Givenchy “Solar Pulse”: Μακιγιάζ για το Καλοκαίρι 2019

 

Πορτοκαλί και μπλε. Δύο αντίθετα χρώματα. Ένα ζεστό, ένα ψυχρό. Μια προσέγγιση minimal,  αλλά και εντυπωσιακή είναι η πρόταση του Nicolas Degennes , καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Givenchy για το Καλοκαίρι 2019.

 

Όλο τo μακιγιάζ βασίζεται σε τέσσερα προϊόντα: Πούδρα για λάμψη, μολύβι ματιών, gloss, βερνίκι νυχιών. Συμπληρωματική, αλλά απαραίτητη για την τελική επιτυχία του look,  η νέα mascara “Volume Disturbia”.

 

Mascara, mascara, mascara”, λέει εμφατικά  σε πρόσφατη συνέντευξη ο Degennes, ο οποίος μεταξύ άλλων celebrities,  έχει δουλέψει  με τη Liv Tyler και τη Monica Bellucci. «Είναι το προϊόν που ανοίγει το βλέμμα,  και τα μάτια λένε πολύ περισσότερα από ότι το στόμα. Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας περισσότερο ανοιχτά και το στόμα μας περισσότερο κλειστόΕπίσης, λατρεύω ένα όμορφο δέρμα,  είναι τόσο σημαντικό. Ένα λαμπερό δέρμα,  δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα.

 

 

 

 

 

και συνεχίζει με κάποια make up tips μέσα από την 20χρονη εμπειρία του στον οίκο Givenchy:

 

-Πάντα να χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα πριν απλώσετε foundation. Να είναι όμως ανάλογη με την ηλικία σας. Στα 20 αποφύγετε βαριές πλούσιες ενυδατικές που απευθύνονται σε άλλες ηλικίες, γιατί απλά θα «βαρύνει το αποτέλεσμα»

 

– Αν και πολλοί χρησιμοποιούν σφουγγαράκι για την εφαρμογή του foundation εγώ εξακολουθώ να εμπιστεύομαι τα δάκτυλά μου. Τα σφουγγαράκια τείνουν να απορροφούν πολύ από το υλικό και το blending που αποδίδουν δεν είναι τόσο φυσικό όσο το blending με τα δάκτυλα.

 

-Το χειρότερό μου είναι το υπερβολικό contouring. Aν γίνει σωστά με μέτρο και έλεγχο μπορεί να έχει επιτυχία, αλλά τις  περισσότερες φορές, ειδικά  στον Instagram κόσμο γίνεται εντελώς λάθος και δίνει ένα clown – like , αποτέλεσμα, που άλλες φορές με φοβίζει και άλλες απλά μου φέρνει γέλια.  

 

 

 

 

– Τα τρία προϊόντα που δεν θα αποχωριζόμουν ποτέ είναι το concealer- μπορείς να κάνεις τόσα πολλά με ένα μόνο προϊόν, η mascara και ένα γυαλιστερό κραγιόν ή lip gloss. «Φυσική φρεσκάδα» είναι η φράση κλειδί του μακιγιάζ για μένα.

 

The next big thing στον κόσμο του μακιγιάζ είναι τα μάτια. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνουν το μεγάλο comeback.

 

 

Η συλλογή Givenchy  Solar Pulse, Summer 2019

 

Healthy Glow Powder, πούδρα highlighter με λάμψη,  σε δυο αποχρώσεις, “Pink Shimmery Glow” και “Gold Shimmery Glow”.

 

 

 

 

Khol Couture Waterproof Pencils. Σε δύο αποχρώσεις ωδή στο ηλιοβασίλεμα με την πορτοκαλί απόχρωση “Tangerine” και το  μπλε Azur, όταν ο ουρανός συναντά τη θάλασσα.

 

 

 

 

 

 

Gloss Interdit Vinyl. Σε δυο νέες αποχρώσεις. Ένα έντονο, δροσερό και λαμπερό πορτοκαλί το Solar Orange, και το Vibrant Blue για αισθησιακό wet look.

 

 

 

 

Le Vernis No 14 Vivid Orange

 

 

 

Kαι φυσικά η νέα mascara “Volume Disturbia”, για τέλειο διαχωρισμό, καμπύλη, όγκο και μήκος. Πολύ έντονες χρωστικές και δυο αποχρώσεις: έντονο μαύρο και προκλητικό κόκκινο.

 

 

 

 

 

Για άλλη μια φορά, ένα υπέροχο couture μακιγιάζ, από μια μοναδική μάρκα που δεν επαφίεται απλά σε συνεργασίες με celebrities, αλλά έχει πάντα να προτείνει κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο,  κάτι που ίσως δεν είχαμε σκεφτεί.

 

 

12 Σχόλια
  1. Υπέροχοι καλοκαιρινοί συνδιασμοί! Για λιγότερο τολμηρές ένα τυρκουάζ μολύβι μπορεί να συνδιαστεί με απαλές sheer κοραλί αποχρώσεις στα χείλη και στα μάγουλα και να γίνει πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

  2. Καλημερα.
    Τολμροι συνδυασμοι. Το πορτοκαλι το φορω ανετα αλλα το τυρκουαζ νομιζω ταιριαζει περισσοτερο σε κοπελες νεες και με ανοιχτοχρωμα ματια εννοω γαλαζια η μπλε
    Οσο για την μασκαρα ειχα βαλει στο παρελθον μπορντω και δεν ηταν καθολου ασχημη

  3. Από τους αγαπημένους μου οίκους, σε κολεξιόν ρούχων και με το άρωμα YSATIS που φορούσα χρόνια… Συμβουλές έξυπνες στο μακιγιάζ… Εδώ, το κοραλί χρώμα & η πούδρα με λάμψη, άκρως καλοκαιρινές & εντυπωσιακές.
    xx

  4. Τέλειοι καλοκαιρινοι συνδυασμοί, συγχαρητήρια στον οικο, οπως τέλειες και οι απόψεις του Degenness για το μακιγιαζ, συμφωνησα με ότι ελεγε, ειδικά για το υπερβολικό countouring..

  5. Έντονο, αλλά τελικά προσιτό! Το πορτοκαλί lipgloss και το μανό φαίνεται να έχουν εξαιρετική απόδοση και λάμψη. Όσο για τη μάσκαρα, ποτέ δεν βολεύτηκα τα βουρτσάκια σιλικόνης…

  6. Yπέροχο μακιγιάζ από εναν υπέροχο οίκο. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης μάσκαρα και η Volume Disturbia μου τράβηξε πολύ την προσοχή.

  7. Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ…αυτό το moto της Givenchy θα πρέπει ολες να το ακολουθούμε στο μακιγιάζ μας κι ειδικά το ζεστό ελληνικό καλοκαίρι…

  8. Τολμηρός συνδυασμός αλλά μου αρέσει πολύ.Ίσως έβαζα μπλε μολύβι όχι τυρκουάζ. Πάντως πριν από καιρό,όταν μας είπε η Τζούλια να σταματήσουμε τα μαύρα μολύβια,την άκουσα και δεν βγήκα χαμένη.Αγόρασα πράσινο και μωβ σκούρο,τέλεια και τα δύο.

  9. Κόκκινη μάσκαρα ε;;;; Χμμμ!!! Ίσως να το τολμούσα τώρα που είναι καλοκαίρι❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.