Sephora Super Ingredients: Σειρές προϊόντων ομορφιάς με συνείδηση.

 

 

 

Έως το τέλος του μήνα, αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα Sephora θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε διάγνωση της επιδερμίδας σας όπου εξειδικευμένες αισθητικοί  θα σας προτείνουν το κατάλληλο προϊόν από την κατηγορία “super ingredients” .

 

 

 

 

Τα “clean” προϊόντα ομορφιάς  με φυσικές φόρμουλες, δεν είναι άλλη μια περαστική τάση στον κόσμο της ομορφιάς,  αλλά μια επιτακτική ανάγκη και τα «free of» προϊόντα είναι εδώ για να μείνουν. Όλο και περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως στρέφονται σε ιεροτελεστίες και προϊόντα ομορφιάς τα οποία δεν περιέχουν αμφιλεγόμενα χημικά συστατικά.

 

 

 

 

Η Sephora αφουγκράστηκε αυτή την ανάγκη και πλέον σε κάθε κατάστημα  δημιούργησε μια  ξεκάθαρη  κατηγορία,  ένα stand που περιλαμβάνει  exclusive “clean” προϊόντα ομορφιάς που βρίσκονται μόνο στα Sephora και έτσι έκανε και τη δική μας αναζήτηση, πολύ πιο εύκολη.

 

 

 

Σε βάθος χρόνου θα δούμε πιο επισταμένα αυτές τις μάρκες που βρίσκουμε αποκλειστικά και μόνο στα Sephora,  αλλά προς το παρόν σημειώστε ποιες θα δείτε σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον stand:

 

 

 

Origins

 

 

Erborian

 

 

Youth to the People

 

 

Boscia

 

 

Pai

 

 

Dr Roebuck’s

 

 

 

Στο κατάστημα θα πάρετε το φυλλάδιο που βλέπετε παρακάτω και αφού απαντήσετε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την κατάσταση της επιδερμίδας σας, στη συνέχεια θα δοκιμάσετε τα προιόντα που σας ταιριάζουν από την κατηγορία super ingredients. 

 

 

 

Φυσικά θα πάρετε μαζί σας δείγματα για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της αποτελεσματικότητάς τους και αν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο προιόν θα πάρετε το δώρο σας- μια όμορφη καλοκαιρινή τσάντα. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 31 Ιουνίου.

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πάντα όταν βλέπω τέτοιες ενέργειες και σας ενημερώνω  γιατί γνωρίζω ότι βοηθούν πάρα πολύ εμάς τις καταναλώτριες που κάποιες φορές όπως είναι λογικό τα χάνουμε με την πλειάδα των προϊόντων που πλέον κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Εκτός από τα καταστήματα, όλα τα προιόντα θα τα βρείτε επίσης στο site Sephora.gr  καθώς και στο  Sephora App που λειτουργεί σε smart phones,  iOs και Android

 

 

33 Σχόλια
  1. Mπράβο στη Sephora! Χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό, γιατι δεν δείχνει απλά μια μόδα, αλλά μια ωριμότητα πλέον του καταναλωτικού κοινού. Περάσαμε στις προηγούμενες δεκαετίες την φάση που θεοποιήσαμε οτιδήποτε χημικό κι όπως έλεγε και μια αγαπημένη φίλη, ΒΒGirl και blogger η Ελένη Κερσένογλου “θα βάζαμε πάνω μας και λάδι μηχανής, αν μας υπόσχοταν, ότι θα κάνει κάτι για την ομορφιά μας”. Χθες και την περασμένη εβδομάδα, αποσύρθηκαν από τον ΕΟΦ, μια σειρά προιόντων μακιγιάζ από γνωστή, budget και δυστυχώς ελληνική μάρκα καλλυντικών λόγω επικύνδινων συντηρητικών που περιείχαν. Ισως το διαβάσατε… Αυτο δεν σημαίνει φυσικά ουτε, ότι καθε συντηρητικό είναι κακό ούτε, ότι η χημεία είναι σώνει και καλά βλαβερή, το αντίθετο, στη χημεία χρωστάμε μέρος από τις προόδους της ιατρικής, ούτε ότι θα επιστρέψουμε στην εποχή της γιαγιάς μας και θα βάζουμε μόνο χαμομήλι στο πρόσωπο μας. Ας μάθουμε όμως να το ψάχνουμε λίγο περισσότερο,α ς μάθουμε ποια είναι τα συστατικά και σε τι ποσοστό περιέχονται στα σκευάσματα και ας διαβάζουμε τις ετικέττες τροφίμων και καλλυντικών με περισσότερη υπευθυνότητα.

  2. @Stella: Με βρίσκες απόλυτα σύμφωνη σε όλα όσα γράφεις. Τον τελευαταίο καιρό παρακολουθώ έναν γιατρό από τις ΗΠΑ ο οποίος κάνει μεγάλη έρευνα για να φτάσει έως το κόκαλο στο ποιοί είναι οι λόγοι που ο καρκίνος μαστίζει στην Αμερική. Μέσα στα διάφορα που έχει δημοσιεύσει (Νο 1 οι τροφές φυσικά) έχει διαπιστώσει ότι όταν μια γυναίκα φεύγει το πρωί από το σπίτι της (μετά απο μπανιο, ντους, skin care, μακιγιάζ και λίγο housework με απορρυπαντικά) ανιχνεύονται πάνω της γύρω στις 15 δυνητικά τοξικές ουσίες (!). Φυσικά και δε θα δαιμονοποίησουμε την Χημεία!! Αλίμονο, ξέρετε χρόνια την άποψή μου. Ούτε φυσικά μιλαμε για τεράστιες well established μάρκες που ξοδεύουν δις σε έρευνες. Αλλά όπως σε όλα, έτσι και στα προιόντα ομορφιάς χρειάζεται προσοχή και συνείδηση.

  3. Επιτέλους!!!Αρχιζουν όλο και περισσότερες εταιρίες και συνειδητοποιούν οτι πρεπει να μειώσουν τα χημικά στα καλλυντικα!Καπου ειχα διαβάσει οτι καταναλώνουμε απο τρόφιμα μόνο!! γύρω στα 5 κιλά χημικά το χρόνο!!
    Φαντάσου τι γίνεται αν προσθέσουμε και τα χημικά των καλλυντικων εμείς οι γυναίκες!!
    Πιστευω οτι μπορούμε να στηριχτούμε στα φυσικά καλλυντικα 100% με την εξέλιξη της τεχνολογίας ανεβαίνουν μια σκάλα παραπάνω .Δεν ειναι τυχαίο που οι μεγαλύτερες εταιρίες αν ψάξεις εχουν ως βασικό συστατικό κάποιο βότανο κ.λ.π Δεν κανω διαγραφή τελείως τα χημικά συστατικά αλλα μόνο και εφόσον δεν ειναιθα κάνουν κακό στον οργανισμό μου!!
    Τελευταια μου έκανε μεγαλη εντύπωση πασίγνωστη μάρκα με προιοντα καθημερινής περιποίησης που απευθύνονταν κυρίως σε μωρά …μεγαλώσαμε και εμείς μαζι της!! Αφαίρεσε !!!300 ΧΗΜΙΚΑ συστατικά απο τα προιοντα της!!!Δηλαδη τι μας λέει οτι τόσα χρονια τα βάζαμε απάνω μας !!!
    Τέλος πάντων μπράβο της που το έκανε έστω και τώρα!!!Πιστευω να την ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες ευρείας κατανάλωσης!!

  4. Ωραία ενέργεια και ενδιαφέροντα προιόντα. Μια επίσκεψη επιβάλλεται.

  5. Το εχω στο πρόγραμμα να παω γιατί θελω και αυτήν την πούδρα που αναζωογονεί το δέρμα.. Μπράβοοο στα Sephora. Χρειάζεται να γνωρίζουμε τι βάζουμε στο δέρμα μας, αν και πλέον δύσκολα γνωρίζουμε και το τι βάζουμε μέσα μας, δηλ.τι τρώμε 😔

  6. Καλημερα.Παλι συμπτωματικα ημουν πριν 2 ωρες στην Ερμου. Ειδα στα SEPHORA μια ασυνηθιστη κινηση και μπηκα. Με ενημερωσε μια κοπελα για το τι προωθουν αλλα λογω που ειχα αλλη δουλεια που επρεπε να τελειωσω δεν εμεινα να ενημερωθω. Οταν ξανακατεβω θα κοιταξω να εχω χρονο για να δω μια προς μια τις εταιρειες και το τι προσφερουν
    Συνυπογραφω ολα οσα γραφει η @Stella Ποια εγω που απερριπτα τελειως οτιδηποτε φυσικο. Αφου εβαλα νερο στο κρασι μου και εσφιξα τα δοντια αγορασα προιοντα με φυσικα συστατικα. Απο καποια εμεινα ευχαριστημενη απο αλλα οχι.
    Καταληγω και στην χημεια και στην φυσικη παρολο που δεν ηταν κανενα απο τα δυο αγαπημενα μου μαθματα στο σχολειο
    Εκεινο που εχω καταφερει ειναι πλεον να εχω χρονο οταν πηγαινω για ψωνια,και να διαβαζω τις συσκευασιες που αγοραζω στο σουπερ μαρκετ.
    Βεβαια αγοραζω και προιοντα που εχουν συντηριτικα η χημικα αλλα πλεον εν γνωση μου γιατι τα θελω

  7. @Rania: Είναι απίστευτο ότι δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!Να πας οπωσδήποτε έως το τελος του μήνα σε κάποιο κατάστημα Sephora για να δοκιμασεις τα προϊόντα και να εχεις την εμπειρία από πρώτο χερι.

    (Εγώ και εσυ είμαστε κορίτσια της Χημείας αλλά πράγματι και εγώ μετά την εμπειρία μου με τα Stella’s Recipe ( τα πρώτα 100% φυσικά organic προϊόντα που δοκίμασα) αγάπησα τρελά και τη «Φυσική» γιατί είδα τα αποτελέσματα στο δέρμα μου.)

  8. @SofiaT: Από τότε που σε θυμάμαι ειχες και συνείδηση και γνώση πάνω στη χρήση και των προϊόντων αλλά και όσο αφορά την κατανάλωση τροφών και πάντα με εντυπωσίαζε αυτό. ( είσαι και Κυρία, με Κ κεφαλαίο γιατί από λεπτότητα δεν αναφέρεις την μάρκα αν και όλες γνωρίζουμε ποια εννοείς..😘😉😉)

  9. @Τζουλια ειναι οντως φοβερο…πολλες φορες ανεβαζεις αρθρο και ηδη εκεινη την μερα η την προηγουμενη ημουν στο μερος που γινεται το θεμα που αναφερεις.
    Τι να πω …ανεξηγητα φαινομενα

  10. @Maryl: Άστο αυτό με τις τροφές.. αν ανοίξει αυτό το κεφάλαιο δεν θα κλείσει ποτέ.. φυσικά χρειάζεται ψυχραιμία, για να μη φτάσουμε στο άλλο άκρο.

    (Την έβαλες στο μάτι για τα καλά την πούδρα της BECCA. Πριν την αγοράσεις ζήτησε ή δείγμα ή να σου την απλώσουν εκεί στο πρόσωπο. Άσε να περάσουν 3/4 ώρες κάνε τις υπόλοιπες δουλίτσες σου και αν το αποτέλεσμα ταιριάξει στην επιδερμίδα σου τότε να την αγοράσεις. Πάντως από δική μου πείρα τα προϊόντα βάσης BECCA είναι εξαιρετικά σε ποιότητα.)

  11. @Rania: Τα μεγάλα πνεύματα ( και η εκτίμηση που τα συνδέει) συναντιούνται!!

  12. Αγαπημένες, όταν αναφέρεστε στα Stella’s Recipy δεν χρειάζεται να βάζετε εισαγωγικά στη Φυσική 😉 ! Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό στο 100% και σας το υπογράφω.

  13. @Stella: Εννοώ τη «Φυσική» ως μάθημα σχολείου!! Γι αυτό και τα εισαγωγικά!! Φυσικά και είναι κατανοητό ότι από όλες τις μάρκες με φυσική κατεύθυνση που υπάρχουν στο εμπόριο η ΜΟΝΗ 100% Φυσική μάρκα είναι η Stella’s Recipe, γι αυτό και τα περισσότερα προϊόντα έχουν ημερομηνία ληξης και διατηρούνται σε ψυγείο!!!

  14. Α, ο.κ αν εννοουσες το μαθημα! Γιατί το φυσικό στα προιόντα σηκωνει όπως πολύ σωστά λες πολύ συζήτηση. Αλλο το φυσικής προέλευσης ή κατευθυνσης με ποσοστιαία αναλογία φυσικών συστατικών κι άλλο το φρέσκο, 100% φυσικό. Συμφωνούμε απόλυτα. Εξάλλου ήταν κι ένα πείραγμα, γιατι πολύ συζητιέται το φυσικό, αλλά τελικά ποιό είναι?

  15. @Julia Επειδη το αναφέρεις, μία διευκρίνιση από μενα. Ολα τα Stella’s Recipy έχουν ημερομηνία λήξης κι όσα (προιόντα σώματος) δεν χρειάζονται απαραίτητα ψυγείο, δεν είναι λογω συντηρητικών που περιεχουν, αλλά λόγω δικης μου επέμβασης στον τροπο παρασκευής, που όμως δεν μπορεί να εφαρμοσθεί στα προιοντα προσώπου για παράδειγμα (εξ ου και το απαραίτητο ψυγείο).

  16. @julia : τέλεια συμβουλή, ευχαριστώ πολύ Τζούλια μου 💕

  17. Εχω αρχισει και κοιταω πλεον συστατικα κλπ γιατι πχ με τα σαμπουαν απο super market εκανα τριχοπτωση και δεν ξαναπηρα εννοειται , τωρα εψαχνα για καλλυντικα οποτε αυτο το ποστ ειναι αυτο που εψαχνα , θα παω απο κοντα να τα δοκιμασω.

  18. Bbgirls, οι διάλογοι σας σήμερα… είναι το κάτι άλλο! Μπράβο κι από μένα στα Sephora! Τα Origins τα έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλά. Ευκαιρία να δοκιμάσω κι άλλα, μιας και ανήκω στη κατηγορία που θέλει να δοκιμάσει πρώτα, το καθετί & μετά να εκφέρει γνώμη. Τα προϊόντα με φυσικά συστατικά, τα αγαπώ, αλλά, δεν μπορώ να πω ότι δεν χρησιμοποιω & προϊόντα που βασίζονται στη χημεία. ( και είμαι fun τους!)
    xx

    (

  19. Μου αρέσει αυτή η “στροφή” σε καθετί φυσικό.Θα το επισκεφτώ σύντομα.
    Μουτςς

  20. Το μυστικό είναι η ενημέρωση. Όταν γνωρίζεις επιλέγεις και προϊόντα και “μάθημα”…
    @SofiaT, κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα με τη διαφήμιση. Έχοντας, όμως, ακούσει τι περιείχαν δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ για το γιο μου…

  21. @Amalia για να σκεφτείς μια φορα που ειχα τρομερή ενόχληση στα μάτια κυρίως στις βλεφαριδες πριν πολλα χρονια …φαρμακοποιός μου είχε προτείνει να πλυθώ με το συγκεκριμένο προιον γιατι ειναι το πιο αγνό και δεν τσούζει στα ματια😀 Η αλήθεια ειναι οτι το χρησιμοποίησα και έκανε δουλειά!!!Το επιβεβαίωσα και απο άλλους 🤪 Τώρα βέβαια αν αφαιρεσαν τα περισσότερα χημικά ακομα καλυτερα😆

  22. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από SEPHORA…Bravo!!! Θα επισκεφθώ οπωσδήποτε το αγαπημένο μου κατάστημα για να πάρω και τα δειγματάκια μου…πάντως, εγώ αγαπώ ORIGINS!!

  23. Ποια είναι η γνωστή εταιρεία της οποίας αποσύρθηκαν από τον ΕΟΦ προ’ι’όντα μακιγιάζ;;;Γκούγκλαρα και κάτι διάβασα αλλά δεν την λες και γνωστή….εκτός αν η Στελλα αναφέρεται σε κα΄ποια άλλη κι όχι αυτήν για την οποία εγώ είδα δημοσίευμα…μήπως θα πρέπει να την αναφέρουμε;;;

  24. @Celia: Δεν είναι πολύ γνωστή, εγώ πεταχτά την ήξερα και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν γι αυτό και δεν έχω γράψει κάτι. Είναι budget – friendly, Ελληνική και τη βρίσκεις συνήθως σε καταστήματα Β’Διανομης ( μικρά καταστήματα καλλυντικών). Με ένα μικρό γκουγλαρισμα όποια θελήσει να ψάξει θα τη βρει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να το «φωνάξουμε» εμείς, είναι ένα λεπτό ζήτημα διότι μην ξεχνάμε και τις θέσεις εργασίας.

  25. @Celia @Julia Βασικά έχει δικά της καταστήματα. Εγω είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν προιόντα της εταιρείας και δεν ήταν κακά, θα έλεγα το αντιθετο για μια τόσο budget εταιρεία.

  26. @JULIA και @STELLA ,πάντως εγώ πρώτη φορά την άκουσα-διάβασα…δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο προ’ι’όν της.

  27. Πολύ ωραία νέα.ευτυχώς που έχουμε το bb και μας δίνει αναλυτικές πληροφορίες γιατί όταν πηγαίνεις στο κατάστημα και ρωτήσεις,δεν ξέρεις αν πρέπει να το αγοράσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.