Youth to the People: Ομορφιά με τη δύναμη των superfoods.

 

Υπερτροφές   απ΄όλο τον κόσμο,  έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια την αγορά κι έχουν ενταχθεί στην καθημερινή διατροφή μας δίνοντας ώθηση στην υγεία, την ενέργεια και την ευεξία μας.

 

To φυσικό «clean» και vegan brand ομορφιάς Youth to The People έχει εντάξει  superfoods στις φόρμουλες των προϊόντων του, γιατί η φιλοσοφία του είναι όχι απλά η περιποίηση της επιδερμίδας αλλά πρώτα απ όλα η υγεία της επιδερμίδας. Ενα υγιές αποτοξινωμένο δέρμα είναι κατ επέκταση και ένα λαμπερό, ενυδατωμένο, σφριγηλό δέρμα- κάτι που όλες γνωρίζουμε.  “Superfood για την επιδερμίδα» με λίγα προϊόντα (καθαρισμός, ενυδάτωση, μάσκα, serum) στοχευμένα όμως να δουλεύουν όπως ένας super βιταμινούχος χυμός για τον οργανισμό μας. Σαν μια «βόμβα» υγείας και αποτοξίνωσης.

 

«Δεν είναι δυνατόν να προσέχουμε τι τρώμε, να αποφεύγουμε junk food, επεξεργασμένες τροφές, υπερβολική ζάχαρη και από την άλλη να μην κάνουμε το ίδιο όσο αφορά την επιδερμίδα μας. Είμαστε η γενιά που ενδιαφερόμαστε εξίσου και για το τι τρώμε αλλά και για το τι τελικά απλώνουμε στο πρόσωπό μας» δήλωσε πρόσφατα ο συνιδρυτής της εταιρείας Greg Gonzalez

 

Ας δούμε κάποια Superfoods που θα βρείτε ενταγμένα στις φόρμουλες του brand Youth to the People:

 

 

 

 

Kale

Χρόνια τώρα αποτελεί ένα βασικό συστατικό της διατροφής των διασήμων και των αστέρων του Χόλυγουντ, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μπιγιόνσε.  Το kale ή η λαχανίδα όπως την γνωρίζουμε εμείς, είναι μια υπερτροφή που ανήκει στην οικογένεια των λαχανοειδών. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι, ότι περιέχει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από το σπανάκι.  Παράλληλα διαθέτει μια πληθώρα ισχυρών αντιοξειδωτικών όπως η κερσετίνη και η καμφερόλη, τα οποία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύουν από τη φωτογήρανση και καθυστερούν την πρόωρη γήρανση.  Είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας λαχανικό πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, σίδηρο, μαγγάνιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ποτάσιο, ασβέστιο.

 

 

 

Aλόη

Έχουμε γράψει πολλά στο παρελθόν για τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης. Το «φυτό της αθανασίας» εκτός από αγαπημένο της Ιατρικής είναι και της κοσμετολογίας. Η αλόη σε μορφή λαδιού, εκχυλίσματος, ζελέ ή χυμού είναι ένα ανεκτίμητο όπλο, ένα θαυματουργό φυσικό συστατικό για άψογο δέρμα.Με ενυδατικές, ρυθμιστικές, αναπλαστικές, επουλωτικές, καθαριστικές και θεραπευτικές ιδιότητες, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, είναι το απόλυτο καλλυντικό, που αναπληρώνει μια ενυδατική, αντιγηραντική ή after sun κρέμα προσώπου ή σώματος.

 

Kale και Αλόη θα βρείτε στην κρέμα ματιών Age Prevention Superfood Eye Cream

 

 

 

Spinach

Το σπανάκι, αυτό το λαχανικό που δεν τρώγαμε μικροί γιατί δεν ξέραμε, ότι πρόκειται για μια τόσο πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμινών C και Α. Η βιταμίνη Α είναι η φυσική μορφή της ρετινόλης και είναι υπεύθυνη για την υφή και την όψη της επιδερμίδας,  δίνοντας της  λάμψη και ομοιομορφία. Αναδομεί την κατεστραμμένη επιδερμίδα από ουλές, ακμή και πρόωρη γήρανση, ενώ η βιταμίνη Κ που περιέχει το σπανάκι μειώνει του μαύρους κύκλους, τις κοκκινίλες, τη ξηροδερμία και θρέφει το δέρμα. Είναι ένα δραστικό φυσικό αντιοξειδωτικό που καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, δίνει νεανική όψη και επανορθώνει από τις φθορές που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ισχυρή δράση έχει επίσης στην ακμή και την ρύθμιση της λιπαρότητας.

 

 

Green Tea

Το πράσινο τσάι δεν είναι μόνο κορυφαίο αντιγηραντικό κι αντιρυτιδικό προϊόν. Είναι κι ένα από τα κορυφαία όπλα της φύσης ενάντια στη φωτογήρανση. Οι Ασιάτισσες έχουν πάντα στην τσάντα τους ένα μπουκάλι με πράσινο τσάι, το παραδοσιακό ενυδατικό αντιοξειδωτικό σπρέι, το οποίο χρησιμοποιούν κάθε στιγμή για την τόνωση του δέρματος μετά τον καθαρισμό, αντί για τονωτική λοσιόν, ως mist για σετάρισμα του μακιγιάζ στο τελείωμα, αλλά και για την ανανέωση του στη διάρκεια της μέρας. Το πράσινο τσάι είναι ένας πραγματικός θησαυρός, έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες και καθυστερεί τα σημάδια του γήρατος. Οι κατεχίνες του με κορυφαία την επιγαλλοκατεχίνη, δρουν ως αντιοξειδωτικά και εμποδίζουν τη διάσπαση του κολλαγόνου.  Θωρακίζουν επίσης το δέρμα ενάντια στις φθορές του χρόνου και τις ρυτίδες. Η επιγαλλοκατεχίνη θεωρείται διακόσιες φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε στη δυνατότητα να καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες.  Γνωρίζοντας πλέον, ότι οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν ζημιά και στα υγιή κύτταρα μειώνοντας τον αριθμό τους, με τη συστηματική χρήση του πράσινου τσαγιού μειώνουμε τόσο τις ρυτίδες, όσο και τα υπόλοιπα σημάδια γήρανσης και φθοράς του χρόνου.

 

Spinach,  Green Tea και Kale  θα βρείτε στις φόρμουλες των  2 προϊόντων καθαρισμού Superfood Cleanser και Age Prevention Superfood Cleanser

 

 

 

 

Σπιρουλίνα

Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και περιλαμβάνει ένα βόμβα βιταμινών  βιταμίνη Α, βιταμίνη Β-12, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, σίδηρο και φώσφορο, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του δέρματος.

 

Σπιρουλίνα καθώς και πλούσια σε βιταμίνες μικροάλγη, Kale και Spinach θα βρείτε στην μάσκα ομορφιάς Age Prevention Superfood Mask.

 

 

 

 

Acai Berry

Καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στα τροπικά δάση του Αμαζονίου και ξεκίνησε να καθιερώνεται στον δυτικό κόσμο στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Μετα απο χρόνιες δοκιμες, η δύναμη του Αcai εντοπιστηκε στις πολλαπλές ιδιότητες του και μάλιστα πολύ γρήγορα κατάφερε να κατακτησει τον τίτλο του “Νο1 υπερφρούτου” στον κόσμο. Περιεχει ισχυρή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, με 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τo κόκκινο σταφύλι και 10 έως 30 φορές περισσότερες ανθοκυανίνες  από αυτές που συμπεριέχονται στο κόκκινο κρασί.   Αναδομεί και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και εξισορροπεί τους ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους.

 

Acai Berry καθώς και Goji και Φραγκόσυκο θα βρείτε στο ενυδατικό έλαιο Superberry Hydrate & Glow Oil που υπόσχεται μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

 

Εν κατακλειδι είναι ένα  brand που αξίζει της προσοχής μας και θα το βρείτε στην κατηγορία Super Ingredients αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora στο Sephora.gr  καθώς και στο  Sephora App που λειτουργεί σε smart phones,  iOs και Android.

 

 

17 Σχόλια
  1. Αν το σκεφτείς είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σωστό αυτό. Δεν μπορούμε να προσέχουμε τη διατροφή μας και μετά να απλώνουμε στο πρόσωπό μας, ό, τι βρούμε μπροστά μας. Πρέπει να υπάρχει παντού αφύπνιση αν θέλουμε να μιλάμε για ένα πιο φυσικό lifestyle.

  2. Τεραστια ταση τα τελευταια χρονια οντως τα super natural συστατικα στην περιποιηση σωματος και προσωπου αλλα πιστευω οτι θα ξεθωριασει αυτο το trend μολις οι παγκοσμιες βιομηχανιες ομορφιας αντιληφθουν οτι δεν πουλαει πια η “φυση” στις κρεμες.Θεωρω οτι το μελλον των καλλυντικων ειναι η νανοτεχνολογια και η μοριακη τελειοτητα στην αποτελεσματικοτητα των προιοντων.Πιο φουτουριστικο κονσεπτ συντονισμενο στις ακομα πιο tech εποχες που ερχονται.

  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον συνιδρυτή της εταιρίας Greg Gonzalez!!!

  4. Τα παραπάνω συστατικά είναι κορυφαία superfoods και σε συνδυασμό με διατροφή που τα περιλαμβάνει μπορεί και να μείνουμε πάντα νέοι!!

  5. @Αnastasia & SofiaT: Ναι, περιλαμβάνει μια γενικότερη στάση ζωής, που άλλοι την υιοθετούν και άλλοι όχι.

  6. @Eleftheria: Πολύ, πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθετησή σου. Συμφωνώ ότι έχουμε να δούμε πολλά και θαυμαστά από τον κόσμο της τεχνολογίας αλλά ενδεχομένως το ένα να μην αναιρεί το άλλο και να δούμε μια συνέργεια, φύσης και τεχνολογίας με προιόντα πολύ πιο αποτελεσματικά από όσο αυτά που υπάρχουν σήμερα.

  7. Διαβάζοντας το ποστ με έπιασε μια τρελή επιθυμία για σπανακόπιτα.Είστε κι άλλες ή μόνο εγώ?
    Μουτςς

  8. @Litsa: 😂😂😂Ελληνική superfood συνταγή στα σίγουρα!!

  9. Εχω το καθαριστικο και ειναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό!
    Τελεια παρουσιαση
    Εφη Β

  10. Super Post το σημερινό! Έμαθα πολλά, που δεν ήξερα! Ωραία η ιδέα για σπανακόπιτα της @Litsa! Κι εμένα, μου άνοιξε η όρεξη!
    Με προβλημάτισε το bbgirl @Eleftheria, που νομίζω, πήγε ακόμα πιο πέρα τη σκέψη μας, στον τομέα ομορφιάς του μέλλοντος!
    Έχω δοκιμάσει διάφορα super foods, ένα από αυτά, η σπιρουλίνα, που δεν μου άρεσε, διότι μου έπεφτε “βαριά” στο στομάχι. Ως μάσκα προσώπου, όμως, θέλω να τη δοκιμάσω!
    xx

  11. @Litsa γιαμ γιαμ!!!! Μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικα!!!! 💚💚❤❤💙💙💜💜 Η ομορφιά “πηγάζει” από μέσα μας! Βέβαια πολλές φορές χρειαζόμαστε και ένα εξωτερικό ενισχυτικο…. 💚❤💙💜

  12. Προσπαθώ να κάνω την επιλογή μου σε superfood… Την παραπάνω κρέμα ματιών ή την ιδέα της Litsa;

  13. Σπανακι? Απιστευτο, μια δοκιμη θα μας πεισει

  14. Μου αρέσει πολύ και η φιλοσοφία της μάρκας- υγεία από μέσα προς τα έξω αλλά και οι όμορφες, καθαρές και αφαιρετικές συσκευασίες. Επίσης ρίχνοντας μια ματιά στο site τους μου άρεσε το γεγονός ότι δεν σε φορτώνουν με υπερβολικά προϊόντα. 5,6 βασικά προϊόντα, που είναι το καλύτερο για μένα.

  15. @ΕΦΗ ΒΛΑΧΟΥ: ‘Εχεις απόλυτο δίκιο. Από τα πιο αποτελεσματικά και αναζωογονητικά cleansers που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

  16. Θέλω εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσω το καθαριστικό της εταιρείας! Καταπληκτικά τα συστατικά των προϊόντων!

  17. @AMALIA @LITSA …την σπανακόπιτα…την σπανακόπιτα….χαχαχα….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.