Πολύ Ευαίσθητο Δέρμα; Δοκίμασε Pai.

 

 

Βραβευμένη ως η η Νο 1 Βιολογική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας από το έγκυρο περιοδικό Grazia, η Pai είναι επίσης η αγαπημένη μάρκα ομορφιάς της Natalie Portman η οποία έχει δηλώσει ότι λατρεύει τα προϊόντα ενυδάτωσης της μάρκας και αγαπημένο της είναι το multi purpose έλαιο Rosehip Oil.

 

Η Αγγλίδα Sara Brown εργαζόταν ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων σε πολυεθνική εταιρεία όταν το 2007 αποφάσισε να δημιουργήσει μια clean, βιολογική σειρά περιποίησης ορμώμενη από μια δική της ανάγκη: είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα και δεν μπορούσε να βρει κάτι  στην αγορά που να τη βοηθήσει στο πρόβλημά της.

 

Τα βιολογικά φυσικά συστατικά  που χρησιμοποιούνται σε όλα τα προϊόντα Pai επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια και στοχεύουν πρωταρχικά στο να  καταπραΰνουν   ακόμα και το πιο  ευαίσθητο δέρμα. Σύμφωνα με το ερευνητικό τμήμα της μάρκας οι γυναίκες που υποφέρουν από πολύ ευαίσθητο δέρμα πρέπει να γνωρίζουν επακριβώς τα συστατικά που περιέχει κάποιο προϊόν που θα χρησιμοποιήσουν για την περιποίηση της επιδερμίδας τους γι’ αυτό και η Pai ήταν η πρώτη μάρκα ομορφιάς στην Αγγλία που όλα ανεξαιρέτως τα συστατικά που περιλαμβάνονται στις φόρμουλες αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων.

 

 

 

 

Αυτά είναι κάποια από τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες των προϊόντων και οι ευεργετικές τους ιδιότητες:

 

Camelia

Εξωτικό συστατικό ομορφιάς για το δέρμα προερχόμενο από το διάσημο ιαπωνικό δέντρο του πράσινου τσαγιού (Camellia Sinensis) και συγκεκριμένα από το ενεργό συστατικό που περιέχουν οι σπόροι του φυτού. Υπέροχο για τις αντιγηραντικές ιδιότητες του έλαιο, το μυστικό ομορφιάς της πορσελάνινης επιδερμίδας των γιαπωνέζων. Αυξάνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει και δρα ρυθμιστικά στους σμηγματογόνους αδένες και στο μεταβολισμό των κυττάρων. Είναι ελαφρύ, πολύ πλούσιο σε Βιταμίνη Α και Ελαϊκά Οξέα Ω3, βιταμίνες Β1,B2,B6, Ε και ιχνοστοιχεία.

 

Avocado

Tο δώρο της φύσης στις γυναίκες της Μεσογείου.  Πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ, ιδανικό για να χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και να δρα ενάντια στις βαθιές ρυτίδες, αλλά και στο «μάτι της χήνας».  Από τα κορυφαία λάδια για ξηρή, αφυδατωμένη ή ώριμη επιδερμίδα.

 

Jojoba

Ένα σπουδαίο «passe-partout» λάδι που εξισορροπεί την ξηρότητα και τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα, ιδανικό για να ρυθμίσουμε ξηροδερμίες, σημεία Τ και κάθε δερματική διαταραχή. Έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο έλαιο βάσης: η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος της ανθρώπινης επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα “μιμείται” τα φυσικά κολλαγόνα του δέρματος. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2,B6 και ιδιαίτερα σε Ε.

 

Rice Plant

Τα  ένζυμα του ρυζιού κάνουν ήπια απολέπιση και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των φλεγμονών της ακμής, ενώ το έλαιο από πίτουρο ρυζιού είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Ιδιαίτερα πλούσιo σε ασβέστιο αναζωογονεί και κινητοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, μειώνει τους πόρους, αναπλάθει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες και προφυλάσσει από την γήρανση του δέρματος. Δίνει λάμψη, μειώνει τις κηλίδες και τις ατέλειες, ανοίγει το χρώμα της επιδερμίδας, προσφέρει τα απαραίτητα αμινοξέα για την σύνθεση του κολλαγόνου.

 

 

Αγαπημένα Pai προϊόντα.

 

Rosehip Bio Regenerate Oil

Πρώτο το καλύτερο το multi purpose έλαιο Rosehip Bio Regenerate Oil , που καταπραΰνει τις ευαίσθητες και πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες ενώ διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη.

 

 

 

 

Instant Calm Redness Serum

Το εξειδικευμένο serum που άμεσα καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς ενώ ενυδατώνει σε βάθος τις ταλαιπωρημένες και ξηρές επιδερμίδες. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το έλαιο καθαρισμού της επιδερμίδας Instant Calm Rosehip Cleansing Oil.

 

 

 

 

 

 

Camomille & Rosier Sauvage

Η κρέμα ημέρας με χαμομήλι και άγριο τριαντάφυλλο, είναι ένα από τα best sellers της μάρκας και το  προϊόν της καθημερινής ενυδάτωσης  που δεν αποχωρίζονται όσες έχουν πολύ ευαίσθητη- δυσανεκτική επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

 

Perfect Balance Blemish Serum Copaiba & Zinc.

Ιδανικό για επιδερμίδες ευαίσθητες με ακμή,  ή με τάση για ακμή. Η ενήλικη ακμή, ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες και το συγκεκριμένο serum έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις ατέλειες, να καταπολεμά την ακμή αλλά και να αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και ενυδατωμένη.

 

 

 

Η Sara Brown είναι λίγο μακριά από εμάς, κοντά μας όμως είσαστε εσείς και συγκεκριμένα όσες από εσάς, υποφέρετε από ιδιαίτερα ευαίσθητο έως και δυσανεκτικό δέρμα. Θυμάμαι πολύ καλά ένα post πριν λίγο καιρό όπου ασχοληθήκαμε με αλλεργίες και κάποιες από εσάς πράγματι αντιμετωπίζετε αρκετά σοβαρά θέματα με διάφορες κρέμες περιποίησης (στο μυαλό μου έχω εσένα περισσότερο Eleftheria). Αν αυτό ισχύει, τότε είμαι σίγουρη ότι πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο brand Pai.

 

 

Θα το βρείτε στην κατηγορία Super Ingredients αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora στο Sephora.gr  καθώς και στο  Sephora App που λειτουργεί σε smart phones,  iOs και Android.

 

 

18 Σχόλια
  1. Όσες έχουν ευαίσθητο δέρμα νομίζω θα το βρουν πολύ ενδιαφέρον.. Εγώ βέβαια λόγω λιπαροτατου δέρματος, μέσα στην ατυχία της λιπαροτητας μου εχω την τύχη να μην εχω καμία ευαισθησία στο χοντροδερμα μου😉αλλά η μαμά μου από την άλλη με το ξηρό και λεπτό δέρμα της θα εκτιμήσει πολύ αυτά τα προϊόντα!

  2. Μηπως ειναι για μενα που βγαζω κοκκινιλες ακομα και με την Avene ή τη LaRochePosey?Εχω απελπιστει…Τωρα θα δοκιμαζω shiseido,μια απλη ενυδατικη κ ενα αντηλιακο για ευαισθητα δερματα.Ο θεος βοηθος!!!!!

  3. @Maryl: Πες στη μαμά σου να κάνει οπωσδήποτε μια βόλτα από Sephora και να ζητήσει δείγμα.

  4. @Eleftheria: Εσένα σκεφτόμουν όταν γνώρισα αυτά τα προϊόντα. Νομίζω ότι πρέπει να τους δώσεις μια ευκαιρία. Ζήτησε δείγμα και κρίνε μόνη σου.

  5. Kαλημερα. Μαλλον θα ταιριαζουν στην κορη μου που δεν εχει το δικο μου ανεκτικο δερμα σε οτι του βαζω
    Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλε γαλακτωμα καθαρισμου δικο μου και αμεσως ενιωσε καψιμο.
    Το αφαιρεσε αλλα ηδη ειχε γινει η ζημια
    Προσπαθει με pepanthole και μια αλλη αλοιφη απο τον δερματολογο .
    Ευτυχως δεν θα μεινει κατι μονιμο
    Με βλεπω παλι για τα SHEPHORA …οχι οτι δεν θελω βεβαια
    Τωρα που εχω και τον τιτλο δεν θα αφησω να μου τον παρει καμμια

  6. @Rania: Πολύ σωστά!!! Αν και από τη στιγμή που σου δόθηκε ο τίτλος, είναι δικός σου! 😀😀.

    Πάντως η αλήθεια είναι ότι πριν δημοσιεύσω το post την «έψαξα» αρκετά την Pai γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι μεγάλη ευθύνη να προτείνεις προϊόντα μέσω ενός έγκυρου site, για πολύ ευαίσθητα και πόσο μάλλον δυσανεκτικά δέρματα -όπως ας πούμε της @Eleftheria παραπάνω.

    Όπως και να έχει όμως δεν θα σταματήσω να λέω ότι πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά πρώτα θα παίρνετε δείγμα! Κάθε εταιρεία είναι υποχρεωμένη να δίνει δείγματα και η Sephora δεν τα τσιγκουνεύεται. Δίνει πάντα.

  7. Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα αλλα νομιζω ταιριαζουν απολυτα στις ευρυαγγειες-ροδοχροο–μικτη λιπαρη επιδερμιδα μου.Θελω να παρω αμεσα το γαλακτωμα που εχει και μια πετσετουλα-πανακι μαζι.Εχω διαβασει και ξενα αρθρα που τα προτεινουν σαν οτι πιο αγνο για ευαισθησια,Julia σε ευχαριστουμε που μας ενημερωνεις και μας τα συστηνεις!!

  8. @ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΛΑΜΑ: Ελένη μου εδώ και περίπου 6 μήνες (αν και δεν έχω ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα- ίσως γίνεται για κάποιο λόγο πιο ευαίσθητο το καλοκαίρι) και εγώ κάνω καθαρισμό κάθε βράδυ με πετσετούλα – πανάκι και νιώθω πολύ καθαρό και φρέσκο το δέρμα μου. Επίσης την Pai, Camelia & Rose κρέμα καθαρισμού με το αντίστοιχο πανάκι, θα τη βρεις και σε καλή τιμή αυτές τις μέρες (και τα δυο γύρω στα 40Ε). Φυσικά για κοκκινίλες και ευρυαγγείες σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις το Instant Calm Redness Serum

  9. Τι θησαυρός το Sephora φέτος! Καλύπτει τις ανάγκες όλων μας! bbgirls, συμφωνείτε; Πάντως, εμένα με ενθουσιάζει σαν συστατικό το Rice Plant
    xx

  10. Tζουλια το διαπιστωσα προχθες που πηγα SHEPHORA ζητησα δειγματα απο φυτικες κρεμες που δεν ειχα τοποθετησει ποτε και μου εδωσαν ανετα.
    Ειδικα για μια απο τις τρεις που δοκιμασα εμεινα πληρως ευχαριστημενη και δεν το πιστευα.
    Οσο για την πετσετουλα την εχω καθιερωσει 4 χρονια τωρα και δεν την αλλαζω αυτη την τακτικη με τιποτα
    Εχω παρει 20 πετσετουλες και ειναι ολες μιας χρησης.
    Μετα για πλυσιμο

  11. Τωρα τελευταια εχει γινει ευαισθητο το δερμα μου κα8 βγαζω και σπυρακια , θα τα δοκιμασω

  12. @Julia:Οπωσδηποτε θα τα αγορασω πρωτα το cleanser και μετα το serum.Εχω πολυ περιεργια για την αισθηση που θα αφησει στο δερμα μου.Επισης εχω διαβασει και για την πρασινη σειρα της origins με το μανιταρι που ειναι και αυτη αποκλειστικα για ευαισθησια και απο εκει εχω βαλει στο ματι την λοσιον που εχει.Θα μας ενημερωσεις ομως εσυ καλυτερα Julia μου,ευχαριστουμε!!

  13. Το χειμώνα με πιάνουν οι ευαισθησίες μου (που λέει και η Καιτούλα 😛 ) οπότε θα τα έχω υπόψιν.
    Μουτςς

  14. @Julia & @Rania, θα πάρω σήμερα δείγμα/ δείγματα από τα Sephora, και μετά θα πω εντυπώσεις. Πάντως, συμφωνώ απόλυτα, πάντα πρέπει να δοκιμάζουμε πριν αγοράσουμε. Κάποτε, σε πολύ νεαρή ηλικία, δεν το έκανα, ντρεπόμουν να ζητήσω, με αποτέλεσμα κάποιες αγορές μου, δεν έκαναν για το δέρμα μου. Αλλά, τώρα πια, ζητάω!
    xx

  15. Τα sephora έχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε.Το διαπίστωσα σε μια πρόσφατη επίσκεψη μου.Μακάρι να είχα καιρό να τα δω προσεκτικά.

  16. Εχεις απόλυτο δίκιο. Υπάρχουν διαμάντια στα Sephora. Εξαιρετικά brands, για να μη μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό το μικρό αφιέρωμα και να δώσω κάποιες παραπάνω πληροφορίες γι αυτά τα brands.

  17. Πολύ βοηθητικά όλα αυτά τα post, γιατί η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ διστακτική όταν δεν γνωρίζω κάποια μάρκα.

  18. Θα κάνω μια βόλτα στα SEPHORA για το Rosehip Bio Regenerate λαδάκι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.