Stella’s Recipy: Αγνά, φυσικά και φτιαγμένα στα μέτρα σας.

 

 

Ολοκληρώνοντας αυτό το μικρό αφιέρωμα σε clean φυσικά προιόντα περιποίησης δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην συμπεριλάβουμε και τα Stellas Recipy

 

H Stella πάντα αγαπούσε τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης και ήταν μια πολύ φανατική καταναλώτρια, που παρακολουθούσε αδιάκοπα τις τάσεις της αγοράς. Βέβαια, το επάγγελμα και οι σπουδές της, δεν είχαν σχέση με την κοσμετολογία.   Το δικό της όνειρο ήταν να ταξιδεύει. Εργάστηκε, για πολλά χρόνια στον τουρισμό και στον αγροτουρισμό κι ο δρόμος της αναζήτησης για το αυθεντικό κι ανεπιτήδευτο την οδήγησε στο σχεδιασμό ταξιδιών ειδικών ενδιαφερόντων κι εναλλακτικού τουρισμού.  Κάποια στιγμή, αυτοί οι εναλλακτικοί  δρόμοι κι η αγάπη της για το ποιοτικό, το φυσικό και το αγνό, την οδήγησαν στην ενασχόληση με την αρωματοθεραπεία.

 

Εκπαιδεύτηκε σε έγκριτα κέντρα εναλλακτικών θεραπειών και στο πρόγραμμα «Κοσμητολογία: Μέθοδος Παρασκευής Καλλυντικών από Φυσικές Πρώτες ύλες και Φαρμακευτικά Φυτά» του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μελέτησε, ερεύνησε, πειραματίστηκε και  πάντρεψε όλα όσα αγαπούσε! Τις πρώτες ύλες όπως μελισσοκέρι, βότανα, φυτικά λάδια, αιθέρια έλαια κι όλα όσα προσφέρει απλόχερα η ελληνική χλωρίδα, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που είχε γνωρίσει στα ταξίδια της.  Την παράδοση στην παρασκευή και τη μεταποίηση των πρώτων υλών, εφαρμόζοντας δικές της συνταγές κι εξελίσσοντας όσα έμαθε στην αρωματοθεραπεία.

 

 

 

Την αγάπη της για τις εναλλακτικές μεθόδους που δίνουν νέα δυναμική στη ζωή μας.  Μα, προπαντός το πάθος της για τα καλλυντικά και την φροντίδα της γυναικείας ομορφιάς, που ακολουθεί έναν δρόμο ρεαλιστικό και  αληθινό, χωρίς φρούδα πρότυπα. Έτσι έγιναν πραγματικότητα τα βιολογικά χειροποίητα, σπιτικά προϊόντα “Stella’s Recipy” ως φυσική κατάληξη ενός εναλλακτικού ταξιδιού, με πολλές συνισταμένες.

 

 

Τα Stellas Recipy τα δικά μας προϊόντα ομορφιάς που ξεπήδησαν μέσα από το bb.  Μικρής κλίμακας χειροποίητα καλλυντικά, στη φιλοσοφία της παραδοσιακής κηραλοιφής, φρέσκα, αγνά, φυσικά, αληθινά.  Έχουν ως βασικό συστατικό το μελισσοκέρι, γιατί στηρίζονται στη μετεξέλιξη της παραδοσιακής κηραλοιφής, αλλά πάνω απ΄όλα είναι σύγχρονα.

 

Φρέσκα προϊόντα προσώπου, σώματος και μαλλιών από 100% βιολογικά, φυτικά και αιθέρια έλαια και φυσικά ενεργά συστατικά, χωρίς ίχνος συντηρητικού ή άλλου χημικού ή ζωικού πρόσθετου.  Όλες οι πρώτες ύλες είναι επώνυμες, βιολογικές, ψυχρής έκθλιψης, συσκευασμένες και όχι χύμα, πιστοποιημένες (είτε εισαγόμενες, είτε από επώνυμα και πιστοποιημένα εργαστήρια παραγωγής αιθέριων ελαίων στην Ελλάδα). Οι καλύτερες και αγνότερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, αυστηρά επιλεγμένες και δοκιμασμένες.

 

Τα Stella’s Recipy είναι προϊόντα “sur mesure”, δηλαδή επιλέγονται τα έλαια και τα ενεργά συστατικά, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και την εποχή και φτιάχνεται αντίστοιχα η συνταγή.  Υπάρχει μια κοινή βάση συνταγής στην κάθε μία από τις έξι σειρές των προϊόντων SR, αλλά τα τελικά προϊόντα προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάποιου και στην εποχή.  Λειτουργούν ως πολυπροϊόντα αντιμετωπίζοντας πολλές ανάγκες ταυτόχρονα π.χ οι κρέμες προσώπου εφαρμόζονται και σε μάτια, λαιμό, ντεκολτέ, τα body butters είναι αρωματικά κι ενυδατικά, αλλά και για κυτταρίτιδα, σύσφιξη, ραγάδες.

 

 

Που διαφέρουν τα φυσικά προϊόντα Stella’s Recipy από τα συμβατικά;

 

Είναι φρέσκα σαν τα λαχανικά και τα φρούτα μας, γι΄ αυτό έχει μεγάλη σημασία, ότι είναι φτιαγμένα με βιολογικές ή ψυχρής έκθλιψης πρώτες ύλες. Τα φρέσκα, φυσικά προϊόντα είναι πολύ πιο δραστικά από τα κοινά συμβατικά προϊόντα, γιατί λόγω της σύστασης τους είναι απόλυτα συμβατά με τα κύτταρα, διεισδύοντας στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και δρώντας άμεσα. Το γεγονός, ότι ένα τέτοιο προϊόν είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και σε τέτοια συμπύκνωση, χωρίς συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα για να “σταθεί στο ράφι”,  γλυκερίνες, λανολίνες και άλλα βελτιωτικά, μόνο και μόνο για να δείχνει ελκυστικό κι αφράτο, το κάνει μια “βόμβα νεότητας και αναγέννησης”! Συντηρούνται μόνο με την βιταμίνη Ε, γι’ αυτό και διατηρούνται αυστηρά στο ψυγείο, όπως ένα φρεσκοκομμένο φρούτο.

 

Παρασκευάζονται με την μαγεία των φυσικών και αιθέριων ελαίων με προσέγγιση στην ολιστική – εναλλακτική κοσμετολογία κι ευεργετούν μέσω των αιθέριων ελαίων σώμα, νου και ψυχή! Τα αιθέρια έλαια με τις αναρίθμητες ιδιότητες τους χρησιμοποιούνται εδώ και 5.000 χρόνια για μασάζ, για καλλυντικά, για εισπνοές, για ψεκασμούς στο σώμα ή σε εσωτερικούς χώρους. Απλώνοντας τα στο δέρμα για καλλυντική χρήση υπεισέρχονται στις βαθύτερες στοιβάδες και δρουν σε πολλαπλά επίπεδα. Στην ουσία διεγείρουν τα ίδια τα κύτταρα και τα βάζουν στη διαδικασία να παράγουν κολλαγόνο, μια λειτουργία που δεν συγκρίνεται με την όποια εξωτερική π.χ ενέσιμη, χορήγηση κολλαγόνου στο δέρμα.

 

Αυτά τα τόσο αγνά υλικά είναι μη φαγεσωρογόνα (δεν φράζουν τους πόρους), ενώ η τόσο λεπτόρρευστη υφή των ελαίων, απόλυτα συμβατή με την φυσική δομή της επιδερμίδας, δίνει την δυνατότητα της άμεσης απορρόφησης.

 

 

 

 

Τα Best Sellers προϊόντα της σειράς Stellas Recipy

 

Aν και είναι δύσκολο να προσδιοριστούν, διότι είναι φτιαγμένα στα μέτρα μας άρα η κάθε μια έχει το δικό της αγαπημένο ωστόσο ξεχωρίζουμε τα εξής:

 

H Golden η αξεπέραστη σειρά αποκλειστικά για τη νύχτα.  Η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε στη σύσταση της το πολύτιμο χρυσάφι της ελληνικής γης το σαφράν, μαζί με τον μαροκινό χρυσό το αργκάν.

 

 

Η Radiant Pearls, η συγκλονιστική σειρά με σκόνη αληθινών μαργαριταριών (fresh water pearls), πρωτεΐνες και έλαιο ρυζιού (rice bran oil). Δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο, φωτεινό, βελούδινο, νεανικό, σφριγηλό και αψεγάδιαστο, χωρίς σημάδια, κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, γραμμές έκφρασης ή ρυτίδες.  Αντανακλά το φως, ενισχύοντας την φυσική λάμψη του δέρματος.

 

 

H καλοκαιρινή σειρά Greek Island Beauty που αγαπήθηκε πολύ από γυναίκες κάθε ηλικίας και απογειώνει τις ιδιότητες της μαστίχας, του δίκταμου και του βασιλικού.

 

 

 

Οι μάσκες MIRACLE! Τα δύο θαύματα των Stella’s Recipy, οι overnight μάσκες ματιών και προσώπου για άμεση αναδόμηση, ανάπλαση, σύσφιξη και λάμψη.  Δρουν ενώ εσείς κοιμάστε.

 

 

 

 

Στο www.stellasrecipy.gr θα βρείτε αναλυτικά τις έξι σειρές προϊόντων για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, αλλά κι ένα ερωτηματολόγιο που αν απαντηθεί, θα λάβετε από την Stella την προσωπική σας ολοκληρωμένη πρόταση, για όλα όσα σας ταιριάζουν.

 

 

8 Σχόλια
  1. Ευτυχώς μετά τη βόμβα χημικών που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από καλλυντικά μέχρι φαγητά, υπάρχει και αυτή η βόμβα φυσικών και φρεσκων υλικών που μόνο καλό έχουν να προσφέρουν στο δέρμα μας. Πέρα από τη φυσική τους δράση ομως προσφέρουν και ψυχική ανάταση μεσω της αρωματοθεραπειας τους..

  2. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο την Στελλα μας😘😘😘😘
    Οταν συνδυάζεις την αγαπη με την γνώση εχεις αυτα τα εξαιρετικά καλλυντικα!!!
    Που ειμαι σίγουρη όσο και να το ψάξω δεν υπάρχει άλλος που να φτιάχνει
    το καλλυντικό ακριβώς στις δικές σου ανάγκες !!!
    Πρεπει να βγει χάρη στην Στελλα μας μια νεα κατηγορία καλλυντικων «Hand made only for you»♥️♥️♥️

  3. Συγχαρητήρια Στέλλα μου για τα “διαμαντάκια” σου!!!! 💙💜💚❤💙💜💚❤💜💙💚💜❤

  4. Αγαπάμε Στέλλα και το αποδεικνύουμε κάθε τόσο!!!! Ματς μουτς!!!!

  5. Σας ευχαριστώ όλες!
    @Νana V η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι η συνεχής σας προτίμηση Αθηνά μου! Φιλιά πολλά!

  6. Δεν την αποκαλώ τυχαία μάγισσα ❤️
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.