Beauty News: 7 νέα προϊόντα που μας τράβηξαν την προσοχή.

 

 

Τι γίνεται εκεί έξω; Έχει πάρει το μάτι σας κανένα νέο beauty καλούδι; Ας ρίξουμε σήμερα μια ματιά σε κάποια νέα προϊόντα του beauty world που μας τράβηξαν την προσοχή.

 

 

Catrice: Liquid Camouflage High Coverage Concealer (Τιμή  5Ε)

To Liquid Camouflage High Coverage Concealer της Catrice δεν είναι νέο προϊόν αλλά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα το βρίσκουμε σε limited edition συσκευασία για καλό σκοπό: το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις του,  θα δωριστεί στους οργανισμούς Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida και Beauty For Life, οι οποίοι στηρίζουν τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες γυναικών από τη Συρία, την Κολομβία και τη Γερμανία. Στηρίζουμε και εμείς.

 

 

 

 

 

 

NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect (τιμή 13,59Ε)

Αυτή η  νέα σειρά αντηλιακής προστασίας της NIVEA  είναι σχεδιασμένη για επιδερμίδες πολύ ευαίσθητες και μη ανεκτικές στην ηλιακή ακτινοβολία, με SPF 30 και 50. Σύνθεση χωρίς άρωμα που συνδυάζει αντηλιακή προστασία με την περιποιητική και αντιοξειδωτική δράση φυσικών συστατικών όπως εκχύλισμα βιολογικής aloe vera, γλυκόριζας και ελαίου jojoba, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ερεθισμών και αλλεργικών αντιδράσεων που οφείλονται στον ήλιο.

 

 

 

 

L’Oreal Paris Unbelieva Brow (τιμή 16,90)

Ένα νέο gel φρυδιών μακράς διάρκειας για πιο φυσικά και πλούσια φρύδια. Φόρμουλα που στεγνώνει σε 90 δευτερόλεπτα και προσφέρει πολύ σταθερό και αδιάβροχο αποτέλεσμα αν θέλεις τέλεια φρύδια και στη θάλασσα ή την πισίνα. Ωραίο και εύχρηστο το  βουρτσάκι από τη μια πλευρά και το πινελάκι από την άλλη,  καθώς  και 5 αποχρώσεις για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο φρυδιών.

 

 

 

 

 

Apivita My Color Elixir (τιμή 13Ε)

Η μάρκα πρόσφατα μας σύστησε το kit με τις νέες μόνιμες βαφές μαλλιών Μy Color Elixir. Mε τη δύναμη 3 ελαίων και του υαλουρονικού οξέως, χαρίζει στα μαλλιά ζωντάνια και λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας, συνδυάζοντας την χρωματική απόδοση με την πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών, ενώ παράλληλα φροντίζει την τρίχα και μειώνει τη φθορά της.

 

 

 

 

Essence  «This is Me»

H Essence γι αυτό το Καλοκαίρι προτείνει 20 νέες nude αποχρώσεις κραγιόν  (light-medium- tan-dark) ασορτί με τις ακριβώς ίδιες αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών. Χαριτωμένο το βρήκα και πολύ νόστιμες και οι αποχρώσεις.  Όσες πιστές του nude προσέλθετε! (ξέρετε εσείς..) Τιμές 3Ε για το κραγιόν και 2Ε για το βερνίκι.

 

 

 

 

 

Korres Body Souffle και Body Butter Spray

Λαχταριστά θα τα ονόμαζα τα τέσσερα νέα πλούσια body souffle και τέσσερα νέα body sprays με πλούσιες υφές και όμορφες μυρωδιές. Τα Body Souffle περιέχουν  δύο τύπους υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, αναζωογονητικό θαλασσινό νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, και θρεπτικά έλαια αμυγδάλου, ηλίανθου και βερίκοκου. Θα τα βρείτε στις “γεύσεις” GUANABANA, MANGO, PEACH  και  RED BERRIES. Τα Body Butter Sprays έχουν πολύ ελαφριά, μη-λιπαρή υφή που απορροφάται αμέσως και χάρη στην ισχυρή θρεπτική δράση τους,  προσφέρουν απαλό και λείο δέρμα από την πρώτη εφαρμογή.  Θα τα βρείτε στις “γεύσεις” CASHMERE ROSE, COCONUT GUAVA, SEA LAVENDER και VANILLA GUAVA.

 

 

 

 

Carroten Kids SPF 30 Roll-On

Ενθουσιάστηκα με το αντηλιακό σε μορφή roll -on της Carroten για παιδιά.  Την επόμενη εβδομάδα ο κύριος Ρωμανός έχει την ολοήμερη σχολική εκδρομή. Εκείνη τη μέρα πάντα πριν φύγει από το σπίτι, απλώνει αντηλιακό στο πρόσωπο και τα μέρη του σώματος που είναι εκτεθειμένα και φυσικά το παίρνει και μαζί του, του το βάζω στην μπροστινή θήκη του backpack για να ξαναβάλει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της μέρας. Ναι καλά… όπως το παίρνει έτσι το φέρνει- σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί και να βάλει κρέμα στο πρόσωπο… Με αυτό το νέο όμως προϊόν σε μορφή roll on έχω την ελπίδα ότι θα το δει σαν ένα τύπου παιγνίδι και θα το χρησιμοποιήσει! Το προτείνω σε όσες από εσάς έχετε παιδιά σε αυτές τις ηλικίες  -μη σας πω μεταξύ μας ότι το δοκίμασα και εγώ- γιατί όχι; Το βάζεις πανεύκολα λίγο στην μια πλευρά του προσώπου λίγο στην άλλη, απλώνεται στο δευτερόλεπτο, δεν κολλάει, δεν αφήνει λευκά ίχνη. Πολύ έξυπνη η προσωποποιημένη ετικέτα για να μην μπερδέψεις στην παραλία ή αλλού το δικό σου SPF roll on,  με κάποιου άλλου. (δεν το έχω γράψει ακόμα το όνομά του, ψάχνω να βρω λεπτό ανεξίτηλο μαρκαδόρο..)

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Μου αρεσε πολυ το carroten σε μορφη στικ γιατι ειναι πολυ πρακτικο και ευχρηστο!!!Θα το δοκιμασω σιγουρα στα παιδακια μου αυτο το καλοκαιρι,πρωτα ο θεος να εχουμε υγεια και ολα θα τα ευχαριστηθουμε!!!

  2. Κάπου την πήρε το μάτι μου σε κάποιο κατάστημα αυτή τη σειρά της Essence και πράγματι οι αποχρώσεις είναι πολύ όμορφες για το καλοκαίρι. Καλά δεν μιλάω για την τιμή.. Αγοράζεις 2-3 σετάκια εύκολα.

  3. Συσκευασία αντηλιακού σε roll-on! Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και πρακτική για όλους μας κι όχι μόνο για τα παιδιά!

  4. Όσο αφορά τα Catrice εχω αγοράσει το κονσιλερ αλλα και το αντίστοιχο primer και μπορω να πω ειναι αχτύπητο δίδυμο!!Οπως και ενα παρά πολυ Καλο κονσιλερ της ίδιας εταιρίες το ONE DROP που κάνει ακριβώς αυτο που λέει!!!
    Την βαφη της Apivita Εννοηται την εχω χρησιμοποιήσει γιατι ειναι απο τις αγαπημενες μου οπως και του Κορρέ και δεν τις αλλάζω με τίποτα!!
    Όσο για τα υπόλοιπα τα εχει πάρει το ματι μου και θελω να δοκιμάσω οποσδηποτε το unbelieva brow.
    Και οτι αφορά τα αντηλιακά επειδή ειναι μεγάλο κεφάλαιο το εχω ψάξει και εχω κατάληξη στα υπέρ αγαπημένα. CAUDALIE που φέτος εχουν βγάλει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σειρα και αντηλιακη και αντιγηραντική
    χωρις χημικά (κυρίως τα χημικά φίλτρα που τελευταία απο στατιστικές έμαθα οτι περνάει ενα ποσοστό στο αίμα και επιρεαζει το ορμονικό κας σύστημα!! )με ενα καινοτόμο σύστημα φίλτρων χωρις nanoparticle (άλλο μεγάλο θέμα) εμπλουτισμένο με οργανικο νερο απο σταφύλια .κ.λ.π…και δεν ειναι κακο στο θαλάσσιο οικοσυστημα😆

  5. @Eleftheria: Είναι πολύ εύχρηστο και απλώνεται τόσο γρήγορα.. Γιατί για μένα ειδικά όταν ήταν πιο μικρόςκαι κουνιόταν πέρα δώθε, ήταν ολόκληρο project να καθίσει σε μια μεριά για να του βάλω αντηλιακό! Τώρα σε μια στιγμή και είναι έτοιμος!

  6. @SofiaT: Thank you αγαπημένη για τα review. Και έκανες και φοβερή “γέφυρα” με το χθεσινό post, you super girl!!

  7. @Stella: Μα τι λέμε τώρα; Πρώτα η μαμά το δοκίμασε το roll – on και μετά το τέκνο.. χαχαχχα (είναι απίθανη ιδέα, αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις..)

  8. Και εμένα το Carroten Kids μου άρεσε, εξαιρετική ιδέα το αντιηλιακό σε μορφή roll on για τα μικρά μας! Εμένα η Μαριλια μου εχει πολύ μελαχρινό δέρμα, έτσι για να μη μαυρίζει πολύ αλλά και να έχει προστασία τις ώρες του διαλλειματος που είναι όλο στο προαύλιο, της βαζω κάθε πρωί αντιηλιακηκ ρεμα για παιδιά.. Μου παραπονιέται επειδή ειναι κρέμα και δεν έχει υπομονή να της την απλώνω, οπότε το roll on θα με βολέψει ιδιαίτερα!

  9. Τα Essence μου κλείνουν το μάτι 😉
    μουτςς

  10. Παλιότερα ήμουν επιφυλακτική με τα χαμηλά σε τιμή προ’ι’όντα μακιγιάζ.Πλέον δεν αποχωρίζομαι για κανέναν λόγο το
    Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer….κι η ιδέα της essence για ασορτί αποχρώσεις σε κραγιόν και βερνίκια νυχιών, τέλεια…. και η τιμή ακόμα πιο τέλεια….

  11. ΜAΡIA K ,Catrice μπορείς να βρεις και στον Hondo αλλά και ηλεκτρονικά να παραγγείλεις(αυτήν την περίοδο στο site που αγοράζω εγώ τρέχει μια προσφορά που με 18ευρώ σε αγορές για catrice,essence,wet&wild,w7 κι άλλα παρεμφερή brands δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα αποστολής.
    Είναι value for money προ’ι’όντα ….

  12. Γεια σας Και εμένα το Carroten Kids μου άρεσε. εξυπνη ιδεα και κυριως πρακτικη Επισης θελω να δοκιμασω τα Body Butter Korres Αυτο το Souffle το βρηκα εξισου ελκυστικο με το Souffle τυριων που λατρευω

  13. @RANIA: Και τα spray είναι πολύ εύχρηστα. Δοκίμασα το Coconut Guava και το Cashmere Rose και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!

  14. Tzουλια ειχα παρει στο παρελθον σπρευ απο αλλη εταιρεια και δεν το βολευτηκα καθολου Θα μυρισω ομως αυτα που προτεινεις γιατι τα βρισκω ταιριαστα με την εποχη

  15. Το Roll on αντηλιακό εξαιρετική ιδέα! ..και όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για όσους βιάζονται να φύγουν από το σπίτι, απλά.. super! Τη βαφή μαλλιών της Apivita, την χρησιμοποιούσα, πάλι σε μορφή kit, απλώς τώρα, είναι ακόμα καλύτερη, λόγω προσθήκης υαλουρονικου. Πρόσθεσε και νέες αποχρώσεις στο δειγματολογιο της, και δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι από τα προϊόντα που λέγαμε χθες, που δεν περιέχουν αμφιλεγόμενα χημικά συστατικά!
    xx

  16. Επίσης, η αγαπημένη μου ❤️ NIVEA θα με συντροφεύει το καλοκαίρι, γιατί έχει υπέροχη υφή, απορροφητικότητα -πολυ βασικό για μένα που δε θέλω να γυαλίζω στη θάλασσα- και κυρίως προστασία! Κι όλα αυτά, ΚΑΙ με aloe vera! Ε, ναι, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο!
    xx

  17. Θέλω να δοκιμάσω το L’Oreal Paris Unbelieva Brow. Όσο για τα Essence, ξέρουμε, ξέρουμε….

  18. @Amalia: 😂😂😂😂! Το έπιασες το υπονοούμενο!!

  19. Χα πως φαίνονται οι μαμάδες! Το roll on άρεσε με διαφορά! Τα προϊόντα φρυδιών με κάνουν κ γελάω έχουν ξεφύγει λίγο νομίζω! Καλοπροαιρετα βέβαια αλλά η αυτη μόδα με τα τεράστια κ βαμμένα φρύδια χαλάει όλη την εμφάνιση πολλές φορές.. Τα essence σταθερά στο νεσεσέρ μας😉😍

  20. @AMALIA Τι ξέρετε,καλέ;;; Πείτε και σε μας!!! 😂🤣🙃

  21. @Julia, βεβαίως, βεβαίως…
    @Celia, πίσω από τις λέξεις κρύβεται το nude…

  22. Λοιπόν,πρώτη φορά αγόρασα μάσκαρα φρυδιών και το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ.Αγόρασα τη MAYBELLINE.Το βουρτσάκι είναι λίγο μεγάλο και δεν νομίζω να το ξαναπάρω,αλλά θα αναζητήσω νέα εταιρεία.

  23. Μου αρέσει πάρα πολύ το χρώμα του κραγιόν και του βερνικιου από την essence και με τόσο δελεαστική τιμή σίγουρα θα πάρω ένα χεράκι τώρα για το καλοκαίρι. ❤❤❤💚💚💙💙💙💙💜 τα προϊόντα catrice βρισκονται και στο δικο μου νεσεσερ και μπορω να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένη. Έχω μεικ απ και highlighter τα οποία τα αγόρασα με πολύ λίγα χρήματα και παρόλα αυτά είναι πολύ ποιοτικά. ❤❤💚💚💗💗💕💕💓💓💙💙💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.