Saturday night makeup: Ιδέες για το μακιγιάζ των ματιών.

 

 

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν στην αγορά οι νέες  μονές σκιές Color Queen  της L’Oreal Paris με πολύ ωραίο φωτογραφικό υλικό και πολύ ωραίες ιδέες για το μακιγιάζ ματιών.

 

Οι 12 νέες σκιές κυκλοφόρησαν σε τρεις διαφορετικές υφές ανάλογα με τις προτιμήσεις της κάθε μιας από μας. Υφή ματ για πιο ελαφρά πρωινά looks, υφή shimmer για έντονη λάμψη στα βλέφαρα και υφή σατινέ- η δική μου αγαπημένη υφή όταν επιλέγω κάποια σκιά ματιών.

 

H διαφορά των Color Queen με άλλες παρόμοιες σκιές βρίσκεται στη φόρμουλά τους που περιλαμβάνει ειδικά έλαια τα οποία προσφέρουν έντονο χρώμα, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να είναι βαρύ. (το γνωστό raccoon eyes, μακριά από μας)

 

Oι αποχρώσεις των σκιών Color Queen.

 

 

 

Ας εμπνευστούμε λοιπόν,  γιατί Σαββατόβραδο έρχεται  απόψε και  δεν είναι κακό να πάρουμε καμιά ιδέα για εντυπωσιακό μακιγιάζ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι μονές σκιές Color Queen  κοστίζουν 8,89E

10 Σχόλια
  1. Η iconic έτσι όπως τη βλέπω προς πετρόλ μου άρεσε .
    Μουτςς

  2. Πολύ όμορφα χρώματα με βάθος!! Εχω αρκετές σκιές από τη Loreal, που είναι αγαπημένες μου και μου ταιριάζουν και “κρατάνε” περισσότερο και από κάποιες πολύ ακριβότερες. Εχτές παντως, χωρίς να εχω δει το σημερινό post, φόρεσα την ίδια έντονη μωβ αποχρωση με το παραπάνω μακιγιάζ εκεί που πήγα.. Πέρα από το πιο αγαπημένο μου χρώμα, το μωβ ειναι και το χρώμα της εταιρείας που εργάζομαι και διοργάνωνε το χτεσινό event

  3. Γεια σας
    Σε μενα αρεσε πολυ η πρωτη σκια η βαθια πρασινη
    Πολυ ομορφη και πιστευω οτι ταιριαζει σε πολλες απο μας
    καλο απογευμα Κυριακης ευχομαι

  4. Iconic απιστευτη και ακρως καλοκαιρινη

  5. Υπέροχα χρώματα! Τις αγαπώ τις σκιές και τις χρησιμοποιώ ανελλιπώς!

  6. Τι όμορφες αποχρώσεις! Ακόμη και η Ruler μου φαίνεται απίστευτη! Μόνη μου ένσταση ότι (προσωπικά μιλώντας) οι σκιές μπαίνουν βαθιά στο νεσεσέρ με το που αρχίζει η ζέστη. Καλή εβδομάδα!

  7. @Sheena: Για να δεις πόσο ανάποδος άνθρωπος είμαι, εγώ αν βάλω σκιά θα είναι το καλοκαίρι σε διακοπές. Κρεμώδη βέβαια για διάφανο sheer αποτέλεσμα και συνήθως σε μπρονζέ ή χρωματιστή απόχρωση. Το χειμώνα τις βαριέμαι.

  8. @Julia: Υδροχόος, παιδί μου! Τι περιμένεις? 😛 Χαχαχαχα! Ναι, όντως, το καλοκαιράκι, στο νησί, με το μελτεμάκι να φυσάει, είναι πολύ ωραίες και μπορείς να το τολμήσεις με χρώματα που το χειμώνα ούτε καν. Αλλά με την υγρασία της Θεσσαλονίκης, χλωμό…

  9. Το χρώμα της πρώτης σκιάς μου αρέσει πολύ!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.