Essie: Νύχτες για tango, με την συλλογή Summer 2019

 

 

 

Neon αποχρώσεις. Demi- matte  τελείωμα. Χαρούμενα και καλοκαιρινά χρώματα. Αυτή είναι η νέα συλλογή σε βερνίκια νυχιών της Essie Summer 2019 που μας προτρέπει να χορέψουμε ένα αισθησιακό ταγκό, μια καλοκαιρινή βραδιά  (αχ, πολύ ωραίο μου ακούγεται αυτό..)

 

 

 

 

 

 

Στο πρόσφατο Met Gala εκεί που απολαύσαμε τις εμπνεύσεις των αγαπημένων celebrities πριν λίγο καιρό, η Elle Fanning εμφανίστηκε στο χαλί με το πιο πρωτότυπο manicure. Χαριτωμένα girlie & fun items, κρέμονταν από τα νύχια της τα οποία ήταν βαμμενα με το βερνίκι νυχιών “Strike a Rose” από τη limited edition συλλογή Essie Summer 2019 . Εκείνη έκανε το statement, εμείς μπορούμε να κρατήσουμε μόνο το “Strike a Rose”,  γιατί φυσικά, τα κρεμόμενα items δε νομίζω να τα αντέξει καμία  στην καθημερινότητά της.

 

 

 

 

Kαι οι νέες limited edition αποχρώσεις είναι:

 

 

Tangoed in Love: ένα sexy dark μοβ

 

 

 

 

Claim to fame: μια nude σε ανοιχτό κεραμιδί απόχρωση.

 

 

 

In full swing: απαλό, ροζ ροδακινί, μέσα στο πρωτόκολο.

 

 

 

Strike a Rose: έντονο, πλούσιο ροζ

 

 

Take the lead: απαλό, σούπερ καλοκαιρινό γαλάζιο.

 

 

 

Soles on fire: τα παπούτσια του χορού θα πάρουν φωτιά τη νύχτα του χορού,  με αυτό το juicy κίτρινο.

 

 

 

 

 

Αν και λατρεύω tango, επειδή ενα από τα βερνίκια ονομάζεται “In full Swing” διαλεγω swing, αντί για tango. Το αγαπώ πολύ αυτό το είδος μουσικής και νομίζω ότι είναι  πιο fun για καλοκαιρινές βραδιές.

 

 

Ο μοναδικός Benny Goodman, οι bigger than life, Big Bands, το 1935, με το Sing, Sing, Sing…. και dance your heart out!

 

 

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Πλέον μόνο ενα βερνίκι νυχιών αγοράζω! Το essie gel couture! Προτιμώ να έχω μόνο ένα ή δυο χρώματα παρα 100 που δεν μου κάνουν την δουλεια μου τελικά. Ο λόγος είναι, ότι τα τελευταία χρονια θες λόγω ορμονικών αλλαγων, θες λόγω παρασκευών SR, δεν μου κραταει βερνίκι πάνω απο ένα 24ωρο. Μόνο το συγκεκριμένο, για το οποίο δεν χρειάζεται βαση και σε συνδιασμό με το top coat της σειράς μπορώ να φθάσω ακόμα και την εβδομάδα!!!! Εξαιρετική απόδοση για μένα. Σημειωτέον ακόμα και τα ημιμόνιμα δεν μου κρατούν παρά 3-4 μέρες….

  2. @Stella: Και εγώ το βολεύομαι και το απολαμβάνω το gel couture. Αλλά κάτι πρέπει να κάνω γιατί τα τελευταία χρόνια δεν λέω να αποχωριστώ το κόκκινο χρώμα, χειμώνα- καλοκαίρι. Σε άλλες βέβαια αποχρώσεις (πιο κόκκινο μπλε το χειμώνα, πιο κόκκινο πορτοκαλί το καλοκαίρι0 αλλά και πάλι, το κόκκινο, μένει κόκκινο.

  3. Τέλεια η συλλογή με τα demi-matte neon της Essie! Αυτή τη στιγμή φοράω στα πόδια μου το tangoed in love και όλες με ρωτάνε ποια είναι αυτή η τέλεια απόχρωση. Το καλό είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις είτε όπως είναι, ματ, είτε να τα κάνεις να γυαλίζουν με ενα top coat. Εγώ έχω βρει το τέλειο top coat που δεν είναι άλλο από το Gel Setter της Essie, το οποίο όχι μόνο τα κάνει να λάμπουν για μέρες (με μπάνια, πλύσιμο πιάτων κλπ) αλλά και να διατηρούνται τόσο όσο τα gel couture. Essie = Love!!!

  4. @Eva Diama: Με έβαλες σε μεγάλο πειρασμό τώρα με το Tangoed αν και μου έχει γυαλίσει πολύ και το Strike a Rose και το Take the lead.. πάντως ευχαριστούμε για το τέλειο review Eva!

  5. Μωβ και γαλάζιο, οι δύο ιδανικοί συνδυασμοί μου για το καλοκαίρι!

  6. @JULIA Και φυσικά το In full swing είναι το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα και εντελώς μέσα στο πρωτόκολλο της Pantone για το 2019, όπως ακριβώς το επισήμανες…

  7. Αν ποτε θα αντικαταστήσω το λευκο για το καλοκαίρι θα ήταν το strike a rose🌹

  8. Το μωβ, το μωβ! Την αγαπώ την Essie, το βουρτσάκι της μου είναι απίστευτα βολικό!

    @Stella: Ήθελα να στο πω εδώ και μέρες, Στέλλα μου, αλλά το ξεχνάω. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, για ένα συγκεκριμένο σχόλιο κάποιες μέρες πριν έχεις την απεριόριστη αγάπη μου και θα συμφωνήσω μέχρι τελείας με όσα έγραψες.

  9. @SofiaT: Λευκό!!!! Λευκό, καλά λες!!! Αχ, βρε fashion expert μόλις “ξεκόλλησες” το μυαλό μου!!

  10. Νομίζω ότι το Claim to Fame θα είναι υπέροχο με λίγο μαύρισμα.

  11. Claim to fame (λατρεία) και In full swing θα αναζητηθούν μέσω internet, γιατί αν τα ψάξω στο νησί θα απογοητευτώ πάλι…

  12. Γεια σας σε μενα αρεσε πολυ το Claim to fame….αν και το καλοκαιρι βαζω παντα εντονα χρωματα στα νυχια των ποδιων.
    Στα χερια δεν βαφω τα νυχια μου σχεδον ποτε γιατι πρεπει να ειμαι με ενα μανο στο χερι μετα τις δουλειες και να βαφω συνεχως. Το βαριεμαι πολυ

  13. Ενώ μου αρέσουν όλα τα χρώματα, μεγάλη μου αγάπη είναι το κόκκινο κι οι αποχρώσεις του. Το πορτοκαλί- κοραλί έχω τώρα, πάντα όμως Essie για τη διάρκεια και τη ποιότητα που έχουν στα νύχια μου.
    xx

  14. Ψηφίζω Strike a Rose και Take the lead….σκέφτεστε κάτι πιο καλοκαιρινό;;;
    Το ξέρατε πως η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει το ίδιο βερνίκι νυχιών από το 1989 (σπάνια βλέπεουμε βέβαια τα χέρια της αφού σχεδό σε όλες τις εμφανίσεις της φοράει γάντια)…πρόκειται για το iconic “Ballet Slippers” της essie , μία απαλή ροζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα…η Βασίλισσα Elizabeth επιλέγει την ίδια απόχρωση από τότε που η αισθητικός του παλατιού έστειλε ένα γράμμα στην εταιρία ζητώντάς τους ένα βερνίκι «τέτοιας απόχρωσης που μόνο ένα βασιλικό μέλος θα φορούσε».

  15. Φυσικά. Και ακολουθεί το πρωτόκολλο ( άβαφα ή πολύ απαλά βαμμένα) και η Kate

  16. Η συγκεκριμένη εταιρία φαίνεται ότι έχει την υποστήριξη των γυναικών του παλατιού, αφού και η Kate Middleton έχει επιλέξει από την συλλογή βερνικιών της essie το royal blessing ii, για το νυφικό μανικιούρ. Πρόκειται για μία nude-pink απόχρωση….

  17. Μου άρεσε πολύ το μωβ.Στα χέρια κάνω αραιά και που ημιμόνιμο γιατί φοβάμαι μην αδυνατίσουν τα νύχια μου.Στα πόδια χρησιμοποιώ το απλό βερνίκι,κραταέι πολύ και με το top coat ακόμα πιο πολύ.Θα δοκιμάσω το gel couture που είπε η Στελλα.

  18. Αν και αυτη τη στιγμή έχω στα νυχακισ μου ένα απαλό μπεζ θα ήθελα να δοκιμάσω το Claim to fame την επόμενη φορά!!!! Ωραίο το κεραμίδι… Θα ήθελα να δω πως θα φαίνεται στα νύχια μου. ❤❤❤❤❤❤

  19. Αν και αυτη τη στιγμή έχω στα νυχακισ μου ένα απαλό μπεζ θα ήθελα να δοκιμάσω το Claim to fame την επόμενη φορά!!!! Ωραίο το κεραμίδι… Θα ήθελα να δω πως θα φαίνεται στα νύχια μου. ❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.