Models and more: η ομορφιά και το στυλ δεν έχει ηλικία!

 

 

Διανύουμε την εποχή που η ομορφιά και το στυλ δεν έχει «ηλικία». Οι υπέροχες γυναίκες και πρέσβειρες  διάσημων brands που θα δούμε παρακάτω,  το επιβεβαιώνουν.

 

-H  «golden squad» αποτελείται από έξι ωραίες γυναίκες σε ηλικίες 55+ που θα είναι οι πρέσβειρες σε προϊόντα περιποίησης της μάρκας L’Oreal Paris:  η Jane Fonda,  η Helen Mirren, η Julianne Moore, η Isabelle Adjani, η Iris Berben και η Vanessa Williams, μπορεί να μην είναι πλέον στην δεκαετία των 30,  αλλά δεν παύουν να είναι υπέροχες.

 

 

 

 

Στα δικά μας,  η Τζένη Μπαλατσινού, τo 2016 και σε ηλικία 46 ετών, έγινε το πρόσωπο για τις βαφές μαλλιών  της σειράς Keratin Color της Schwarzkopf.

 

 

 

 

Aλλά και η 49χρονη Ελένη Μενεγάκη, και πρόσωπο της σειράς περιποίησης L’Oreal Paris Revitalift, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από 25χρονα μοντέλα.

 

 

 

 

-Βαδίζει στα 52 και η απίθανα λαμπερή Nicole Kidman,  είναι το πρόσωπο της σειράς Rapid Wrinkle Repair της Neautrogena.

 

 

 

 

-Έγινε πρέσβειρα και μοντέλο της Lancome στα 27 της και μάλιστα εκείνη την εποχή, πολλοί στη βιομηχανία της ομορφιάς θεωρούσαν ότι ήταν ήδη μεγάλη (παλιακές εκείνες οι εποχές…).  Στα 40 της, η Lancome διέκοψε την μεταξύ τους συνεργασία (40 και μοντέλο τότε στα 90’ς;; που ακούστηκε;;) Σήμερα και πάλι η πανέμορφη από όλες τις απόψεις Isabella Rosselini στα 67 της, είναι το πρόσωπο της Renergie Multi Glow.

 

 

 

 

 

 

 

-71 ετών. Κούκλα. Και πρόσωπο της σειράς μακιγιάζ Covergirl. Είπαμε. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και η Maye Musk το επιβεβαιώνει από το  1963 ( σε ηλικία 15 ετών) που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, μέχρι και σήμερα που συνεχίζει ακάθεκτη.

 

 

 

 

-Πριν λίγες μέρες η Ikea ανακοίνωσε τη συνεργασία της με  την 78χρονη αγγλίδα fashion designer Zandra Rhodes. Θα λανσάρουν μία συλλογή homewear προϊόντων με κύριο χαρακτηριστικό την εξερεύνηση στα σχέδια και τα χρώματα.

 

 

 

 

-Τρία χρόνια πριν η 79 χρονη Vanessa Redgrave,  ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας #GucciCruise17.

 

 

 

 

-Ηθοποιός του Hollywood, μούσα του Αlfred Hitchcock, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Τα Πουλιά»,  μητέρα της Melanie Griffith και γιαγιά της Dakota Johnson . Τι σημασία έχουν όλα τα παραπάνω, όταν στα 88 της πλέον,  έγινε  η μούσα  για τις σειρές κοσμημάτων και ρολογιών του οίκου  Gucci;

 

 

 

 

-Η Bo (όπως έγινε γνωστή) δεν υπήρξε ποτέ μοντέλο, ηθοποιός, ή persona. To 2016 (πριν 3 χρόνια) η Βρετανική Vogue γιόρταζε τα 100 της χρόνια. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κοσμεί το εξώφυλλο των 100 ετών Vogue,  μια γυναίκα 100 ετών; Kαι κάπως έτσι η αγγλίδα Marjorie Gilbert έγινε μοντέλο του περιοδικού Vogue στα 100 της.

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Η καμπάνια με τη Μπαλατσινού με στοίχειωσε χαχαχαχαχαχαχαχ
    Μουτςς

  2. 49 η Μπαλατσινού;Για μικρότερη την είχα.Γενικά,μου αρέσει να βλέπω καλοδιατηρημένες γυναίκες σε διαφημίσεις.

  3. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία!! Πολλές όμορφες κυρίες από τις παραπάνω βάζουν κάτω αρκετές 30αρες που γνωρίζω😉

  4. Μπαλατσινού και Μενεγάκη αγέραστες και κούκλες. Isabella Rosselini, πρόσωπο με μοναδική σπάνια ομορφιά. Αλλά εκεί που μένω άφωνη είναι με την 71 ετών Maye Musk. 71 ετών αυτή η καλλονή;;;

  5. Κάποια μέρα πρέπει να καταλάβουμε, οτι το bullying σχετικά με τις γυναίκες και την ηλικία τους ξεκινάει από μας τις ίδιες, που αναπόφευκτα επηρεάζουμε με τις απόψεις μας τις επόμενες γενιές, γιατί τις ανατρέφουμε. Δράττομαι της ευκαιρίας, να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για τα τόσο κακόβουλα και φριχτά, κατά την άποψη μου σχολια, που τον τελευταίο καιρό διαβάζω σωρηδόν στα social media, σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και δη από γυναίκες κι αυτο το υπογραμμίζω. Διαβάζω λοιπόν σε σχεση με τον σύντροφο της, ότι “πως γίνεται να παντρευτει τη γριά” (!!!!!), “πως γίνεται να παντρευεται μια γυναικα μεγαλύτερη του, με τρία παιδιά” (!!!!), “Μα είναι δυνατόν? Δεν θέλει να κάνει οικογένεια” και άλλα αντιστοίχου περιεχομένου.
    Οχι κυρίες μου! Οσες αναπαράγετε αυτα τα σχόλια, ξεκολλείστε από τα στερεότυπα της ελληνικής μικροαστικής κουλτούρας! Μια γυναίκα 49 χρονών δεν είναι γριά! Πολύ ωραια μπορεί να παντρευτεί έναν άντρα μικρότερο της, όπως κι ενας άντρας παντρεύεται εδω και αιώνες μια μικρότερη του και δεν ανοίγει ρουθούνι! Οχι, δεν παντρευόμαστε όλοι για να κανουμε παιδιά! Τα παιδιά μπορεί να είναι επιλογή και όχι υποχρεωτικός μονόδρομος. Οικογένεια μας είναι κι ο σύντροφος μας, που μοιραζόμαστε τη ζωή μαζί του! Μπορουμε να παντρευόμαστε ακομα κι αν τα παιδιά δεν είναι στους στόχους μας, για οποιοδήποτε λόγο. Ολοι μας έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τη ζωή μας, όπως μας αρέσει, έτσι δεν είναι? Γιατι τέτοιος φθόνος?
    Ειλικρινά, παρατηρώ τις γυναίκες και στο χώρο εργασίας μου και στα social και παντού, να κάνουν παντα τα πιο ρατσιστικά σχόλια απέναντι σε άλλες γυναίκες. Απο μας ξεκινάει και σε μας τελειώνει, ας το καταλάβουμε.
    Χαίρομαι που ευκαιρίας δοθείσης, μοιράστηκα αυτες τις σκέψεις μαζί σας αγαπημένες φίλες.

  6. Ένα τεράστιο μπράβο για τις απόψεις σου που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ που τις μοιράστηκες μαζί μας!

  7. Καλημερα
    Το στυλ η ομορφια και η εμφυτη ευγενεια δεν εχουν ηλικια
    Οπως και η αριστοκρατικη κομψοτητα και φινετσα.
    Δεν αγοραζονται με τιποτα

  8. @Stella συμφωνω σε αυτα που λες.
    Δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο κανενος τι βρισκει σε μεγαλυτερη η μικροτερη και την παντρευεται.
    Την θελει διπλα του και δεν μας πεφτει λογος

  9. @Stella μας, υποκλίνομαι! Επιτέλους! Ένα bbgirl που τα είπε ΟΛΑ όπως έπρεπε! Κάθε σου πρόταση, είναι σαν μιλώ εγώ!
    xx

  10. Πραγματικά, πολύ όμορφες, όλες, καθεμιά ξεχωριστή! Πολύ όμορφα να νιώθουμε, για να αντικατοπτρίζεται αυτή η ομορφιά της ψυχής μας στο πρόσωπο μας, κι όχι η μιζέρια…Μ”αυτόν τον κανόνα και τις συμβουλές του bblog… είναι σίγουρο!
    xx

  11. @Sofia Marga Σ΄ευχαριστώ πολύ! Κανονικά δεν θα έπρεπε να μ΄ευχαριστεί καμμιά σας. Αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, αν ζούσαμε σε μια ισότιμη δυτική κοινωνία. Αλλά δυστυχως ειδικα στην ελληνική, αν τολμήσεις να ξεχωρίσεις και να διαφοροποιηθείς από τη μάζα, “σου κοβουν το κεφάλι”. Είμαστε υμνητές της ομοιογένειας.

  12. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπαλατσινου είναι 49!!! Φαίνεται για 40αρα! Μπράβο της. @STELLA ενα μπράβο και από μένα σαν νεότερη της παρέας. 💗💜💙💚❤💚💙💜💚💙💚❤💜💚💜😫💜💙💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.