Πούδρα που και φιξάρει και αναζωογονεί; Ω, ναι!

 

 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η πούδρα είναι το  προϊόν που φιξάρει το μακιγιάζ και απομακρύνει την λιπαρότητα αφήνοντας ματ την επιδερμίδα.  Τώρα η Becca Cosmetics παρουσιάζει μιας νέας τεχνολογίας πούδρα που και φιξάρει το μακιγιάζ αλλά και αναζωογονεί την επιδερμίδα για ένα δροσερό, blurring effect.

 

Εξ άλλου το cult status η εταιρεία το απέκτησε από τα προϊόντα βάσης στα οποία και εξειδικεύεται. Ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια στo Περθ της Αυστραλίας από την make up artist Rebecca Morrice Williams,  ενώ πλέον ανήκει στην ομπρέλα των Estee Lauder Companies.

 

Πριν δούμε την περί ου ο λόγος πούδρα, ας ρίξουμε μια ματιά και στα προϊόντα που προτείνει η μάρκα για φέτος το Καλοκαίρι 2019 – είπατε κάτι; Καλοκαίρι έγραψα, δεν θέλω αντιρρήσεις κάντε πως δεν καταλάβατε.

 

Ultimate Lipstick Love

Τα κραγιόν  Ultimate Lipstick Love είναι εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς που ενυδατώνει τα χείλη και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Ιδιαίτερα κρεμώδη στην υφή, περιέχουν έντονες χρωστικές και ιριδίζοντα έλαια που χαρίζουν πλούσιο, πολυτελές χρώμα με μία μόλις στρώση. Έλαιο από αβοκάντο και ελαιόλαδο περιποιούνται τα χείλη. Aνήκει σε long lasting κατηγορία και μένει αναλλοίωτο για 8 ώρες.  Θα τα βρείτε σε  12 αποχρώσεις.

 

 

 

Ultimate Lip Definer

Αδιάβροχα μολύβια χειλιών με διπλή άκρη. Τα Ultimate Lip Definers διαθέτoυν ενσωματωμένη ξύστρα καθώς και ένα εργαλείο για εφαρμογή ακριβείας, για τέλεια σχηματισμένα χείλη κάθε φορά. Εμπλουτισμένη με έλαιο jojoba, η ιδιαίτερα κρεμώδης σύνθεσή του γλιστράει στα χείλη και στη συνέχεια σταθεροποιείται και μένει αναλλοίωτη για ώρες. Η αδιάβροχη φόρμουλα έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με το long lasting, κραγιόν Ultimate Lipstick. Θα το βρείτε σε 3 αποχρώσεις.

 

 

 

Skin Love- Brighten and Blur Prime

3 σε 1 αυτό το προιόν:  Serum λεύκανσης,  πλούσια ενυδατική,  blurring δράση ενός primer.  Ένα κοκτέιλ από φίνα μικρομόρια πέρλας λειτουργούν σαν ένα blurring φίλτρο στις ατέλειες και λειαίνουν την υφή της επιδερμίδας, κάνοντας το Brighten and Blur Prime το ιδανικό προϊόν προετοιμασίας του μακιγιάζ. Με καθημερινή χρήση, το σύμπλοκο Glow Nectar και το ισχυρό δίδυμο λεύκανσης από εκχυλίσματα bamboo και ρυζιού, απογειώνουν τη φωτεινότητα του προσώπου.

 

 

 

 

Skin Love- Prime Glow Shield Prime & Set

Setting spray. Ένα νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, ενυδατικό θαλασσινό νερό από τη Χαβάη, νερό από πηγές της ερήμου και ενυδατική γλυκερίνη. Προσφέρει ενυδάτωση,  φρεσκάρει το μακιγιάζ και το διατηρεί αναλλοίωτο για ώρες.

 

 

 

Και…η πούδρα!

 

Hydra Mist Set & Refresh Powder

 

 

 

Η σχεδόν  διάφανη Hydra Mist Set & Refresh Powder λειτουργεί και σαν setting spray. Η τεχνολογία ενυδάτωσης σε μικρο κάψουλες φρεσκάρει το make up ώστε να γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενώ οι ιδιαίτερα λεπτές πούδρες σιλικόνης δεσμεύουν την υπερβολική λιπαρότητα. Η νέα Bronze απόχρωση της Hydra Mist Set & Refresh Powder είναι ιδανική για πιο σκούρους τόνους επιδερμίδας αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο ανοιχτούς ως ένα απαλό, αναζωογονητικό ματ bronzer με σατινέ τελείωμα. Και σετάρισμα του μακιγιάζ και refreshing αποτέλεσμα όπως θα δείτε παρακάτω στο video που ακολουθεί.

 

 

 

 

Τα προϊόντα BECCA διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ηρθε η Becca στην Ελλάδα! Πολύ θέλω να την δοκιμάσω. Ελπίζω να βρει θέση στην αγορά, γιατί πλέον με τέτοια υπερπροσφορά έρχονται μεν καλά brands, αλλά πολύ σύντομα αποχωρούν…
    Εγω πάντως δεν θυμάμαι τον εαυτό μου ολα αυτα τα χρόνια, να κάνω βήμα χωρίς πουδρα είτε για φινίρισμα είτε σε μορφή make up και πούδρας μαζί.

  2. @Stella: Ναι έχουν έρθει κάποιοι κωδικοί BECCA. Πάντως έχεις απόλυτη δίκιο για μάρκες που μια που έρχονται και μια που φεύγουν και δεν τις ξαναβλέπουμε. Παράδειγμα η Sol de Janeiro που είχα αγαπήσεις τα αντηλιακά της. Ήρθε, εφυγε και τώρα ξαναήρθε αλλά όχι με τα αντηλιακά- με κάποια προιόντα σώματος. Ε, εντάξει. Και πάλι καλά. Πόσα να “σηκώσει” πια και αυτή η αγορά που δεν την λες και εύρωστη..

  3. @Julia αληθεια? δεν το πήρα χαμπάρι, ότι εφυγαν τα Sol de Janeiro. Εν τω μεταξύ είχα κατα νου την Stila όταν την έγραφα ή τη Nivea με τόσο ποιοτικά προιόντα μακιγιάζ! και πόσες άλλες που δεν θυμάμαι πλέον….

  4. Αν έχει ερθει αυτή η πούδρα στα Sephora της Καλλιθέας θα παω σήμερα κιόλας να την αγοράσω.. Χωρίς πούδρα δε νοείται μακιγιάζ για εμένα, και αν αναζωογονεί ταυτόχρονα και το δέρμα αυτό είναι μεγάλο συν!

  5. Καλημερα.Προτιμω και εγω την πουδρα μεσα στην μερα οταν βρισκομαι εξω. Θα συμφωνησω με την @Stella oτι υπαρχει πολυ προσφορα σε μαρκες καλλυντικων και μακιγιαζ πλεον. Ποια να πρωτοδιαλεξουμε. Μην ξεχναμε και το ιντερνετ πολυ περισσοτερες εκει

  6. Νομίζω θέλω να τη δοκιμάσω.
    Μουτςς

  7. Οπως θεωρω για μενα απαραιτητο το κονσιλερ ετσι και η πουδρα!!!
    Τα προιοντα Becca τα γνωριζα αλλα δεν ηξερα καν οτι βρισκονται
    Ελλαδα.Ειχα την μεγαληηη χαρα να μου κανει δωρο η Τζουλια μας μια καταπληκτικη πουδρα λαμψης της εταιριας Becca την Volcano bronze goddess!!!! Ειναι ενα μαγικο προιον που προσθετη φυσικη λαμψη στην στιγμη!!!!

  8. Λάτρεψα το 3 σε 1 serum, που δίνει λεύκανση/ φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Ελπίζω να το βρω για να το δοκιμάσω! (μην ακούσω εγώ για προϊόν που χαριζει λάμψη η λεύκανση!)
    xx

  9. Το Skin Love- Brighten and Blur Prime μου κλείνει το μάτι …και θα τσεκάρω και την Hydra Mist Set & Refresh Powder που θέλει κι η @MARYL….. πώς μ’ αρέσουν αυτά τα ”έξυπνα” combo προ’ι’όντα…
    @SOFIA MARGA , κι εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ στα προ’ι’όντα λάμψης και λεύκανσης!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.