Nuxe: H νέα σειρά περιποίησης Crème Prodigieuse Boost

 

Αγαπάμε Nuxe και παρακολουθούμε κάθε νέο προϊόν ή σειρά που κυκλοφορεί από τη μάρκα. Αυτή τη φορά η Nuxe παρουσιάζει τη σειρά Crème Prodigieuse Boost που απευθύνεται στις πολυάσχολες γυναίκες από 25 έως 39 ετών  που θέλουν να διατηρήσουν νεανική την επιδερμίδα τους, δίνοντάς της ένα…boost!.

 

Σε καθημερινή βάση η επιδερμίδα μας υφίσταται υψηλά επίπεδα στρες , ανεπαρκή ύπνο και συγχρόνως την επίδραση του αστικού περιβάλλοντος, όπως είναι η ρύπανση και οι διάφορες μορφές ακτινοβολίας. Με ένα καταιγισμό οξειδωτικού στρες, κυτταρικού στρες και φθοράς στο κολλαγόνο, η επιδερμίδα φτάνει στα όρια του burn-out.

 

 

Η NUXE έρχεται να βοηθήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συνδυασμένο με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς του δέρματος για να μπορέσουν να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής.

 

 

Tα βασικά συστατικά της φόρμουλας:

 

Άνθος Γιασεμιού

Το εκχύλισμα αυτό είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φλαβονόλες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στο μηχανισμό αντιοξειδωτικής άμυνας του δέρματος, ενδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς και εξουδετερώνει τις βλαβερές επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών.

 

 

Άνθος Καλέντουλας

Εκτός από το όμορφο, ζωηρό πορτοκαλί τους χρώμα, τα πέταλα της Καλέντουλας για την οποία έχουμε γράψει με λεπτομέρειες εδώ φημίζονται για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ενεργά μόρια (φλαβονοειδή, καροτενοειδή, εστέρες κλπ.) .Στα αποθέματα κολλαγόνου του δέρματος, ενθαρρύνεται η σύνθεση νέου κολλαγόνου και αναστέλλεται η δράση των ενζύμων που προκαλούν την αποδόμηση του κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, η αναγεννητική και προστατευτική του επίδραση βοηθά στην καθυστέρηση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων.

 

Κυτταρικό σάκχαρο (Ριβόζη)

Η ριβόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο που βρίσκεται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα του σώματός μας. Αποτελεί τμήμα του RNΑ (ένα μόριο που υποστηρίζει τη σύνθεση πρωτεινών) και του ΑΤP (πηγή ενέργειας για τα κύτταρα). Τα εργαστήρια της NUXE επέλεξαν την καθαρή Ριβόζη, που παράγεται βιοτεχνολογικά, από το καλαμπόκι.Βελτιώνοντας την κυτταρικήαναπνοή, το σάκχαρο αυτό ενισχύει τις βασικές μεταβολικές  αντιδράσεις και περιορίζει την κυτταρική κόπωση. Η σύνθεση των δερματικών πρωτεινών (ελαστίνη και κολλαγόνο) ενθαρρύνεται, διασφαλίζοντας μια σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα.

 

Πέντε προιόντα, Primer, Eye Gel, 2 κρέμες ημέρας για μεικτή και κανονική επιδερμίδα και ένα Night Balm ολοκληρώνουν τη σειρά που θα τη βρείτε σε τιμές από 25 έως 37Ε.

 

Πρόσωπο και μούσα της Crème Prodigieuse Boost, η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου.

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Υπεροχα τα προιοντα nuxe,πολυ καλες σειρες και προσεγμενες αλλα θεωρω οτι η επιλογη της “μουσας” ειναι απογοητευτικη.Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα βαρεθηκα προσωπικα να βλεπω παντου Οικονομακου Λασκαρακη Μπομπα κτλ να διαφημιζουν διαφορα brands.Τωρα θα μου πεις οταν οι εποχες στερουνται ανθρωπων-προτυπων με επαγγελματικη ηθικη και πνευματικη υποσταση ξεπεφτεις οπου να ναι.

  2. Πάει καιρός που έκλεισα τα 39 οπότε δεν θα αγχωθώ να τη δοκιμάσω.Πάντως αυτό με τον περιορισμό στις ηλικίες πολύ βολικό.Ξέρω (αιωνόβια)δεσποινίδα ετών 39(50+) που θα την αγοράσει σίγουρα. 😛
    Μουτςς

  3. @Litsa: χάχαχα τέλειο σχόλιο!! 😉😉 Εγώ είμαι η δεύτερη που δε θα τη δοκιμασω,αλλά έχω τη θετικότερη άποψη για τα Nuxe!

  4. Ξέχασα, συμφωνώ απόλυτα και με το σχόλιο της Eleftheria! Οταν βλέπω τα ιδια συγκεκριμένα πρόσωπα συνεχως να διαφημίζουν διάφορα προϊόντα, αυτόματα δεν ειμαι θετική στο να τα δοκιμάσω..

  5. Πολύ καλή εταιρεία με αξιόπιστα προϊόντα τα οποία μυρίζουν τέλεια! Συμφωνώ με τον προσδιορισμό ηλικίας, είναι πολύ βοηθητικός για τις αγορές μας.
    xx

  6. Περιττό να πω ότι τα bbgirls @Eleuftheria & @Maryl έχουν δίκιο για την επιλογή προσώπων στις διαφημίσεις…
    xx

  7. Απορία: @Litsa και έχει κάποιο αποτέλεσμα η δεσποινίς ετών 39; 😀😁

  8. Η αλήθεια είναι ότι είναι απολύτως βαρετή η επαναληψη των προσώπων και δεν βοηθάει και στο να θυμάσαι τελικά το προϊόν…
    Όσον αφορά στον προσδιορισμό της ηλικίας, σαφώς βοηθάει, αλλά είναι και καθαρά θέμα αναγκών επιδερμίδας. Άλλωστε και οι συνθήκες που ζει η καθεμία είναι διαφορετικές…
    @Sofia Marga, η τελευταία απορία σου είναι όλα τα λεφτά!

  9. @Eleytheria, Sofia, Maryl, Amalia:

    Σας «ακούω» προσεκτικά είναι ενδιαφέρουσα η άποψή σας. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει αν είναι κάτι που μου αρέσει ή όχι, το να βλέπω δηλαδή τηλε περσόνες ή άλλες περσόνες των social media να διαφημίζουν προϊόντα. Φυσικά είναι κάτι που γίνεται για τις χρηματικές απολαβές – αλλά το ίδιο δεν γινόταν και με τις επαγγελματίες μοντέλα; Όπως είπε και ο μοναδικός Andy Warhol «σε λίγα χρόνια όλοι θα έχουμε 15 λεπτά δημοσιότητας» και ζούμε σε αυτή την εποχή. Οι νεότερες γενιές όμως τον εφήβων και τον 20 something χωρίς αμφιβολία αγοράζουν όταν δουν κάποιο γνωστό πρόσωπο που ακολουθούν στα social- αυτό είναι πλέον το μόνο σίγουρο. Οπότε και οι εταιρείες εκεί ποντάρουν και πράττουν αναλόγως σε παγκόσμια και όχι μόνο εγχώρια κλίμακα.

  10. @Julia, εννοείται πως η τακτική των εταιρειών είναι σωστή για τις πωλήσεις τους. Και εμένα μου τραβάει την προσοχή ένα γνωστό πρόσωπο. Νομίζω ότι η ένστασή μας είναι στο ότι τα πρόσωπα αυτά είναι τα ίδια και τα ίδια.

  11. @Amalia: Όσο πιο μικρή η χώρα, τόσο πιο περιορισμένα τα «πρόσωπα». Καλώς ή κακώς αγαπημενη, οι υπεύθυνοι συνήθως βαριούνται να πάνε ένα βήμα πιο πέρα και να ψάξουν για καινοτομίες ακόμα και στο έμψυχο υλικό τους. Η «ευκολία» έχει τα πρωτεία παντού.

  12. Καλησπερα. Εχω θετικη αποψη για τα προιοντα αλλα αρνητικη για τις μαιντανους. Ε δεν ειναι και πρωτυπα ομορφιας ολες οι κυριες αυτες. Ουτε δικαιολογουνται οι υπερβολικες τιμες στα προιοντα που βγαζουν και πουλουν με τα προιοντα τους

  13. Και δεν μου αρεσει να ειμαι δεσποινις ετων 39 παντα. Αν μπορουσα να διαλεξω θα ηθελα να μεινω για παντα 40 με 45 ετων ποτε λιγοτερο……Το εχω ξαναπει νομιζω…. συγνωμη επαναλαμβανομαι

  14. @SOFIA MARGA: χαχαχαχαχαχαχ θα προσέξω να δω διαφορές.

  15. 39;;;; 39::: Υπάρχουν ακόμα τέτοιες ηλικίες;; L O L…
    Πάντως, η Λασκαράκη που λέει η Ελευθερία πιο πάνω είναι ακριβώς στο όριο…39…

  16. Αγαπω nuxe αλλα τωρα που ειδα την οικονομακου ως μουσα χαλαστηκα, δεν μου αρεσει η συγκεκριμενη καθολου

  17. Αγαπώ τη Nuxe, έχει μοναδικά προϊόντα με φανταστικό άρωμα! Θα την αναζητήσω σύντομα τη νέα σειρά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.