Hair Trends για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019

 

Eντυπωσιακές και περλέ αποχρώσεις, μακριές κοτσίδες, extravagant hair accessories, wet look, silver hair. Αυτά και άλλα είναι κάποια από τα πιο δυνατά hair trends για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019.

 

Wet Look

Mάλιστα, κάνει come back το wet look αλλά όχι με υπερβολές. Ένα look ιδανικό και για μεσαίου μήκους μαλλιά, όταν δεν έχεις διάθεση για πολλά, αλλά θέλεις να δείχνεις well-groomed.

 

 

 

Μακριές Κοτσίδες

Καλά, τόσο μακριές όσο της Tessa Thompson  που εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Met Gala και στριφογύριζε σαν μαστίγιο την κοτσίδα της,  αλλά οι μακριές γαλλικές κοτσίδες κάνουν come back και είναι ιδανικές για τις ζεστές μέρες για όσες έχουν μακριά μαλλιά.

ΟΧΙ

ΝΑΙ

 

Περλέ αποχρώσεις

Η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα των μαλλιών,  είναι οι βαφές σε περλέ αποχρώσεις και τα παιγνιδιάρικα (ροζ, μοβ, φούξια, μπλε, πράσινο) χρώματα.

 

 

 

Silver Hair

Το είχαμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό εδώ,  ότι οι ασημένιες αποχρώσεις στα μαλλιά θα είναι το μεγάλο  trend για τη χρονιά 2019.

 

 

Ολόισια και Sleek

Αν το σκεφτόσασταν και δεν είσασταν σίγουρες, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε θεραπεία κερατίνης. Η συγκεκριμένη θεραπεία δίνει το αποτέλεσμα του ολόισιου sleek χτενίσματος ειδικά αν χρησιμοποιήσετε και σίδερο ισιώματος.

 

 

Εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Μαντήλια, καρφίτσες, μπαντάνες, κοκαλάκια,εντυπωσιακά hair pins, φιόγκοι, κορδέλες, λουλούδια,  το Νο 1 αξεσουάρ για το Καλοκαίρι 2019 είναι οποιόδήποτε φορέσουμε στα μαλλιά μας.

 

 

 

 

 

Μοντέρνοι και sleek κότσοι

 

 

Bouffant Μαλλιά

Η αρχή έγινε στο ντεφιλέ Versace pre Fall 2019 ενώ big hair είδαμε και στο Met Gala.

 

 

Κυμματιστά με χωρίστρα στη μέση

 

 

 

18 Σχόλια
  1. ωραια χτενισματα για ολα τα γουστα!!1

  2. @Alkistis: Ναι για όλες σχεδόν, εκτός από εμάς τις φυσικές σγουρομάλλες .. (για μένα μιλάω, ο καθένας με τον πόνο του.. χαχαχα)

  3. Κοτσίδες και wet sleek μαλλιά, ότι πιο όμορφο για Καλοκαίρι, ειδικά μετά την παραλία. Πολύ ωραία και τα αξεσουάρ στα μαλλιά.

  4. Τα wet μαλλιά είναι ιδανικά για ωραίο look στην παραλία.. Κατά τ άλλα τα πιο αγαπημένα μου είναι τα ολοσια και sleek και τα κυματιστα με χωρίστρα στη μεση..

  5. Δεν τολμώ τα χρωματιστά μαλλιά. Το μόνο χρώμα που ίσως να σκεφτόμουν θα ήταν ένα απαλό περλέ ροζ στις άκρες μια που τα μαλλιά μου είναι ξανθά (με ανταύγειες) και μέχρι τους ώμους.

  6. Υπεροχες τασεις αλλα το θεμα ειναι να βρεις καλο κομμωτη και τη σωστη αποχρωση στα μαλλια σου σε σχεση με το δερμα σου,ειδικα για τις περλες ροζ αποχρωσεις.Το τι κοπελες εχω δει στο δρομο με ροζ φουξια μαλλια σαν περουκα καρναβαλιου δε λεγεται!!!!Ωραια η ταση αλλα και λιγο μετρο δε βλαπτει!!!Προσωπικα προτιμω τα αξεσουαρ στα μαλλια γιατι μπορουν να σε μεταμορφωσουν σε ενα λεπτο και αν σε παραμορφωσουν που λεει ο λογος τα βγαζεις και ξεμπερδεψες βρε αδερφε!!!Ουτε γατα ουτε ζημια!!!

  7. @ELEYTHERIA: To έχω κάνει ακριβώς έτσι όπως το λες με τις Colorista της L’Oreal που κρατάνε λίγο- για 2- 3 λουσίματα οπότε και να μην πετύχει δεν τρέχει και τίποτα- φεύγει γρήγορα. Να σου πω κάτι; Είναι πολύ κολακευτικό όταν το χρώμα είναι απαλό ροζ- ούτε εγώ το περίμενα!

  8. @Eleftheria: Καλός κομμωτής = το άλφα και το ωμέγα. Τα ροζ φούξια μαλλιά σε νέες κοπέλες είναι fun και νομίζω τα κάνουν μόνες τους με τις ημιμόνιμες βαφές που έγραφα παραπάνω. Ναι και εμένα μου αρέσπουν πολύ τα hair accessories!!

  9. Καλημερα.
    Τα χτενισματα καλυπτουν ολα τα μηκη και γουστα μας
    Ευτυχως δεν υπαρχουν παλι αφελειες ομορφες αλλα κουρασαν
    Προσωπικα μου αρεσουν τα σπαστα μαλλια που εχουν κινηση
    Καλη εβδομαδα κοριτσια

  10. Απο τα accessories προτιμάω τα μαντήλια κυρίως στην παραλια ειναι πολυ βολικά!!
    Οπως το wet look και οι κοτσίδες κυρίως οταν πιάνουν οι ζεστές δεν μπορω να τα αφήσω κατω με τίποτα!!

  11. Πολύ όμορφα χτενίσματα, μάλιστα, πολλά απ’ αυτά, θεωρώ πως μου ταιριάζουν . Τα χρωματιστά μαλλιά δε τα συμπαθώ, είναι πολύ εκκεντρικά για τα γούστα μου. Η θεραπεία κερατίνης, είναι ιδανική για όσες θέλουν ίσιο μαλλί, χωρίς τη φθορά από το πιστολάκι.
    xx

  12. Αξεσουάρ και μαντήλια θα μπουν σε πρώτο πλάνο φέτος, μιας και οι υπόλοιπες τάσεις είναι λίγο δύσκολες για εμάς τις σγουρομάλλες, όπως είπε και η Τζούλια μας!

  13. Κυματιστά με χωρίστρα στη μέση για μένα και μόνιμα κότσος το καλοκαίρι με την αφόρητη ζέστη. Σκέφτομαι και τις περλέ αποχρώσεις, ειδικά ένα μωβάκι, αλλά έφαγα απαγορευτικό από τον κομμωτή μου, γιατί δε θα πιάσει και θα χρειαστεί να κάνω αποχρωματισμό. Επίσης, γέλασα πολύ με την κοτσίδα-μαστίγιο, χαχαχαχα

  14. Ψηφίζω ροζ/μοβ/φούξια περλε αποχρώσεις…το silver θέλει μάγκα κομμωτή και είναι και δίκοπο μαχαίρι θεωρώ ,γιατί δεν πάει σε όλες και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κωμικοτραγικό (να το πω ευγενικά)
    Αγαπώ sleek και wet look σε συνδυασμό…
    Από αξεσουάρ αγαπώ τα scrunchies εγώ πολύ….και τις μπαντάνες!!

  15. @Celia: Scrunchies??? Πα πα πα! Μη σε ακούσει η Carrie Bradshaw!! Γι αυτό δεν χώρισε με τον Burger? Σκασίλα μας βέβαια. Συγκρίνεται ένα Big με ένα Burger? Έλεος δηλαδή.

  16. Ωραίες προτάσεις!Το καλοκαίρι προτιμώ τα μαζεμένα μαλλιά γιατί σκάω.
    Μουτςς

  17. @JULIA, πού τον θυμήθηκες τον Μπέργερ τον ξενέρωτο;;;;Mαλλί σε χαμηλό σινιόν πιασμένο χαλαρά με Scrunchie….προσωπικά με βολεύει αρκετά κι ειδικά το καλοκαίρι…
    Ααααα,ξέχασα και τα τσιμπιδάκια μου αρέσουν…με λουλουδάκια,με ζωάκια, με στρασάκια κι ό,τι άλλο με υποκοριστική κατάληξη μπορείς να σκεφτείς!! 🙂

  18. 💜💜Πωπω τελευταια εχει μπει στο μυαλό μου η ιδέα να κάνω θεραπεία κερατινης και να αφήσω για ένα διάστημα το σίδερο ισιωματος στην άκρη. Εχω ταλαιπωρήσει αρκετά τα μαλλιά μου οπότε χρειάζομαι κάτι δραστικό!!!!! Θα επιλέξω οπότε ολοισια και sleek!!!!! 💛💛💛💛💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.