώνυμο με το καλοκαίρι.

  19. Πάντως, το πώς καταφέραμε να σχολιάζουμε σε άρθρο για τη BRONZE GODDESS για καυτά ραντεβού με ηλεκτρικές κουβέρτες είναι αξιοσημείωτο…μόνο εμείς τα bb girls τα κάνουμε κάτι τέτοια…

  20. @Celia: Αυτό ξαναπές το! Από τη μια συζήτηση στην άλλη! 😃

    Να σε ρωτήσω.. πως την πλένεις; Δηλαδή αφού έχει καλώδια που πλένεται;

  21. @JULIA Κοίτα, για να είμαι ειλικρινής , δεν την έπλυνα …είπα πρώτη χρονιά είναι, λερωμένη δεν φαινόταν…αλλά βγαίνει το φις και φαντάζομαι πλένεται απαλά στο χέρι (αν το γράφει στη συσκευασία…γιατί δεν το γράφουν όλες) με κάποιο ήπιο απορρυπαντικό κι εννοείται την απλώνεις χωρίς να την στίψεις….
    Θα σου πω τι έκανα εγώ αλλά μην γελάσεις …επειδή φοβήθηκα να την βάλω στο νερό (γιατί θέλω να δουλεύει και του χρόνου) πήρα το Batiste (εγώ είχα το floral 7 flirty blush) την ψέκασα, την άφησα δυο τρία λεπτά και την πέρασα με μια απαλή βούρτσα απ’ αυτή για τα κοστούμια…

  22. @Celia: Μμμμμ… αυτό σκεφτόμουν και εγώ, γιατί έχω φοβία με τα ακαρεα ( έτσι δε λέγονται;) και πλένω και τα σεντόνια ακόμα δυο φορές την εβδομάδα..Από την άλλη είναι υπόστρωμα θα μου πεις… πόσο να λερωθεί.. τέλος πάντων θα τη βρω την άκρη.. thank you for the tip αγαπημένη!!

  23. Αααχ! Μύρισε καλοκαιράκι!!! Bronze Godness και καλοκαίρι πάνε μαζί! Τρέχω στα Hondos!
    xx

  24. @Julia, φέτος απέκτησα ως δώρο Χριστουγέννων από τη Μαρίνα & το Γιάννη μας ηλεκτρική κουβέρτα! Ζεσταθηκα & χαλάρωσα! Την χρησιμοποίησα ως υπόστρωμα. Οδηγίες για το καθαρισμό της, γράφει ο εκάστοτε κατασκευαστής.
    xx

  25. Να πω καλό καλοκαίρι, αν και το post οδηγήθηκε σε σχόλια καταχείμωνου… Πού μας κατάντησε ο Μάης!!!

  26. Το ηλεκτρικό υπόστρωμα μπήκε στη ζωή μου 3 χρονια πριν και την έκανε ομορφότερη, θερμότερη, απείρως πιο ανακούφιστικη και πλέον δε φαντάζομαι τα χειμωνιάτικα βράδυα χωρίς αυτό 💗💗💗💗

  27. Το ηλεκτρικό υπόστρωμα μπήκε στη ζωή μου 3 χρονια πριν και την έκανε ομορφότερη, θερμότερη, απείρως πιο ανακούφιστικη και πλέον δε φαντάζομαι τα χειμωνιάτικα βράδυα χωρίς αυτό 💗💗💗💗💗

  28. Να σας πω πάντως, ότι η κοπέλα που μου κάνει μασάζ το συνιστά ανεπιφύλακτα, για να μην πω ως σωτήριο, για τους πόνους στη μέση.

  29. @JULIA,Όλο το βράδυ χθες σκεφτόμουν την κουβέρτα μου.Ήμασταν έξω σε ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα και ψοφήσαμε.όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ανάψαμε καλοριφερ.Ο καιρός φέτος παίζει με τα νεύρα μας.Ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχω αλλά με ψήσατε να πάρω!

  30. Ξέχασα να γράψω για την BRONZE GODDESS.Σηματοδοτεί το καλοκαίρι και μου αρέσει πολύ.Οι πούδρες αυτές έχουν τον ατελείωτο.Το άρωμα φανταστικό.

  31. Καλημερα
    Πνευμα αντιρρησης αλλα μαλλον ειμαι η μοναδικη που δεν θα χρησιμοποιησει ποτε ηλεκτρικη κουβερτα
    Ζεσταινομαι υπερβολικα και δεν χρησιμοποιησα ουτε φετος που ηταν ετσι ο καιρος παπλωμα
    Μονο μια μικρη λεπτη βελουτε κουβερτα και φυσικα το παραθυρο ανοιχτο
    Ειμαι παραξενη το ξερω

  32. Οσο για το αρωμα μηπως αλλαζοντας συσκευασια μυριζει διαφορετικα
    Εγω προτιμω παντα αυτη που γνωρισα

  33. @ΡΑΝΙΑ, μην ορκίζεσαι για την ηλ.κουβέρτα…κι εγώ έλεγα πως δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ αλλά -παρά το ότι όλο το σπίτι θερμαίνεται επαρκώς και δεν υπάρχει υγρασία- είπα πέρυσι να τη δοκιμάσω και δεν το μετάνιωσα…σηκώνομαι πιο ξεκούραστη!!

  34. Cellia μου δυστυχως ειμαι περιπτωση . Να καταλαβεις το χειμωνα κυκλοφορω με ζακετα και καλοκαιρινο μπλουζακι απο μεσα. Εχω καταργησει κασκολ και πουλοβερ παρολο που τα λατρευω…..ισως μεγαλωνοντας αλλαξει το σωμα μου και ερθω στα φυσιολογικα

  35. Μας φαντάζομαι σε λίγα χρόνια να συζητάμε για τα πιεσόμετρά μας.
    Μουτςς

  36. @JULIA γέλασα πολύ με την ιστορία Σου!!! 💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚Και εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη με τα πολλά κρύα τον χειμώνα την χρησιμοποιούμε. Μπράβο σε αυτόν που την εφηύρε!!!!! Όσο για το άρωμα έχω να πω πως είναι όντως από τα καλύτερα του καλοκαιριού!!!! 💛💛💛💛💜💜💜💜💜💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.