H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.

View Gallery
6 Photos
H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.
Ολόσωμο με Animal print 59,50

Parabita Μαγιό Καλοκαίρι 2019

H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.
Βikini Μαύρο 29,50

Parabita Μαγιό Καλοκαίρι 2019

H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.
Μαύρο Ολόσωμο 69,50

Parabita Μαγιό Καλοκαίρι 2019

H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.
Ολόσωμο φούξια ντραπε 69,50

Parabita Μαγιό Καλοκαίρι 2019

H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.
Ολόσωμο Τυρκουάζ 69,50

Parabita Μαγιό Καλοκαίρι 2019

H Αshley Graham στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.
Ψηλόμεσο σλιπ με σούρες 25,50

Parabita Μαγιό Καλοκαίρι 2019

H πανέμορφη Ashley Graham  δίνει μαθήματα αυτοπεποίθησης, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Harper’s Bazaar.

 

Έρχεται αυτή η εποχή του χρόνου που δεν περιμένουμε όλες με ανυπομονησία. Εννοώ ότι ήρθε η στιγμή που θα βγούμε με μαγιό στην παραλία. Και φυσικά είναι αυτή την εποχή που αυτοπεποίθηση μας είναι στα χαμηλότερα επίπεδα. Ψηλές, κοντές, αδύνατες, κανονικές, με παραπάνω ή λιγότερα κιλά, κρίνουμε με μεγάλη αυστηρότητα τον εαυτό μας.

 

Όμως όπως πολύ σωστά το έθεσε η συντάκτρια του περιοδικού Avril Mair, «η Ashley Graham συμβαίνει όταν αφήσουμε όλες μας πίσω,  τα στερεότυπα του τι είναι πραγματική ομορφιά.»

 

 

 

Η γυναίκα που άλλαξε το πρόσωπο της μόδας, που έφερε τις juicy γυναίκες στο προσκήνιο δηλώνει πάντα και παντού ότι «είναι υπέροχο να δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό. Θέλω να γίνω παράδειγμα για όλες τις γυναίκες όλου του κόσμου να αγαπήσουν αυτό ακριβώς που είναι.»

 

και συνεχίζει:

 

-Μεγάλωσα με δυο αδερφές και μια μητέρα και μοιάζαμε πολύ. Ήμασταν όλες plus size με δυνατές φωνές και ξέραμε από μικρές ότι πρέπει να είμαστε περήφανες γι αυτό που είμαστε.

– Από 12 ετών φορούσα Νο 14 αλλά αυτό δεν  με έκανε ποτέ να νιώσω μη ελκυστική.

-Στη Νέα Υόρκη πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο όπου όλοι μου έλεγαν ότι είμαι πολύ παχιά. Ευτυχώς ήταν και πάλι η μητέρα μου που μου είπε να το παλέψω, να κλείσω τα αυτιά μου και να μη δίνω σημασία σε αυτά που λέγονται. Αυτό και έκανα. Είμαι υγιής, τρώω υγιεινά, γυμνάζομαι και ζω τη ζωή μου όπως θέλω.

 

 

-Κυτταρίτιδα. Πάχος στην πλάτη. Όλες έχουμε τις ανασφάλειες μας, αλλά μπορούμε να τις συζητήσουμε και να τις μοιραστούμε μεταξύ μας και αυτό μας βοηθάει.

– Πάντα να έχετε θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αλλά να αποφεύγετε την «αυλή»

– Μεγαλώνοντας σε ένα χριστιανικό σπιτικό πολλές φορές αναρωτιόμουν ποιος να είναι ο προορισμός μου στη ζωή. Τώρα νομίζω ότι ξέρω: να αλλάξω τη βιομηχανία της μόδας.

 

 

Και αφού η Ashley μας έβαλε με τον καλύτερο τρόπο σε beach mood και μαζί της ανέβηκε και η δική μας αυτοπεποίθηση, ας δούμε κάποια πολύ ωραία plus size μαγιό,  από τη φετινή συλλογή Parabita στη gallery παραπάνω.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Εγώ θα κρατήσω αυτα τα δυο «Είμαι υγιής, τρώω υγιεινά, γυμνάζομαι και ζω τη ζωή μου όπως θέλω.»»Πάντα να έχετε θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αλλά να αποφεύγετε την «αυλή»😉

  2. Καλό καλοκαίρι bbgirls!!! Και κυρίως να μην ξεχνάμε ότι η ουσιαστική ομορφιά, έχει να κάνει με την ομορφιά & την υγεία της ψυχής μας!
    xx

  3. Καλημερα υπαρχουν πολυ ωραια μαγιω και στα Marks and Spencer για μας τις παχουλες.
    Ομορφη και συνηδειτοποιημενη θα πω εγω για την Ashley

  4. Η εσωτερικη ομορφια ειναι σημαντικοτερη.

  5. Κούκλα, χυμώδης, υπέροχη, πραγματικη γυναίκαρα!!!

  6. Το αγαπημένο (κυριολεκτω) μοντέλο του καλού μου!!! Φυσικά με συμφέρει η αισθητική του προτίμηση… 😀 Αλλά να σας πω, ότι από την Parabita ψωνίζω πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι εξαιρετικό brand με υπέροχη ποιότητα και σχέδια. Την αγαπώ πολύ. Στην αρχή είχα νιώσει πολύ ενοχικά να ψωνίζω ρούχα από ένα plus size brand όμως τα ρούχα του είναι τόσο μοντέρνα και κομψά που πλέον το συστήνω και σε άλλες γυναίκες. Επίσης με την κάρτα queen of hearts που έχουν, κερδίζεις εκπληκτικές εκπτώσεις με τους πόντους που μαζεύεις. Εξαιρετικό brand!

  7. Μου αρέσει πάρα πολύ!Ειναι juicy δεν είναι παχιά.Αλλά και παχιά να ήταν,αν δεν έιχε ενοχές και υποστήριζε το σώμα της τι έγινε;Μόνο για θέματα υγείας πρέπει να νοιαζόμαστε και να προσέχουμε το βάρος μας.Άλλωστε,πέρασε η εποχή των skinny γυναικών.

  8. Ωραία φωτογράφιση! Συμφωνώ με τη Στέλλα για τα Parabita. Ποιοτικά ρούχα που δεν έχουν να ζηλέψουν από άλλες μάρκες.

  9. Πανέμορφη η Ashley Graham!!! Καλά τα ψέματα βρε κορίτσια αλλά Άλλο σκερτσο και ναζι έχει μια γυναίκα με πιασιματα!!!! Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η εικόνα!!!! 💙💚💜❤💚💙💜💚💜❤❤💜💚💜💚💜💚💜❤💜💚❤❤να αγαπάς το σώμα σου για να σε αγαπήσει και αυτό 💙💜💚❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.