“Καλοκαίρι και Πάθος” με την Έλενα Παπαρίζου και το Carroten.

 

Xθες απολαύσαμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και σήμερα ξεκινά ένα ακόμα καλοκαιρινό σαββατοκύριακο που εύχομαι όλες και όλοι μας να το απολαύσουμε με χαρούμενες και ξένοιαστες στιγμές σε κάποια παραλία.

 

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, τηρώντας την παράδοση και την υπόσχεσή του, επιστρέφει με «Καλοκαίρι και Πάθος» δημιουργώντας μαζί με την Έλενα Παπαρίζου το summer hit του 2019 και μας προσκαλούν να ζήσουμε το Καλοκαίρι μας παρέα με τον ήλιο γεμάτοι πάθος.

 

Η επιλογή της «number one» diva της pop στην Ελλάδα για το Carroten Song Project αυτής της χρονιάς δεν είναι τυχαία. Η Έλενα Παπαρίζου, χάρη στο εκρηκτικό ταπεραμέντο αλλά και τη γεμάτη πάθος ερμηνεία της, κάνει ακόμα πιο όμορφο το φετινό ελληνικό καλοκαίρι παρέα με τους δροσερούς ήχους του νέου της summer hit single «Καλοκαίρι και Πάθος», του οποίου το video clip επιμελήθηκε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

 

 

 

Ήλιος, παραλία, παρέα, θάλασσα, αμμουδιά, χορός, διασκέδαση, έρωτας, πάθος είναι μόνο λίγες από τις λέξεις και τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν το video clip το οποίο γυρίστηκε στην εντυπωσιακή Παραλία Καλογριάς στην Πελοπόννησο. (επόμενη στάση μου, θα είναι σίγουρα αυτή η παραλία.)

 

 

 

 

 

 

Πρωταγωνιστές στο video clip μαζί με την Έλενα Παπαρίζου είναι το βαζάκι Carroten gel με τη γνώριμη μυρωδιά για πολύ έντονο μαύρισμα, καθώς και η Carroten Compact Powder SPF30, η νέα αντηλιακή πούδρα προσώπου του Carroten, που παρέχει UV προστασία, κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα και διάρκεια χαρίζοντας στην επιδερμίδα  ματ αποτέλεσμα και βελούδινη αίσθηση. Kαι φυσικα δεν ξεχνάμε και το Carroten Men Cooling SPF 30 διάφανο και άκρως δροσερό για τα bb boys που ακόμα αντιστέκονται στη χρήση αντηλιακού (που ελπίζω να είναι λίγα…)

 

 

 

 

 

Το soundtrack του καλοκαιριού «Καλοκαίρι και Πάθος» αποτελεί διασκευή της επιτυχίας των Kendji Girac & Claudio Capeo “Que Dieu me pardonne” που φέρει την υπογραφή των Davide Esposito, Laurent Lamarca & Renaud Rebillaud, σε ελληνικούς στίχους του Γιάννη Αμανατίδη.

 

 

 

 

 

Απολαύστε το και χορτάστε ομορφιά ελληνικού καλοκαιριού!

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Αγαπημένη μου τραγουδιστρια η κούκλα Υδροχοινα Ελενα Παπαριζου, αγαπημένο το Carroten(ειδικά το παιδικό που δεν το αλλαζω) και αγαπημένες οι μοναδικές παραλίες της υπέροχης Πελοπόννησου μας που πάντα σε αυτές είμαι κάθε καλοκαίρι, από μικρό παιδί.. Καλά μας μπάνια σήμερα μια τόσο ζεστή ημέρα!

  2. Ωραία γυναίκα, θαυμάσια αντηλιακά! Καλό σαββατοκύριακο σε όλες!

  3. @Maryl: Πανέμορφη γυναίκα, πραγματικά. Και “δικιά” μας!! 🙂 🙂 🙂

  4. Xαιρετε Δεν συμφωνω να ειναι προσωπο η Ελενα Παπαριζου. Θα ηθελα ενα νεο κοριτσι φρεσκο να προωθσει τα αντηλιακα.
    Ειμαι φαν του τζελ μαυρισματος καθε καλοκαιρι.

  5. @ΡΑΝΙΑ: Η Ελενα ειναι γεννημένη τον Ιανουάριο του 1982, άρα ειναι και νέο κορίτσι και φρέσκο κατά την άποψή μου βέβαια και εννοείται σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά στην εποχή μας κορίτσια θεωρουνται όσες είναι γεννημένες στη δεκαετία του 80 😉

  6. Και πούδρα; Η επιλογή της Έλενας ως πρόσωπο της καμπάνιας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.
    Μουτςς

  7. Δε θυμάμαι να έχει περάσει καλοκαίρι χωρίς κάποιο Carotten στη τσάντα μου! Αυτή τη στιγμή είμαι σε παραλία της Πελοποννήσου, απολαμβάνοντας την ελληνική καλοκαιρινή ομορφιά! Πάντα βέβαια με αντηλιακή προστασία! Καλές βουτιές σε όλες μας!
    xx

  8. @Maryl δεν την λεω “μεγαλη” απλως ειναι πολλα χρονια στην επικαιροτητα και κατα την γνωμη μου δεν θεωρειτε νεα και φρεσκια λογω αυτου του γεγονοτος και μονο.
    Εχω στο μυαλο μου το καλοκαιρι γεματο με θαλασσα ,ηλιο , και νεα παιδια που χαιρονται αυτη την ξεγνιασια που μας δινει η εποχη.
    Εξαλλου αν δειτε το βιντεοκλιπ ολοι οι υπολοιποι που συμμετεχουν ειναι νεοι πολυ πιο κατω απο την ηλικια της Ελενας.
    Που ναι ξαναλεω δεν ειναι μεγαλη αλλα …….
    Θυμαμαι την DEMY ποσο πολυ ταιριαζε με την εικονα του Ελληνικου καλοκαιριου

  9. Ποτέ ξανά πια Carroten για μένα, όταν πριν από 3χρόνια ένα τζελ του brand σε βάζο έβαψε το αγαπημένο μου ροζ μαγιουδάκι….για τις παραλίες της Καλογριάς ,δεν έχω λόγια …είναι καταπληκτικά!!!

  10. Φυσικά. Και ακολουθεί το πρωτόκολλο ( άβαφα ή πολύ απαλά βαμμένα) και η Kate.

  11. @Celia: Με όλες τις «μαρμελάδες» συμβαίνει αυτό. Θέλει πολύ προσοχή ή μαύρο μαγιό.

  12. Το concept και οι επιλογές μου αρέσουν πολύ! Η αλήθεια είναι ότι το carroten είναι από αυτές τις μάρκες που η ονομασία τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του είδους. Δεν περνάει καλοκαίρι χωρίς carroten.

  13. Τι γυναικάρα αυτή η Παπαρίζου βρε παιδάκι μου!!!! ❤❤❤💚💚💚💚💙💙💙💜💜💜💜💜 Όντως θέλει προσοχή με την μαρμελάδα για μαύρισμα από Carroten γιατί και εγώ την είχα πατήσει. Εγω μάλιστα φορούσα κατάλευκο μαγιό και έγινε όλο πορτοκαλί!!!! Το λαδάκι από Carroten είναι πάντα μέσα στην τσάντα παραλιας μου!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.