Celebrities, Μητέρες και Κόρες!

Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Μητέρες και κόρες που άλλες φορές  τις ενώνει η ομορφιά,  άλλες  το ταλέντο και άλλες, το επάγγελμα τους.  Αλλά περισσότερο από όλα, η αγάπη φυσικά.

 

-Gwineth Paltrow και η μητέρα της επίσης ηθοποιός Blythe Danner

 

 

-Jennifer Lopez και η μητέρα της  Guadalupe Rodríguez

 

 

-Zoe Kravitz,  και η μητέρα της Lisa Bonet

 

 

-Kaia Gerber  και η μητέρα της το πρώην σούπερ model Cindy Crawford

 

 

και 3 γενιές  κόρη, μητέρα και η γιαγιά  Jennifer Sue Crawford-Moluf όταν η Kaia ήταν 10 ετών

 

 

Gigi και  Bella Hadid με τη μητέρα τους και πρωην μοντέλο Yolanda Foster Hadid

 

 

– Carole και Kate Middleton

 

 

– Tracey Ellis Ross και η μητέρα της κουκλάρα για πάντα Diana Ross

 

 

– Kate Hudson και η μητέρα της Goldie Hawn

 

 

– Dakota Johnson και η μητέρα της Melanie Griffith

 

 

 

Melanie Griffith και η μητέρα της Tippi Hedren μούσα του Alfred Hitchcock,  πρωταγωνίστρια στην ταινία “Τα Πουλιά” και μοντέλο του οίκου Gucci στα 88 της.

 

 

-Rumer Willis και η μητέρα της Demi Moore

 

 

-η Eva Amurri και η μητέρα της Susan Sarandon

 

 

– η Kim Kardashian West με την μητέρα της Kris Jenner

 

 

– η ηθοποιός Mamie Gummer και η μητέρα της Meryl Streep

 

 

αν και το post ήταν αφιερωμένο στις μητέρες και τις κόρες τους θα κλείσω με μια μητέρα και το γιο της.

 

-Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara και η μητέρα του, Sofia Vergara

 

 

 

Happy Mother’s Day με λίγη καθυστέρηση, αλλά όπως και να έχει  θα πρέπει να γιορτάζουμε τις μητέρες μας και τις 365 μέρες του χρόνου και για πάντα, είτε είναι είτε δεν είναι μαζί μας.

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Κάποτε ειχα διαβάσει οτι» μάνα ειναι ο Άγγελος που εχει στείλει στην γη για να μας προστατεύει οταν ο Θεός δεν μπορει»
    @Τζουλια και ποσο υπέροχη ειναι η τελευταία φωτο σου με την μαμά και την γιαγιά σου ….βλέπεις την καταπληκτικη συνέχεια και εξέλιξη απο τρεις γενιές γυναικών!!!
    Όσο για κάποιες γνωστές ηθοποιούς δεν γνώριζα καν οτι εχουν τις ανάλογες κόρες!! η το αντίθετο ,
    Κυρίως εξεπλάγην με την μάνα της Griffith που ήταν η ηθοποιός στην ταινια του Χιτσκοκ ( Τα πουλιά )
    Εξαιρετικηη και αυτη και αγαπημένη ταινιααααα.Και οπως εξεπλάγην που κάποιες φορές που η μάνα μπορεί να ειναι καλητερη απο την κόρη π.χ Demi Moore.

  2. @SofiaT: Πολύ σωστές όλες σου οι παρατηρήσεις!

    Τις γνώσεις για κλασσικό κινηματογράφο (Tippy / Melanie) της έχω από τη μαμά μου και αυτή από τη δική της- φοβερές σινεφίλ και οι δυο. (αλλά η μαμά μου Νο 1 σε αυτά).

    Η τελευταία φωτογραφία είναι ο θησαυρός μου.

  3. @Τζουλια να σου πω την αλήθεια οταν είδα την φωτο σου είπα μέσα μου «Αχ μακάρι να ειχα σκεφτεί να εχω και εγώ μια αντίστοιχη φωτο!!» Ανεκτίμητης ΑΞΙΑΣ !!!!

  4. Η πιο ωραία φωτογραφία είναι η τελευταία 😍 Χρόνια μας πολλά και να χαιρόμαστε τις μανούλες μας και γιαγιάδες μας!! (από διάσημες η Λίζα Μπονετ με την κόρη της είναι δύο αδερφές-μου πήρε λίγο για να καταλάβω ποια ήταν η μάνα και ποια η κόρη!)

  5. και σε κάποιες περιπτώσεις οι μανάδες είναι πιο όμορφες και φυσικές γιατι δεν έχουν πλακωσει τις πλαστικές σα να μην υπάρχει αυριο π.χ Μέλανι Γκρίφιθ που είναι πια παραμορφωμένη…

  6. Julia@Η τελευταια φωτο ειναι καταπληκτικη!!!Μακαρι να ειχα και εγω αναλογη αλλα μας αποδεκατισαν οι αρρωστιες…Δεν πειραζει ομως συνεχιζουμε με οσες μας απεμειναν νοσταλγοντας αυτες που εφυγαν νωρις.Οσο για τις μαμαδες του αφιερωματος θεωρω κορυφαια τη μαμα Μιντλετον η οποια με την καθοδηγηση και την μαεστρια της κατορθωσε να “τοποθετησει” την κορη της στο παλατι του Μπακινγκχαμ βαζοντας την υποψηφια βασιλισσα επιβεβαιωνοντας τη γνωστη παροιμια <>Way to go mum!!!Ετσι για να πουμε και κανενα αστειο!!!

  7. @Eleftheria: Way to go indeed, για μαμάδες Middleton και Kardashian!!! (ταλέντο είναι και αυτό, μη νομίζεις!!)

  8. @Maryl: Ήταν, είναι και θα είναι κουκλάρα η Lisa Bonnet!!

  9. Χαιρετε..Τι ομορφο να εχεις τις δυο αγαπες σου μαζι στην φωτογραφια. Οντως θα ηταν εξαιρετικο να το ειχα σκεφτει και εγω Δεν πειραζει ειναι στην μνημη μου και οι δυο για παντα καλο απογευμα

  10. Χρόνια Πολλά μανουλες! Πραγματικά, ανεκτίμητης αξίας η τελευταία, υπέροχη σου φωτογραφία @Julia! Η Ντέμι Μουρ, δεν μου άρεσε, βρίσκω ότι έχει παρέμβει στην εκφραστικότητα της από τις πλαστικές.
    xx

  11. Η σιντυ κροφορντ με την κορη της ειναι υπεροχες

  12. @JULIA ,για την τελευταία φωτό με μαμά και γιαγιά, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω απ’ οσα είπαν τα κορίτσια…μακάρι να είχα μεριμνήσει κι εγώ για μια τέτοια φωτό αλλά κι η μαμά κι η γιαγιά μου σνόμπαραν -στην κυριολεξία- τον φωτογραφικό φακό…ήταν το χειρότερό τους…δεν τους έμοιασα σε αυτό…ποζάρω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ…ακόμα και στον ολόσωμο καθρέφτη μου όταν είμαι μόνη στο σπίτι…
    Όσο για τις celebrities με τις μαμάδες…respect σε mama Jenner και mama Carole Middleton…τύφλα να έχουν κι οι πιο ακριβοπληρωμένοι managers…. (άκου τι θυμήθηκα τώρα…τη Brooke Shields με την μάνατζερ μαμά της)

  13. Στο μεταξύ μόλις είδα την Melanie με την κόρη της συνειδητοποίησα πως η μαμά είχε κι έχει δίπλα της από τους ωραιότερους άντρες….Don Johnson + Antonio Baderas…κούκλοι κι οι δύο…πείτε μου τι της βρήκαν της Μelanie…όχι,τι δηλαδή;;;Κρόσια τα νεύρα μου…

  14. Η κόρη της Meryl Streep μου φαίνεται ολόιδια η μαμά της.Το επόμενο post παρακαλώ να είναι με γιους και μαμάδες,ευχαριστώ 🙂 .
    @Julia:μια μεγάλη αγκαλιά :*
    Μουτςς

  15. Απίστευτο που κάποιες είναι η “mini-me” των μαμάδων τους, εκπληκτική ομοιότητα! Οι μπαμπάδες θα έπαιξαν φαίνεται διακοσμητικό ρόλο!
    Και φτάνεις στην τελευταία φωτογραφία και συγκινείσαι, η πιο αληθινή από όλες. Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες, μακάρι να είχα σκεφτεί κάποια στιγμή και εγώ το ίδιο…

  16. @LITSA ….Ναι…ναι…κι εγώ γιους θέλω…αλλά με μπαμπάδες!!! 🙂

  17. Πολύ γλυκό άρθρο!!!! Όπως ακριβώς το είπες: ” το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει ” 💛💛💜💜💜💚💚💚💚💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.